Készülj, Budapest! Brad Pitt és Mariah Carey után a FELIX Kitchen & Bar vendégeinek főz Jeremy Cayron

Készülj, Budapest! Brad Pitt és Mariah Carey után a FELIX Kitchen & Bar vendégeinek főz Jeremy Cayron
Facebook
Twitter
Pinterest

Ezen a nyáron tovább emeli a tétet a FELIX Kitchen & Bar!

Jeremy Cayron személyében ugyanis egy nemzetközileg is elismert francia séfet igazoltak csapatukba, aki a világ legizgalmasabb éttermei és top hotelei után most ismét minket kápráztat el zseniális tudásával. A már ismert hármas: Petar Loncar, Czinki Tamás és Ódor András mellé így még egy elképesztő szakember érkezik, akinek az ételeit világsztárok is kóstolták már.

Jeremy Cayron több mint 20 éves gasztronómiai tapasztalattal és tudással a háta mögött érkezett újra Budapestre, hogy a FELIX Kitchen & Bar konyháját egészen új szintekre emelje. Hosszú pályafutása alatt megfordult a világ vezető éttermei mellett több hotelben is, korábban hazánkban is dolgozott már a Sofitel Hotel, Paris Budapest éttermében. Az utóbbi években pedig executive séfként több hotel konyháját is vezette. Az izgalmas éttermi munkák mellett, elmondása szerint nagy élmény volt számára, hogy több hírességnek is volt alkalma már főzni, akiknek gyakran voltak különleges kéréseik az ételeket vagy éppen a helyszínt illetően. Vendége volt már Brad Pitt, Mariah Carey, Bill Clinton, Al Gore, Emanuel Macron és még számos fontos állami tisztviselő, a legkülönbözőbb országokból.

Íme egy hangulatos videó, amiből még többet megtudhatsz a séfről!

Szóval Jeremy megérkezett és gőzerővel azon dolgozik, hogy a FELIX Kitchen & Bar konyháját új szintre emelje, hamarosan pedig egy általa csak ‘Inspirations and Memories’ elnevezésű menüvel debütál, amihez a francia konyha mellett utazásai is ihletet adtak Ázsiától Európáig.

A múlt héten nekünk már volt alkalmunk találkozni Jeremy-vel, megismerhettük laza és kedves személyiségét, és persze azonnal le is főzött minket a lábunkról, ahogy azt is elárulta nekünk, hogy a róla készült bemutatkozó videó egy pillanatig sem túlzás, a nemzetközileg elismert séf tényleg tömegközlekedéssel jár dolgozni. Azért ez elég menő, nem?

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 4 kép

Négy szuper brunchozó hely Budapesten

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Kép
Sztárok