Fenntarthatóság

Kép
Stílus

Ezúttal organikus ruhakollekciót tervezett Billie Eilish – első fotók!

A fenntarthatóság jegyében megszületett kollekció hamisíthatatlanul egyedi darabjai láthatóan magukon hordozzák Billie Eilish érintését.

Kép
Shopping

Vegan Love: karácsonyi ajándék ötletek (nem csak) vegánoknak

Lepd meg magad és szeretteidet egy kis különlegességgel a fenntarthatóság jegyében.

Kép
Életmód

Minden, amit a divat jövőjéről tudni akartál - azt magától Anna Dello Russotól is megtudhatod!

Fenntartható és környezettudatos divatipar? Már nem lehetetlen! Tudj meg róla többet te is a Budapest Fashion & Tech Summiton!

Kép
Promóciók

Anna Dello Russo nyitja meg az idei Budapest Fashion & Tech Summit divatipari konferenciát

Immár harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Divat & Design Ügynökség a régió meghatározó divatszakmai eseményét, a Budapest Fashion & Tech Summit-ot. A rendezvényen a nemzetközi szinten is elismert szakemberek többek között a fenntarthatóság, a változó üzleti modellek és a technológiai innovációk témaköreibe nyújtanak betekintést.

Kép
Promóciók

Fenntarthatósági kisokos: Legyél te is környezettudatos vásárló!

Az idei év kétségtelenül a home office-ról és a négy fal között töltött időkről szól – ezzel párhuzamosan egyre többen és rendszeresebben kezdtek sütni-főzni. Ez persze szuper dolog, mivel így akár egészségesebb ételek kerülnek az asztalra, ugyanakkor felmerül a kérdés: hogyan alakul az ökológiai lábnyomunk? Habár a háztartásunk így kétségtelenül nagyobb környezeti terhelést okoz, még sincs ok az aggodalomra, hiszen egy kis odafigyeléssel könnyedén tudunk faragni belőle – mondjuk is, hogyan!

Kép
Stílus

Lakatos Márk: Digitális divathetek harcolnak a divat fenntarthatóságáért

A digitális divatheteket nagyon izgalmas kezdeményezésnek tartom, akár kiegészítő programként egy hagyományos eseményen, akár önmagukban. Nem véletlen, hogy az InStyle őszi lapszámában is fontos szerepet kapott a téma, keressétek a frissen megjelent őszi lapszámban – addig pedig bemelegítésként jöjjön egy kis nézegetnivaló!

Kép
Életmód

Az első film a járvány utáni újjászületésről - Jane Goodall narrációjában

Reménykeltő kisfilm arról, hogyan építsünk fenntartható világot, ha egyszer végre kiszabadulunk a vírus fogságából.

Kép
Stílus

Nagyágyúk a Gucci új, fenntartható kollekciójának kampányában

Először dob piacra a luxusmárka zöld kollekciót.

Kép
Sztárok

Ez az influenszer más, mint a többi

A fiatal feltörekvő New York-i infulenszer, Nicole McLaughlin a legszokatlanabb anyagokból tervez ruhadarabokat és tárgyakat a fenntarthatóság jegyében.

Kép
Szépség

8 új és okos trend a bőrápolásban: próbáld ki mind!

Fenntarthatóság, újrafelfedezett gyógynövények, személyre szabhatóság és okos ápolás. 8 új trend, amit ki kell próbálnod!

Kép
Stílus

Nemcsak szépek, de fenntarthatóak is

Textilmaradékokból tervezett, különleges ruhákat állítottak ki New Yorkban.

Kép
Promóciók

Húsvéti sonkától roskadoznak nemsokára az áruházak polcai

A hagyományosan gazdag áruválaszték mellett a – fenntarthatósági szempontokat is figyelembe vevő – folyamatos termékfejlesztésekkel a vállalat több új árucikket, húskészítményt és édességet kínál vásárlóinak az idei ünnepre. A minőségi újdonságokra is fogékony vevőközönségnek köszönhetően a húsvéti forgalom bővülésével számolhat az áruházlánc.

Kép
Stílus

Koppenhágai divathét 2020: a legzöldebb street style szettek

Idén először kizárólag azok juthattak be a divateseményre, akik teljesítették a divathét zöld kihívásait.

Kép
Promóciók

Az NKM elektromosautó-töltő hálózatához csatlakozott a SPAR

A SPAR a fenntarthatósági programja keretében 17 áruházához 33 elektromos gépjármű töltőberendezést telepített még tavaly, amelyeket idén a NKM Mobilitás Kft. (Mobiliti) rendszerébe integrál. A szolgáltatás februártól a Mobiliti által kínált mobiltelefonos applikáció segítségével egyszerűen vehető igénybe, és a Mobiliti országos hálózatában is alkalmazott díjszabás mellett válik elérhetővé.

