Gyümölcs

Kép
Életmód

Vigyázz! A túlzásba vitt élelmiszertiszítás is káros

Szappannal tisztított zöldségek, mosogatószerrel súrolt gyümölcsök... Egy gyomorrontást kockáztatsz, ha rosszul tiszítod meg az élelmiszereket.

Kép
Életmód

Top 5 meglepően finom smoothie, ami segít új erőre kapnod

Támogassuk immunrendszerünket vitaminokban gazdag nyers gyümölcsökkel és zöldségekkel.

Kép
Promóciók

15 éve nyitotta meg magyarországi üzleteit Európa első számú diszkontlánca, a Lidl

A ma 15 éves jubileumát ünneplő Lidl Magyarország töretlen fejlődésének köszönhetően, e másfél évtized alatt a hazai FMCG szektor egyik legdinamikusabban fejlődő kiskereskedelmi láncává vált. Az elmúlt gazdasági évben a vállalat bruttó 549 milliárd forint forgalmat realizált, melynek 52 százalékát a hazai beszállítók termékeinek forgalmazásából származó árbevétel teszi ki. A legmagasabb arányú magyar beszállítói jelenlét az áruházlánc hazai partnerei körében a bor (82%), a pékáru (65%), és a zöldség-gyümölcs (66%) termékkategóriákban figyelhető meg. A legnagyobb növekedés a zöldség-gyümölcs termékkategóriában történt, ahol a tavalyi évben 2017-hez képest 13,7 százalékkal több magyar beszállítóval alakított ki együttműködést az áruházlánc.

Kép
Életmód

5+1 proteinbomba, ami segít a fogyásban

Egy mérsékelten magas fehérjetartalmú étrend, amely csökkenti a zsírt, de totálisan nem tiltja a szénhidrátot és a gyümölcsöt, nagyszerűen működhet.

Kép
Sztárok

Extrém kaják – Ezeket kívánták a várandós sztárok

Fagyi savanyúsággal, gyümölcs egzotikus fűszerekkel és egyéb bizarr kombinációk, amivel a celebmamik csillapítják az éhségüket...

Kép
Életmód

Buja és izgi nassolnivalók 50 kalória alatt

Nassolni szabad, sőt még előnyei is vannak, de sokan ész nélkül teszik. 7+1 finomságot mutatunk be, amelyet mértékkel a diétád alatt is fogyaszthatsz.

Kép
Életmód

Három koktél-ötlet a hétvégi hűsöléshez

A vízpartra, sütögetéshez, vagy csak egy délutáni filmezéshez.

Kép
Stílus

Kagylók, gyümölcsök, antik darabok: hét nyári ékszertrend

A kiegészítők mindig fontos szerepet játszanak. Végre itt a nyár és ilyenkor tudnak igazán érvényesülni az ékszerek. Instagram-posztok segítségével mutatom meg a jelenleg legizgalmasabbakat.

Kép
Sztárok

Gyümölcspornó és abortusztámogatás: kár, hogy egyik sem Miley Cyrus ötlete

Miley Cyrus néhány napja posztolt egy egyébként elég cool képet, illetve egy irtó vad és szexi videót Instagramjára. Egy a bibi: mindkét ötletet egy az egyben független művészektől csórta.

Kép
Szépség

Az InStyle kedvenc nyári frissítői – a bőrödnek!

Végre itt a meleg és mi már alig vártuk, hogy magunkra fújhassuk a kedvenc testpermeteinket. Figyelem, a gyümölcsös illatok addiktívak!

Kép
Szépség

Ízletes gyümölcs és a klasszikus tea egy parfümben

Az idei tavasz időjárás nem a legkedvezőbb, de egy üdítő, friss, tavaszi illattal mégiscsak könnyebb ráhangolódni a nyár érkezésére.

Kép
Életmód

10 dolog, amit az igazán vékony lányok sosem csinálnak

Olyan igazságtalan az élet! Vannak, akiknek semmit sem kell tenniük az álomalakért, mert a genetikának, szerencsének vagy egy titkos alkunk - a jó tündérrel - köszönhetően olyan feszesek az idomaik, mint nekünk egy jobban sikerült álomban.

Kép
Promóciók

Éld át a brazil vibrálást a Fa legújabb termékeivel!

Brazília – egy hely tele őszinte életörömmel, titokzatos legendákkal, színes, egzotikus növényekkel és gyümölcsökkel; a forró szamba végtelen szenvedélyével és energiájával – mindezek testesítik meg a brazil élet titkait és a boldogságot. Ezt a hihetetlen élénk és misztikus energiát, melyet mindenhol érezni lehet, ősi nyelven “nagy fa”-nak nevezik, ami az amazonasi esőerdők egzotikus fáira utal.

