Gazdag

Kép
Promóciók

Változtassunk együtt, egy egyenlőbb társadalomért: ezért fontos a nők részvétele a döntéshozatalban!

Egyre csak nő az a hatalmas szakadék, ami elválasztja a szegényeket a gazdagoktól, a nőket a férfiaktól, a fiatalokat az idősektől...

Kép
Életmód

Top 5 meglepően finom smoothie, ami segít új erőre kapnod

Támogassuk immunrendszerünket vitaminokban gazdag nyers gyümölcsökkel és zöldségekkel.

Kép
Promóciók

Húsvéti sonkától roskadoznak nemsokára az áruházak polcai

A hagyományosan gazdag áruválaszték mellett a – fenntarthatósági szempontokat is figyelembe vevő – folyamatos termékfejlesztésekkel a vállalat több új árucikket, húskészítményt és édességet kínál vásárlóinak az idei ünnepre. A minőségi újdonságokra is fogékony vevőközönségnek köszönhetően a húsvéti forgalom bővülésével számolhat az áruházlánc.

Kép
Promóciók

Aranyozd be a napjaid a Max Factor újdonságaival!

Fedezd fel az ÚJ Miracle Second Skin alapozót, mely természetes megjelenést és tökéletes arcbőrt biztosít számodra egész napra. Ezt a különleges hibrid alapozót természetes eredetű kókusztejből állítják elő, melyet pre- és probiotikumokkal gazdagítanak a bőr természetes védekezésének elősegítésére.

Kép
Sztárok

4 év alatt lett milliárdos a 16 éves YouTuber

12 évesen, egy giga masnival a fején meghódította a világot. A YouTube-generáció hercegnője mára gazdagabb, mint a legtöbb amerikai zenész.

Kép
Életmód

6 dolog, amit sosem mondana egy gazdag ember

Aki tehetős, annak nem kell semmit sem bizonygatnia. Jöjjön néhány átlagosnak tűnő mondat, az átlagos emberek szájából, amiket sosem mondana egy gazdag ember! Lehet, hogy pont ezért tart ott, ahol?

Kép
Stílus

Az ikonikus ruha, amit mindenki koppint

JLo az ikonikus Versace ruhájának jubileumi változatából sokan meg akarnak gazdagodni...

Kép
Sztárok

Kylie eladta 600 millió dollárért cége felét

A realitysztár a legfiatalabb gazdag, aki felépítette magát és a birodalmát.

Kép
Életmód

5+1 proteinbomba, ami segít a fogyásban

Egy mérsékelten magas fehérjetartalmú étrend, amely csökkenti a zsírt, de totálisan nem tiltja a szénhidrátot és a gyümölcsöt, nagyszerűen működhet.

Kép
Promóciók

Hugo Boss & High Note Skybar: Illatos koktél élmény

Az új, szeptember elején bevezetésre került BOSS THE SCENT Absolute lebilincseli az érzékeket. A két intenzíven csábító illat a ‘For Him’ és ‘For Her’, az eredeti illatok mélyebb, gazdagabb változatai. A történet folytatódik: a BOSS parfümök újabb érzéki utazásra invitálnak.

Kép
Egyéb

Szombathely, az élhető város

Hazánk legrégebben alapított városának történelme az ókori római időkre nyúlik vissza. Savaria, avagy mai nevén Szombathely az Európa szívében elhelyezkedő, Kárpát-medence legrégebben lakott városa. A nyugat királynőjeként is emlegetett település gazdag történelme okán számtalan kulturális programkínálattal és nevezetességekkel csábítja akár a helyi lakosokat és az odalátogató turistákat is.

Kép
Életmód

Öregedésgátló összetevők, amiket már ismerned kellene

Az arany fiatalító hatása régóta ismert. De azt vajon tudod-e, hogy miért kulcsfontosságú a réz szerepe a bőrápolásban? Vagy hogy a citrom valójában csak a 15. leggazdagabb C-vitamin forrás? Első a kakadu szilva!

Kép
Szépség

Ez a cég akarja megvenni a Kylie Cosmetics-et

Mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia ennek a cégnek, ha komolyan meg akarja kaparintani Kyle Jenner igencsak jól jövedelmező bizniszét.

