#vegyélhazait - Mennyei krémek és mártogatósok hazai termelőktől

#vegyélhazait - Mennyei krémek és mártogatósok hazai termelőktől
Forrás: Pexels
Facebook
Twitter
Pinterest

Most izgalmas őszi finomságokat válogattunk a #vegyélhazait kulináris arcaitól!

Talán te is láttál már olyan ínycsiklandó és mennyei tálakat már a közösségi médiában, amik telis tele voltak mártogatósokkal, kenyerekkel, sajtokkal, felvágottakkal, magokkal, zöldségekkel és gyümmölcsökkel, és a poszt alatt a következő állt: #smörgås. Nos, ez a kifejezés Svédországból ered, és gyakorlatilag ez az igencsak hangulatos étkezési tradíció egy olyan svédasztalos tálalásmódot jelent, aminél aligha létezik házgazda- és vendégbarátabb.

Mindenki kedve szerint válogathat, lehet a társaságon belül glutén- vagy laktózérzékeny, vegán vagy húsimádó, a házigazda pedig mivel előre is elkészítheti a tálakat, önfeledten töltheti az időt a vendégekkel, a konyhában való ácsorgás helyett. Megint bebizonyosodott, hogy tudnak valamit a svédek, nem?

Egy jó smörgåsbord alapját pedig a különböző mártogatósok, krémek, és pástétomok adják, amik közül aztán kedvük és ízlésük szerint tunkolhat a társaság. Házi krémeket te magad is könnyedén készíthetsz, ám ha még ezzel sincs kedved pepecselni akkor nézd meg galériánkat, most ugyanis olyan hazai termékeket gyűjtöttünk össze, amikben nem fogsz csalódni! És persze akkor is beszerezhetsz magadnak párat, ha vendégek helyett csak magadat szeretnéd kulinárisan kényeztetni az őszi estéken!

Galéria / 10 kép

#vegyélhazait - Mennyei krémek és mártogatósok hazai termelőktől

Megnézem a galériát

Mindig kiemelten fontos volt számunkra a fenntartható divat, a magyar tervezők, képzőművészek, helyi vállalkozások támogatása. Azért hívtuk életre a #vegyélhazait mozgalmat, hogy segítsünk szélesebb körben bemutatni a magyar márkákat és a mögöttük álló alkotókat, emellett felhívjuk a figyelmet a hazai termékek vásárlásának fontosságára, mind fenntarthatósági, mind gazdasági szempontból, támogatva a hazai alkotók hosszú távú, zavartalan működését, fejlődését.

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.