Hugo Boss & High Note Skybar: Illatos koktél élmény

Hugo Boss & High Note Skybar: Illatos koktél élmény

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Az új, szeptember elején bevezetésre került BOSS THE SCENT Absolute lebilincseli az érzékeket. A két intenzíven csábító illat a ‘For Him’ és ‘For Her’, az eredeti illatok mélyebb, gazdagabb változatai. A történet folytatódik: a BOSS parfümök újabb érzéki utazásra invitálnak.

A BOSS THE SCENT napjaink digitális világában bátran hirdeti, hogy merjük átlépni a határokat és engedjünk legbelsőbb vágyunknak, kapcsolódjunk le az online térről, helyette találjunk vissza a való világhoz. Gyakran megoszlik a figyelmünk, erősebb kötelékre vágyunk. Élményre. Szenvedélyre. Ami az érzékeinkre hat…

A BOSS THE SCENT illatok most szövetségbe léptek – a Condé Nast Traveler által is – a világ legjobb rooftop bárjai között számon tartott HIGH NOTE SKYBAR-ral, hogy az érzékelést közösen a végletekig fokozzák. Az Aria Hotel Budapest tetején található, egész évben nyitva tartó skybar a történelmi és a modern Budapest legjobb kombinációja, páratlan kilátást nyújt a városra letisztult, modern környezetben. A széles italválaszték részeként izgalmas fine drinking koktélokat is kínálnak, remekül harmonizáló barfood menüvel, most pedig egy hónapon keresztül – szeptember 17.- október 20. között – az érzékelésé és a csábításé a főszerep. A SkyBar és a BOSS THE SCENT illatok által közösen megalkotott különleges koktélok kizárólag ezen a különleges helyen érhetők el a limitált időszak alatt.

Kép

A High Note SkyBar Bar Managerei a Boss The Scent Absolute for Him és For Her koktélok megalkotásakor – mind megjelenésben, mind az ízek világában – szeretnék felidézni azt az érzést, amelyet ezek az egyedi illatkeverékek adnak a viselőjüknek. A női és férfi koktélokban visszaköszönnek az illatokban megtalálható összetevők különleges jegyei.

„A Boss The Scent Absolute for Her női parfümnél a klasszikus Espresso Martini koktélt gondoltuk újra, ezért a vanílián felül egy barackos mézvizet használunk, amit mézből, forró vízből és baracklikőrből készítünk. A vodkát megtartottuk, és természetesen a friss espresso kávé se maradhatott ki, teljessé téve az élményt. Mind a női, mind a férfi parfüm egyik alkotó eleme a vetiver, amely enyhe füstős háttérillatot kölcsönöz a parfümnek. Szerettük volna ezt mindkét italban megjeleníteni, így ebben az esetben a díszítés részeként elhelyezett kávészemeket kicsit megpörköljük egy házisárkány segítségével.”

Kép

„A Boss The Scent Absolute for Him férfi parfümnél a Dark’n Stormy méltán híres kevert italát gondoltuk újra. Egy Agricolt, francia stílusú rumot választottunk alapnak, ami a koktél egyik legmeghatározóbb alkotóeleme. A gyömbérsör nem maradhatott ki, hiszen nincsen Dark’n Stormy gyömbérsör nélkül, amely egy alkoholmentes „sör” fajta. Ezeken felül a vetiver illatra utalva egy bárkanálnyi félig érlelt Mezcalt használunk, kevés lime-levet és egy Jerry Thomas nevű bittert, amelyben dominálnak a szegfűszeg és a fahéj ízei. Az utolsó alkotóelemet csak a legvégén csöpögtetjük az ital tetejére, hogy aranybarnás befejező réteget, valamint első illatot adjon a koktélnak, amit akkor fogunk érezni, amikor először emeljük szánkhoz a poharunkat.„

A koktélpárt Gózon Péter és Mihály Richárd Bar Managerek álmodták meg.

Minden érzékszervet bevonva, most már egyedi ízélményben is megismerhetők az új illatok…

A női és a férfi koktél egyaránt érzéki, vágykeltő, kifinomult és elegáns, akárcsak az őket ihlető parfümök.

Egy kis időre lépj ki az online világból, add át magad az íz- és illatélménynek, élvezd a fantasztikus kilátást és egymás társaságát! (Utána persze készíthetsz pár különleges fotót erről a felejthetetlen estéről ezen a csodás helyen…)

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!