Kép
Sztárok

Ő a legjobban kereső énekesnő jelenleg

31 évesen jobb formában van, mint valaha, saját márkát alapított, ami szinte berobbant – egyszóval: sikeres! És már a leggazdagabb is.

Kép
Promóciók

A SPAR termékinnovációs versenyt hirdet hazai gyártású élelmiszereknek

Június 27-én indul a Hungaricool SPAR innovációs verseny az Agrármarketing Centrum szakmai támogatásával. A SPAR a hazai kereskedelemben egyedülálló kezdeményezésének két hónapja során újszerű, ötletgazdag, a fenntarthatóságot is szem előtt tartó, a magyarországi piacon már fellelhető, de kiskereskedelmi hálózatban még nem kapható élelmiszertermékeket keres. A pályázat útján kiválasztott nyertes áruk jövőre az INTERSPAR áruházak polcaira kerülnek.

Kép
Promóciók

Flow élmény Bükfürdőn

Ismét vár rád a tavalyi évben nagy sikerrel debütált Flow nap Bükfürdőn! A Dunántúl legnagyobb fürdővárosa a slow travel elkötelezett híve, ezért nem meglepő, hogy a páratlan természeti adottságok mellett - mint az Alpokalja friss levegője, Európa egyik leggazdagabb ásványianyag-tartalmú gyógyvize - holisztikus programokkal is várja a lelassulni vágyó utazókat.

Kép
Életmód

Vedd csak meg a 90 éves néni cuccait, hadd legyen kőgazdag

Szem nem marad szárazon, ha meglátod az idős hölgy kozmetikai kincseit.

Kép
Életmód

Az 5. italnál már tudtam, hogy baj lesz, mert csupa vad dolgot vedeltem

Kimerítőbb ivászatok után az ókori görögök birkatüdőt ettek, a szicíliaiak szárított bikapéniszt tömtek magukba. A világ gazdagabb felének tehetősebb nagyivói újabban infúziót adatnak be maguknak, ha nagyon elszálltak.

Kép
Egyéb

Thrillerben gazdag húsvétot kívánunk!

Hogy valami izgalmas is történjen a hosszú hétvége alatt, összeszedtünk néhány könyvújdonságot, ami tele van csavarral és akcióval.

Kép
Sztárok

A legdögösebb milliárdosnők

Nem egyet és nem is kettőt találtunk. A milliárdos nők többsége nem is szingli, tehát valamit tényleg jobban tudnak.

Kép
Stílus

Hogy mi?! Ezeket a celebcsajokat lekövérezték?

Túl nyugodt napod van? Szeretnél egy kicsit idegbe jönni? Nézd végig a képekkel gazdagon illusztrált listánkat azokról, akiket lekövéreztek.

Kép
Sztárok

A legszegényebb Kardashian: valaki adjon már kölcsön neki!

Ami biztos, hogy Kimnek kéne a leggazdagabbnak lennie, hiszen nélküle az egész család csak egy átlagos viszonylag gazdag Calabasas-i familíia lenne...

Kép
Életmód

Miért fizetnek a gazdag férfiak a szexért, ha ingyen is megkaphatják?

Hogy mi az ingyen, az igencsak relatív fogalom, de az okok skálája olyan széles lehet, amire nem is gondolnál...

Kép
Sztárok

A világ 5 leggazdagabb özvegye

Vajon mire költik a vagyonukat ezek a gazdag özvegyek? Tovább gyarapítják vagy elherdálják?

Kép
Sztárok

Ő a világ leggazdagabb nője!

Milyen lehet elképesztően, hihetetlenül gazdaggá válni? Na és milyen lehet akkor, ha emellé egy válás is társul? MacKenzie Bezos biztosan tudja rá a választ.

Kép
Sztárok

A határ a csillagos ég – íme 9 méregdrága sztárválás

Csak úgy röpködtek a porcelán étkészletek – és persze a dollármilliók! Nézd meg, mennyiért vált Madonna, Johnny Depp vagy Steven Spielberg.

Előző oldal
Következő oldal