Öregedésgátló összetevők, amiket már ismerned kellene

bőrápolás,szépségápolás,öregedés
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Az arany fiatalító hatása régóta ismert. De azt vajon tudod-e, hogy miért kulcsfontosságú a réz szerepe a bőrápolásban? Vagy hogy a citrom valójában csak a 15. leggazdagabb C-vitamin forrás? Első a kakadu szilva!

gif

#1 KAKADU SZILVA

A vizsgálatok szerint az Észak-Ausztráliában őshonos kakadu szilva 55-ször több C-vitamint tartalmaz, mint a legendás floridai narancs. És mint tudjuk, a C-vitamin a legfontosabb antioxidáns, amely lassítja a bőr öregedési folyamatát. Próbáld ki az Intraceuticals termékét, megtalálható benne!

#2 RÉZ

Az ezüst antibakteriális, a réz öregedésgátló hatása miatt olyan népszerű a bőrápolásban. Az egyik leghatékonyabb antioxidáns, amelyet a "szépség elemeként" is emlegetnek. Kulcsfontosságú szerepe van a kollagén szintézisben, ezáltal lassítja az öregedés jeleit. Próbáld ki az Omorovicza ragyogást növelő radírját.

#3 NIACINAMIDE (B3-vitamin)

A kozmetikai ipar szupersztárja! Amellett, hogy fokozza a kollagéntermelést és hatásos fegyver a bőröregedés elleni harcban, csodálatos anti-akné hatása is van. Próbáld ki a CLARINS MY CLARINS RE-BOOST frissítő nappali arckrémet.

gif

#4 F-VITAMIN (linolsav)

A csipkebogyóban, lenmagolajban vagy lazacban is megtalálható legfontosabb esszenciális zsírsav az emberi szervezet számára. Erősíti és védi a bőrt a kiszáradástól, ezáltal lassítja az öregedését. Egészségesen ragyogó és üde arcszínt biztosít. Próbáld ki a HELIA-D Botanic Concept Tokaji Aszús hidratáló krémet.

#5 MANDELIC ACID

A jelenleg leghájpoltabb keserű mandulából származó AHA sav, ami gyengéden hámalsztja a bőr felszínét, így segít elhalványítani az idővel szaporodó sötét foltokat, és hatásosan kezeli a pattanások visszamaradó nyomait. Próbáld ki a THE ORDINARY 10% mandulasavat tartalmazó hámlasztó készítményét.

Ha azonban a külcsín mellett a belbecs is fontos számodra, akkor ismerd meg a STOP THE WATER WHILE USING ME 100% natúrkozmetikumokat. A személyes kedvenceimet gyűjtöttem össze neked.

Galéria / 5 kép

TOP3 STOP THE WATER WHILE USING ME

Megnézem a galériát

Ez a német márka egyelőre nem érhető el a hazai polcokon, csak online rendelhető, ahogy Lady Gaga csodaszéruma...

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!