InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni
Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!
Sokkal kevesebbet hallani róla, mint a felkapott kelkáposztáról vagy édesburgonyáról, a gasztronómiában is maximum csak aprócska mellékszerep jut neki, pedig a vízitorma számos fronton támogatja az egészségünket. Ismerd meg jobban ezt a szupererővel rendelkező mikrozöldet!
Ha az ünnepi bakancslistád még hiányos, és valami igazán különleges programot keresel, esetleg lecsapnál pár különleges ajándékra a fa alá, szeretettel ajánljuk a W Budapest hotel "made the list" programsorozatát.
Hogyan válhat a gasztronómia valóban fenntarthatóvá? A körkörös étkezési kultúra éléréséhez vezető úton különleges mérföldkőhöz érkezett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a SALT. Közös kutatásuk során létrejött egy új, környezetterhelés nélkül használható tányér, amely lehetővé teszi, hogy fenntartható formában élvezhessük a csúcsgasztronómia kivételes fogásait.
Igazi wellness-különlegességgel várja Tokaj egyik legmenőbb luxusszállodája az odalátogatókat, ahol a gasztronómiai élményeket a pazar dizájn teszi igazán emlékezetessé. Élménybeszámoló következik egy felnőttbarát hotelből.
Tombor Nelli a sikeres modell, és fotóművész férje, Tombor Zoltán 2020 tavaszán költözött haza New Yorkból. A kint töltött évek alatt Nelli egy gasztronómiai akadémiát is elvégzett és ma elsősorban privát séfként tevékenykedik. A Culinaris-szal együttműködve hamarosan pedig egy különleges videósorozattal kényezteti el a gasztronómia szerelmeseit!
Hévíz legújabb és egyetlen felnőttbarát szállodája, a négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro****superior Hotel a Tófürdő közvetlen közelében várja a vendégeket. A szálloda, a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat területére fókuszáló szolgáltatásaival pedig ideális választás a kikapcsolódni vágyó pároknak, de még a négylábúaknak is.
Csillagszórók! A mai cikk ez egyik legkedvencebb italomról, a pezsgőről fog szólni! A közelgő szilveszter alkalmából ellátogattam egy pár szuper helyre, hogy hozzak nektek egy kis ajánlót, mit érdemes idén az évbúcsúztatás alkalmából a poharakba tölteni. Az első hely, ahova ellátogattam, a Kreinbacher csodálatos birtoka volt a Somlón.
A pulykahús egy igazán nemzetközi étel! Nem csak az európai és az amerikai konyha kedvelt alapanyaga, de az ázsiai gasztronómiáé is. Ha a vacsoravendégeink kedvelik a fűszeres, pikáns, egzotikus ízeket, bátran kísérletezhetünk velük! Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya ínycsiklandó indiai, japán és kínai ételeket mutat be.
Kristálytiszta tenger, sziklás partok, aprócska homokos öblök, évente legalább 300 napsütéses nap, 7000 év történelem, gasztronómiai élmények, mediterrán hangulat egy csipet angol humorral, több hétre elegendő látnivalóval, forgatagos ünnepekkel Európa legdélibb csücskén, Máltán.