Kép
Promóciók

Valentin-napi kávészeminárium a Starbuckstól

A kávé ismertebb élettani hatásaival a legtöbben tisztában vannak, kevesen tudják azonban, hogy kedvenc fekete italunk az egyik legtermészetesebb afrodiziákum, amely nemcsak az ébredésben, hanem a vágyak felkeltésében is szerepet játszik. A különböző kávéfajtákban rejlő gyümölcsös, természetes ízaromák vérkeringésünket serkentve termelnek endorfint, így egy jó kávé még emlékezetesebbé teheti a Valentin-napot.

Kép
Promóciók

SPAR enjoy. - változatos finomságok friss, minőségi és megbízható alapanyagokból

A fogyasztók a márkanév alatt háromféle leves, ötféle saláta, kétféle öntet, és hatfajta rizses-tésztás készétel közül választhatnak. Ezen kívül válogathatnak a desszert-, snack- és gyümölcssaláta-kínálatból is, amelyek mellé különböző ízesítésű smoothie-kat, joghurtitalokat és kávékat is vásárolhatnak.

Kép
Életmód

Ételek, amik kívülről és belülről is egészségesebbé varázsolnak

Nem hiába mondják, hogy a zöldségek és gyümölcsök nem hiányozhatnak a mindennapi életünkből. Elfogyasztva vagy "külsőleg" alkalmazva számtalan pozitív hatását megtapasztalhatod. Most megmutatjuk a kedvenceinket!

Kép
Életmód

Ínycsiklandó desszertvariációk, amit a grillrácson is elkészíthetsz

Ha nyár, akkor grillezés! Mi legalábbis ebben az időszakban majdhogynem mindennap sütünk valami finomat a faszenes grillen. Nyugi, ez nem azt jelenti, hogy folyton húst, kolbászt és szalonnát burkolunk, de még csak azt sem, hogy cukkinit és padlizsánt ennénk zsinórban. Ennél sokkal menőbb dolgok is kerülnek nálunk a nyílt tűz fölé: a desszertek!

Kép
Életmód

Ez a rózsaszín ital váltja fel a kávét?

Az Instagramot már meghódította!

Kép
Életmód

Azta! Hamarosan a boltok polcaira kerül a rózsaszín ananász!

Nem ez nem egy Pinterest-es trükk, ez maga a valóság!

Kép
Életmód

Ezeket edd a nyáron! 5+1 gyümölcs, aminek hihetetlenül alacsony a cukortartalma

A nyár maga a nirvána a gyümölcsrajongók számára, de ha szeretnéd tartani az szezon végéig az alakod, akkor nem árt vigyázni a a lédús finomságokkal!

Kép
Életmód

A tökéletes bőr három titka

Ha eddig úgy gondoltad, neked nem kell figyelni az étkezésre, hiszen genetikai milliomosként a tegnap esti triplacsokis muffin is maximum csak a fenekedet kerekíti a ceruza szoknya alatt, rossz hírünk van! Itt az idő, hogy újraindítsd a diéta ellenes szoftvered, ugyanis ha a szép bőrről van szó, valóban az vagy, amit megeszel.

Kép
Promóciók

Két dolog, amit a Vöslauer igazán szeret: Sienna Millert és a jógát

Az amerikai színésznő 2015-ben kezdte gyümölcsöző együttműködését a Vöslauerrel, és azóta is töretlenül képviseli a márkát. Idén egy új, jóga tematikájú reklámfilmben láthatjuk őt.

Kép
Életmód

Tényleg megszépít a vegán táplálkozás?

Ragyogóbb bőr, erősebb haj. Vajon tényleg megszépít a vegán életmód? A téma egyik szakértője, Lee Watson beszélt arról, hogyan hat szépségünkre a vegán táplálkozás. Íme 5 ok, amiért érdemes neked is megfontolni az életmódváltást!

Kép
Életmód

5 kihagyhatatlan nyári smoothie

Mikor esne jobban egy frissítő ital, mint a tikkasztó nyári hőségben? Megmutatunk neked öt receptet, amit muszáj kipróbálnod!

Kép
Életmód

Ezt eszik a szupermodellek

Akár beismerjük, akár nem, mindent megadnánk azért, hogy tudjuk mit esznek azok a lányok, akik a leghíresebb kifutókon lejtenek végig!

Kép
Életmód

Extrém ízzel diadalmaskodott a Macaron Nap győztese

A sima vaníliás, gyümölcsös macaronok kora lejárt, idén már a különleges ízvilágú, és nem csak édes francia sütik hódítanak!

Előző oldal
Következő oldal