Kép
Shopping

2020-ban a környezetvédelem a legjobb marketingfogás

Használt halászhálókból készült luxusórák és sportcipők? Igen! A baj az, hogy ez az újrahasznosító technika még mindig drága.

Kép
Egyéb

Megbízható, környezetbarát csőrendszer

A fenntarthatóság, környezeti értékeink védelme a kivitelezők és a felhasználók érdeke egyaránt. Egy terület infrastruktúrájának kiépítésénél a szennyvízhálózatok, kommunális szennyvizek összegyűjtésére és elvezetésére szolgáló csőrendszer kialakítása adja a költségek legnagyobb hányadát.

Kép
Promóciók

A fenntartható jövő mellett kötelezte el magát a SPAR

A SPAR aktív és úttörő szerepet vállal a Föld jövőjét érintő ügyekben. A vállalat most ezen tevékenységét egységes keretbe szervezi, összekötve a fenntartható fejlődés - számára kiemelt - ágait, mint a környezetvédelem, az egészséges életmód támogatása, az élelmiszer-biztonság, a munkatársak támogatása, valamint a társadalmi felelősségvállalás. Ennek első, a fogyasztók számára is jól látható lépéseként pedig új ernyőmárkát vezet be, melynek szlogenje „SPAR - a fenntartható jövőért”. A vállalat emellett a fenntarthatósági törekvéseit egy dedikált weboldalon keresztül is bemutatja.

Kép
Sztárok

A 77. Golden Globe-gála legizgalmasabb vörös szőnyeges kreációi

Tegnap este kiosztották a Golden Globe-díjakat, és ahogyan lenni szokott, nemcsak a borítékokban, hanem a vörös szőnyegen is akadtak meglepetések. Mutatjuk a nyerteseket és a legstílusosabb szetteket!

Kép
Életmód

Az év legjobb hírei, amelyektől jobb kedved lesz

Általában a drámai hírek maradnak meg az emlékezetünkben, idén is rengeteg katasztrófa történt, viszont pozitív és reménykeltő dolgok is,

Kép
Életmód

Zuhanyfüggőnyből új ruha?

Gondoltál már arra, hogy egy nem használt zuhanyfüggönyből és párnahuzatból milyen csodás ruhadarabokat lehet készíteni?

Kép
Életmód

Forradalmi újítását díjazták a Max Mara divatháznak

A Green Carpet Fashion Awards keretein belül díjazták a fenntarthatóságra különösen nagy hangsúlyt fektető divatmárkát.

Kép
Életmód

A pszichológia tehetetlen, de te mégis felléphetsz a klímaszorongás ellen!

Téged is nyomasztanak a klímaváltozással kapcsolatos rettenetes előrejelzések? Ha érint a klímaszorongás, hasznos ötleteket olvashatsz a leküzdésére, sőt még fenntarthatósági tippeket is adunk Linczényi Márkó segítségével!

Kép
Életmód

Imádjuk a Földet és vigyázunk rá!

Az InStyle szerkesztőség eddig is tett a fenntarthatóságért, de bevezettünk extra változásokat, mutatjuk az tippjeinket!

Kép
Promóciók

A SPAR termékinnovációs versenyt hirdet hazai gyártású élelmiszereknek

Június 27-én indul a Hungaricool SPAR innovációs verseny az Agrármarketing Centrum szakmai támogatásával. A SPAR a hazai kereskedelemben egyedülálló kezdeményezésének két hónapja során újszerű, ötletgazdag, a fenntarthatóságot is szem előtt tartó, a magyarországi piacon már fellelhető, de kiskereskedelmi hálózatban még nem kapható élelmiszertermékeket keres. A pályázat útján kiválasztott nyertes áruk jövőre az INTERSPAR áruházak polcaira kerülnek.

Kép
Promóciók

Újrahasznosítási forradalom a Vöslauernél!

A Vöslauer Ausztria piacvezető márkájaként felelősséggel tartozik a környezetért és a fenntarthatóságért. A Vöslauer ásványvíz idén már Magyarországon is megkezdi az átállást a 100% -ban újrahasznosított PET palackokra.

Kép
Promóciók

Bauhaus és fenntarthatóság a budapesti divathéten

A 2019/20-as őszi-téli kollekciókat felvonultató Budapest Central European Fashion Week március 29-31. között kerül megrendezésre a Várkert Bazárban.

Előző oldal
Következő oldal