Anna Dello Russo nyitja meg az idei Budapest Fashion & Tech Summit divatipari konferenciát

Anna Dello Russo nyitja meg az idei Budapest Fashion & Tech Summit divatipari konferenciát
Facebook
Twitter
Pinterest

Immár harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Divat & Design Ügynökség a régió meghatározó divatszakmai eseményét, a Budapest Fashion & Tech Summit-ot. A rendezvényen a nemzetközi szinten is elismert szakemberek többek között a fenntarthatóság, a változó üzleti modellek és a technológiai innovációk témaköreibe nyújtanak betekintést.

A két napos szakmai fórumot a Vogue Japán szerkesztője, stílusikon és divatszakértő Anna Dello Russo és Bata-Jakab Zsófia, az Ügynökség vezetője nyitja meg. A vírushelyzetre való tekintettel a konferencia november 30. és december 1. között online valósul meg, élő bejelentkezésekkel az esemény Facebook oldalán.

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) kiemelt feladatának tekinti a szakmán belüli kommunikáció és információáramlás elősegítését. Ennek érdekében november 30. és december 1. között online rendezi meg a divatszakmai párbeszédeknek helyet adó Budapest Fashion & Tech Summit nemzetközi konferenciát. A hagyományteremtő jelleggel megrendezett szakmai fórum célja, hogy Budapest felkerüljön a fenntartható divatfővárosok palettájára és iránymutató szerepet töltsön be egy környezettudatosabb közép-európai régió kialakításában.

A nemzetközi előadók tolmácsolásában olyan, a divatipart érintő fontos kérdések kerülnek előtérbe, mint a fenntarthatóság, a technológiai innovációk, a járványhelyzet divatiparra gyakorolt hatásai, valamint az üzleti modellek változásai. Az MDDÜ fontosnak tartja a szakmán beüli kommunikáció elősegítését és az edukációt, mind az iparági szereplők, mind a divat és technológia iránt érdeklődők számára. Többek között ezt a célt szolgálja a Budapest Fashion & Tech Summit, ahol az érdeklődők ingyenesen hallgathatnak előadásokat a szakma elismert szereplőitől, akik többek között Ausztriából, Szlovákiából, Ukrajnából, Szlovéniából, Franciaországból, Olaszországból, Nigériából és az Egyesült Államokból vesznek részt az eseményen. Az előadók között olyan elismert nevek szerepelnek, mint a stílusikon és divatszakértő Anna Dello Russo a Condé Nast Italia korábbi munkatársa és a Vogue Japán szerkesztője, Luceny Fofana a Burberry marketing igazgatója, valamint Stefan Siegel, a kortárs és kezdő tervezőkre nagy hangsúlyt fektető Not Just a Label oldal alapítója.

A nemzetközi trendekhez igazodva az Ügynökség online, a Budapest Fashion & Tech Summit hivatalos Facebook oldalán rendezi meg az eseményt, élő videós bejelentkezések segítségével. A részvétel ingyenes, az angol nyelvű előadásokat pedig bárki megtekintheti. Az Ügynökség a digitalizáció segítségével és az online megvalósítással egy nehéz időszakban is folytonosságot biztosít az esemény számára. A Budapest Fashion & Tech Summit kiváló lehetőség mindazoknak, akiket érdekel a divat jövője, a technológiai újdonságok, illetve azok a környezettudatos megoldások, amelyek a jövő divatvilágát jellemzik.

További információ az esemény oldalán érhető el.

Tovább olvasok
Kép
Életmód

Milyen gyakran kell(ene) mosnod az ágyneműdet?

A cím láttán most épp próbálsz visszaemlékezni, hogy mikor is járt utoljára a mosógépben a paplanhuzatod? Ha gondolkodnod kell ezen, akkor biztosan régebben, mint kellene!

Kép
Életmód

Gigi Hadid kihagyhatatlan vodkás tésztája

A gyönyörű modell nemrég az instagram storyjában osztotta meg lépésről lépésre ezt a fantasztikus receptet, ami pillanatok alatt elkészül.

Kép
Vegyélhazait

Hangolódjunk együtt a karácsonyra - Mutatjuk, mik azok a #vegyélhazait termékek, amikkel mi is meglepnénk a szeretteinket

Bár az idei karácsony egészen más lesz, mint korábban. A különlegességéről és a jó hangulatáról még nem kell lemondanunk.

Kép
Shopping

Ajándékozd meg magad egy magyar tervezői darabbal!

Itt az utolsó esély! Csapj le kedvenc tervezői darabodra jó áron!

Kép
Életmód

Jelek, amelyek arról árulkodnak, hogy vásárlásfüggő vagy

Hány kartondoboz magasodik a bejárati ajtód előtt? Őszintén!

Kép
Sztárok

Anne Hathaway nem tökéletes feleség, és nem is akar annak látszani

Anne Hathaway kendőzetlen őszinteséggel osztotta meg gondolatait az anyaság nehézségeiről.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem