Forradalmi újítását díjazták a Max Mara divatháznak

Forradalmi újítását díjazták a Max Mara divatháznak

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A Green Carpet Fashion Awards keretein belül díjazták a fenntarthatóságra különösen nagy hangsúlyt fektető divatmárkát.

A Green Carpet Fashion Awards a világ első olyan díjátadó gálája, ahol a Föld megmentéséért végzett, divatiparban dolgozó szakemberek igyekezetét értékelik. A Camera Nazionale della Moda Italiana és az Eco-Age közös szervezésében, a varázslatos milánói Scala adott otthont a rendezvénynek, ahol számos híresség - a kezdeményezés iránti elköteleződését kifejezve - jelent meg.

Az olasz divatház idén tavasszal mutatta be a CameLux névre keresztelt új technológiáját, amelyet komoly elismeréssel díjazták most a rendezvény szervezői. A divatház munkatársai a legendás Max Mara teveszőr kabátok gyártásában vezettek be egy új látásmódot. A Max Mara kabátok hőmegkötésének sajátos formája a CameLuxe. Ez a technológia három lépésben valósul meg: elsőként újrahasznosított, átválogatott anyagokat gyűjtenek a saját gyártóiktól. Második lépésként egy mechanikus eljárással nagyon finom szálakká alakítják át ezeket az anyagokat. Végül a szálakat újrahasznosított poliészterrel keverik, így nagy hőmegkötő hatással bíró textíliákat hoznak létre, amelyek feldolgozásra készek a kabát bélésének kialakításához.

Kép
forrás: Pinterest

A díjat Mr. Elia Maramotti, a Max Mara márka igazgatója vette át, aki a Max Mara céget birtokló család harmadik generációjának tagja.

Mr. Elia Maramotti, a Max Mara divatházat üzemeltető Max and Co. vállalat vezetője
Mr. Elia Maramotti, a Max Mara divatházat üzemeltető Max and Co. vállalat vezetője

Az esemény tiszteletére egy szintén újrahasznosított anyagokból készült csodás ruhadarabbal készült a sikkes olasz márka, amelyben a világhírű modell, Doutzen Kroes ragyogott.

Divatsketch Doutzen Kroes ruhájáról
forrás: Max Mara
Divatsketch Doutzen Kroes ruhájáról

Galériánkban megmutatjuk, miként tündökölt a szépséges modell a lágy esésű, égszínkék ruhában, a hozzá illő blézerrel.

Galéria / 7 kép

Doutzen Kroes talpig Max Mara-ban

Megnézem a galériát

A fenntarthatóságon Te is dolgozhatsz! Gyorsan kivitelezhető gardróbátalakítási tippjeink betartásával máris hozzáadsz Földünk szebbé tételéhez.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!