Megbízható, környezetbarát csőrendszer

Megbízható, környezetbarát csőrendszer
Forrás: Photo by Jon Flobrant on Unsplash
Facebook
Twitter
Pinterest

A fenntarthatóság, környezeti értékeink védelme a kivitelezők és a felhasználók érdeke egyaránt. Egy terület infrastruktúrájának kiépítésénél a szennyvízhálózatok, kommunális szennyvizek összegyűjtésére és elvezetésére szolgáló csőrendszer kialakítása adja a költségek legnagyobb hányadát.

A környezetbarát technológiákra és az innovációs és egyedi megoldásokra kiemelt figyelmet fordító Pureco egy tartós, költséghatékony és környezetbarát csőrendszert ajánl a csapadékvíz elvezetésére. Az alábbiakban a kőagyag cső jellemzőiről és felhasználási területeiről ejtünk szót.

Kőagyag cső

Magyarországon kizárólagosan a Pureco által forgalmazzák a magas minőségű kőagyag csőrendszereket. Ezek a csövek jelenleg a piacon kapható leginkább környezetbarát termékek. Ezt támasztja alá egy, a Bölcsőtől a bölcsőig elnevezésű nemzetközi tanúsítvány is. A tanúsítvány egy adott vállalat környezettudatos magatartásának a biztosítéka. A tanúsítvány nemcsak útmutató, de iparági megkülönböztetésre is alkalmas.

A Bölcsőtől a bölcsőig elv a természethez hasonlóan határozza meg a körforgásra alkalmas termékeket. A környezetben semmi nem vész kárba. Az elemek folyamatos kölcsönhatásban és körforgásban vannak. A tanúsítvány elve is a termékek, anyagok körforgására alapoz. Célja ennek a körforgásnak az elősegítése, fenntartása, ezáltal a hulladék keletkezésének a kiküszöbölése, minimalizálása.

A kőagyag csőrendszer előnyös tulajdonságai:


Hosszú élettartam

Alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek

Magas vegyszerállóság

Nagyfokú kopásállóság

Alacsony érdességi fok

Környezetbarát és károsanyag mentes mázas csövek

Könnyen tisztítható, a nagynyomású vízsugár sem károsítja az anyagot

A csövek tokos-mázas és máz nélküli, karmantyús csatlakozású kivitelben is kaphatók, széles elemválasztékkal kiegészülve.

A keramizált kőagyag csöveket a következő területeken alkalmazzák:


Háztartási vagy ipari eredetű szennyvizek összegyűjtéséhez és elvezetéséhez

Magánfelhasználók és közvezetékek közötti kötésekhez

Nagy átmérőjű szennyvízgyűjtők borításához

Mikrovezetékes hálózatokhoz

Hulladéklerakók talajcsövezésére használt hálózatokhoz

Amennyiben további hasznos információt szeretnél megtudni a kőagyag csövekről, vagy kérdésed van a közműépítési anyagok kategóriába tartozó további termékekkel kapcsolatban, keresd a Pureco munkatársait! Az itt dolgozó kollégák több éves tapasztalatukkal, innovációs tudásukkal készséggel állnak rendelkezésedre.

Tovább olvasok
Kép
Sztárok

Szabályok, amiket Diana hercegné és Meghan Markle is megszegtek

Diana hercegné és Meghan Markle egyaránt híresek arról, hogy időnként megszegik a királyi család szabályait. Most összegyűjtöttünk néhány szabályt, ami ellen mindketten fellázadtak már.

Kép
Vegyélhazait

Lakatos Márk: 12+1 szuper ötlet karácsonyra a #vegyélhazait csoportból

Megnyílt a #vegyélhazait online adventi vására. Válogass hazai alkotók kincseiből, és lepd meg vele szeretteidet karácsonyra!

Kép
Badass

„Tudni kell szeretni magunkat smink és photoshop nélkül is” - Ördög Ivett transzaktivista

Ördög Ivett egész eddigi élete azt bizonyítja, hogy van karrier az előbújás után is, sőt nem is akármilyen. Ízig-vérig nő, pedig csak két éve váltott nemet, és ma magasabb beosztásban, magasabb fizetésért dolgozik, mint azelőtt.

Kép
Sztárok

Botrány: Sia visszatért, de ennek nem mindenki örül

Már a premier előtt botrányt okozott a rendezőként visszatért énekesnő, Sia első filmje

Kép
Shopping

Jótékony művészet: magyar művészek alkotásaival segíti a Levis az Autistic Artot

Remek lehetőség az adományozásra a divat szerelmeseinek!

Kép
Életmód

Minden, amit a divat jövőjéről tudni akartál - azt magától Anna Dello Russotól is megtudhatod!

Fenntartható és környezettudatos divatipar? Már nem lehetetlen! Tudj meg róla többet te is a Budapest Fashion & Tech Summiton!

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem