Ő a világ leggazdagabb nője!

jeff bezos,Mackenzie Bezos,money,pénz,gazdagsag,rich
Forrás: Getty

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Milyen lehet elképesztően, hihetetlenül gazdaggá válni? Na és milyen lehet akkor, ha emellé egy válás is társul? MacKenzie Bezos biztosan tudja rá a választ.

Január 9-én robbant a hír, hogy a világ egyik leggazdagabb férfija, az Amazon alapítója, Jeff Bezos és felesége válnak. 25 év együttélés, 4 gyerek, rivaldafény és ekkora gazdagság mellett nem kis feladat lemenedzselni egy válást. Az összeg, amin osztozni fognak pedig egészen pontosan 137 milliárd…fontban.

gif

“Ott voltam vele, amikor megírta az üzleti tervet és ott ültem vele az átalakított garázsban, amikor még sehol sem tartott a cég. Emlékszem az alagsori raktárszekrényre, a BBQ-illatú irodára, a zsúfolt karácsonyokra. Azokra az időkre, amikor az Amazon még nagyon kicsike volt.”

bezos,jeff bezos,mackeznie bezos,valas
forrás: Getty Images

Ki is az a MacKenzie Bezos?

Jóval több, mint egy milliárdos felesége és az Amazon első alkalmazottja. Díjnyertes író, két sikeres regénnyel a háta mögött. A The Testing of Luther Albright 2005-ben jelent meg, a Traps 2013-ban. Az első regényével nyerte el 2005-ben az Amerikai Könydíjat. ‘ Jobb ember vagyok, amikor írok és azt hiszem jobb anya is. Ilyenkor ugyanis minden figyelmemet a karakterekre irányítom és nem aggodalmaskodom a gyerekeim csínytevései miatt.

Hogy találkoztak?

MacKenzie és Jeff Bezos 1992-ben találkoztak. Egy korábban adott interjúban elmondták, hogy egy munkahelyen dolgoztak, Jeff irodája pont MacKenzie szobája mellett volt. Mindössze három hónap randizgatás után házasodtak össze, akkor, amikor Bezos még csak 23 éves volt.

Miért válnak?

Bár egy kedves Twitter üzenetben tették nyilvánossá a válásukat, egyes források tudni vélik, hogy a szakítás oka egy harmadik, Lauren Sánchez amerikai média személyiség.

Ezt biztos nem mondaná egyetlen gazdag sem!
Ezt biztos nem mondaná egyetlen gazdag sem! Például azt, hogy...
Lauren Sánchez
forrás: Getty Images
Lauren Sánchez az állítólagos ''válóok''

Mennyi az annyi?

A pár a házasságkötés előtt nem kötött szerződést. Ez elvben azt jelenti, hogy MacKenzie jogosult Jeff vagyonának a felére. A washingtoni törvények szerint a házasság alatt szerzett összes vagyont és adósságot egyenlő arányban kell megosztaniuk. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 68 milliárd dollár jár a hölgynek. Ehhez nehéz bármit is hozáfűzni.

Eddig Francoise Bettencourt Meyers, a L’Oréal 33%-nak tulajdonosa volt a leggazdagabb, a maga 45,7 milliárd dollárjával.

Szerinted jár neki a 68 milliárd dollár?

Naná!
Ezt kicsit erősnek érzem.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!