Megbízható, környezetbarát csőrendszer

Megbízható, környezetbarát csőrendszer
Forrás: Photo by Jon Flobrant on Unsplash

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

A fenntarthatóság, környezeti értékeink védelme a kivitelezők és a felhasználók érdeke egyaránt. Egy terület infrastruktúrájának kiépítésénél a szennyvízhálózatok, kommunális szennyvizek összegyűjtésére és elvezetésére szolgáló csőrendszer kialakítása adja a költségek legnagyobb hányadát.

A környezetbarát technológiákra és az innovációs és egyedi megoldásokra kiemelt figyelmet fordító Pureco egy tartós, költséghatékony és környezetbarát csőrendszert ajánl a csapadékvíz elvezetésére. Az alábbiakban a kőagyag cső jellemzőiről és felhasználási területeiről ejtünk szót.

Kőagyag cső

Magyarországon kizárólagosan a Pureco által forgalmazzák a magas minőségű kőagyag csőrendszereket. Ezek a csövek jelenleg a piacon kapható leginkább környezetbarát termékek. Ezt támasztja alá egy, a Bölcsőtől a bölcsőig elnevezésű nemzetközi tanúsítvány is. A tanúsítvány egy adott vállalat környezettudatos magatartásának a biztosítéka. A tanúsítvány nemcsak útmutató, de iparági megkülönböztetésre is alkalmas.

A Bölcsőtől a bölcsőig elv a természethez hasonlóan határozza meg a körforgásra alkalmas termékeket. A környezetben semmi nem vész kárba. Az elemek folyamatos kölcsönhatásban és körforgásban vannak. A tanúsítvány elve is a termékek, anyagok körforgására alapoz. Célja ennek a körforgásnak az elősegítése, fenntartása, ezáltal a hulladék keletkezésének a kiküszöbölése, minimalizálása.

A kőagyag csőrendszer előnyös tulajdonságai:


Hosszú élettartam

Alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek

Magas vegyszerállóság

Nagyfokú kopásállóság

Alacsony érdességi fok

Környezetbarát és károsanyag mentes mázas csövek

Könnyen tisztítható, a nagynyomású vízsugár sem károsítja az anyagot

A csövek tokos-mázas és máz nélküli, karmantyús csatlakozású kivitelben is kaphatók, széles elemválasztékkal kiegészülve.

A keramizált kőagyag csöveket a következő területeken alkalmazzák:


Háztartási vagy ipari eredetű szennyvizek összegyűjtéséhez és elvezetéséhez

Magánfelhasználók és közvezetékek közötti kötésekhez

Nagy átmérőjű szennyvízgyűjtők borításához

Mikrovezetékes hálózatokhoz

Hulladéklerakók talajcsövezésére használt hálózatokhoz

Amennyiben további hasznos információt szeretnél megtudni a kőagyag csövekről, vagy kérdésed van a közműépítési anyagok kategóriába tartozó további termékekkel kapcsolatban, keresd a Pureco munkatársait! Az itt dolgozó kollégák több éves tapasztalatukkal, innovációs tudásukkal készséggel állnak rendelkezésedre.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.

Kép
Életmód

Így gyógyítja a testet és a lelket a Palo Santo füstölő: minden negatív energiát elűz a házadból

A Palo Santo füstje tisztít, nyugtat és gyógyít a hagyományok szerint. Íme minden, amit érdemes tudnod róla!

Kép
Életmód

5 nyomós ok, hogy miért ne telefonozz elalvás előtt

Tisztább lesz a bőrünk, ha elalvás előtt telefon helyett egy könyvet emelünk fel az éjjeliszekrényről? Mutatunk 5 okot, amiért telefon helyett inkább az olvasást válaszd!

Kép
Stílus

Jött, látott és hódított! Ezért az olcsó hatású cipőtrendért bolondulnak most az influencerek

Egykoron úgy gondolták, hogy még a jó ízlés határait sem üti meg, most pedig egyre több rajongót szerez magának ez az új életre kelt cipőtrend.

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!