Október

Kép
Életmód

A karácsonymániás, a maximalista és a Grincs... te melyik típusba tartozol, ha a karácsonyi készülődésről van szó?

Már csak két hét van karácsonyig, és erre az emberek is többféleképpen reagálnak. Van, aki már október végén kirakja a karácsonyi díszeket és alig várja az ünnepeket. És van, aki pont ellenkezőleg, szíve szerint az egész időszakot gyorsított tempóban áttekerné, mint egy felvett adást a tévében. Összegyűjtöttük a leggyakoribb karácsonyi embertípusokat!

Kép
Sztárok

„Luxus, hogy ne próbáljuk meg a legjobbat kihozni az életből, amíg lehet” – interjú Alföldi Róberttel

Októbertől látható a hazai mozikban Szeleczki Rozália első nagyjátékfilmje, a Cicaverzum, mi pedig a premier alkalmából kifaggattuk a stáb több tagját is, köztük Alföldi Róbertet!

Kép
Sztárok

„Egy férfi rendezőtől ritkábban kérdezik azt, hogy férfi filmet készített-e, míg egy női direktor munkáját női alkotásnak címkézik” – interjú a Cicaverzum főszereplőjével, Törőcsik Franciskával

Október 19-től látható a hazai mozikban Szeleczki Rozália első nagyjátékfilmje, a Cicaverzum, mi pedig a premier alkalmából kifaggattuk a stáb több tagját is!

Kép
Sztárok

Kíváncsi vagy, mi történt a főszereplőkkel a Valami Amerika-filmek óta? Mutatjuk!

A Valami Amerika című filmet Herendi Gábor írta és rendezte és 2002 januárjában mutatták be a mozikban. A vígjáték akkora sikert aratott, hogy két folytatás követte, 2008-ban Valami Amerika 2., 2009-ben pedig Valami Amerika 3. címmel. 2023. október 18-án, több mint 20 évvel az első film után a történet folytatódik, mégpedig egy sorozat formájában, amelyben több jól ismert szereplő is visszatér majd. Vajon mi történt az elmúlt két évtizedben a filmek főszereplőit játszó színészekkel? Utánajártunk!

Kép
Promóciók

Menedzserszövetség – Business Menü LIVE Bombera Krisztinával ALLSTARS - Üzleti Talk Show 24 sikeres vezetővel

A Menedzserszövetség közel 30 éve tünteti ki az év legkiválóbb vezetőit, 2019 óta pedig a kitüntetettek életútját egy egyedülálló interjúsorozat keretében mutatja be a nagyközönség számára, Business Menü Bombera Krisztinával címmel. 2023. október 25-én izgalmas formátumban kerül megrendezésre az interjúsorozat rendezvényadaptációja Business Menü LIVE Bombera Krisztinával ALLSTARS címmel, ahol 24 sikeres vezető osztja meg értékes gondolatait egy üzleti talk show keretében.

Kép
Promóciók

Eljött a változás a vitaminpótlásban: Balogh Levente bemutatta a vitaminbevitel új generációját

A Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa, Balogh Levente 15 millió magyar vitaminigényét szeretné kiszolgálni az új, innovatív gélvitaminokkal. A Viola termékcsalád négy új étrendkiegészítőjét október 16-án mutatták be, valamint bejelentették, hogy rövid időn belül közel 40 különböző vitaminkészítményt tesznek elérhetővé gél formában.

Kép
Sztárok

„Ha rajtunk múlik, biztos, hogy több női főhőst láthatnak majd a vásznakon” – interjú a Cicaverzum rendezőjével, Szeleczki Rozáliával és Iványi Petra producerrel

Október 19-től látható a hazai mozikban Szeleczki Rozália első nagyjátékfilmje, a Cicaverzum, mi pedig a premier alkalmából kifaggattuk a stáb több tagját is!

Kép
Szépség

Ennek a megfizethető drogériás terméknek köszönheti szépségét a 48 évesen is gyönyörű Kate Winslet

Kate Winslet októberben lett 48 éves, ez azonban csöppet sem látszik rajta, legalább egy évtizede letagadhatna. Tudd meg, mi a titka!

Kép
Promóciók

Üzleti Talk Show 24 Sikeres Vezetővel - Menedzserszövetség – Business Menü LIVE Bombera Krisztinával ALLSTARS

A Menedzserszövetség 2023. október 25-én egyedi, izgalmas formátumban rendezi meg nagysikerű interjúsorozatának rendezvényadaptációját, Business Menü LIVE Bombera Krisztinával ALLSTARS címmel. Az eseményen 24 sikeres vezető osztja meg értékes gondolatait egy üzleti talk show keretében.

Kép
Életmód

Szezonális kedvencek: 7 kihagyhatatlan recept októberre, amit imádni fogsz

Ezeket az októberi recepteket imádni, azaz stílszerűen mondva falni fogod!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, aki hihetetlenül szerencsés lesz októberben

Úgy tűnik, hogy csodálatos időszak következik!

Kép
Promóciók

A tökéletes kikapcsolódás helye: Dráva Hotel

Sokan már az őszi szünetet tervezik, holott október elején még egy kellemes hosszú hétvége áll előttünk, az október 23-i hétvége. Hogy állnak a belföldi szálláshelyek, mi az eddigi tapasztalata a vidéki szálláshelyeknek? – kérdeztük erről Puch Esztert, a Dráva Hotel ügyvezetőjét.

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 31 szuper októberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Az októberi outfitöteletek között már bőven elférnek a kihagyhatatlan rétegopciók is!

Kép
Életmód

„Még mindig csak a nők 40 százaléka jár el az ingyenes szűrésre” - interjú a Mellrákinfó Egyesület alapítójával, Halom Borival

Az emlődaganatokról nem csak (Rózsaszín) októberben kell beszélünk, hiszen Magyarországon minden tizedik nő érintett a kérdésben, ráadásul továbbra is kevesen élnek a térítésmentes mammográfia lehetőségével.

Kép
Életmód

„Nem lehetnék itt ma, ha vártam volna a vizsgálatokkal” - interjú a My Wish Style blog alapítójával, Nicky-vel

Októberben rózsaszínbe borult a világ, hiszen a mellrák elleni hónapban a szűrővizsgálatok fontosságára és a megelőzésére szeretnék felhívni a figyelmet az olyan aktivisták, mint például a My Wish Style blog alapítója, illetve a @nickymywishstyle Instagram oldal tulajdonosa Nicky is, akit két évvel ezelőtt diagnosztizáltak emlődaganattal. Ám a mellrák elleni küzdelemről nem csak októberben fontos beszélni, hanem az év minden napján, épp ezért most a szűrővizsgálatok fontosságáról, a betegségéről és a felépüléséről beszélgettünk vele.

Kép
Sztárok

Megmutatjuk, hogyan ünnepelte születésnapját Ryan Reynolds: mindenki ott volt, aki számít

A Deadpool sztárja október 23-án töltötte be a negyvenhatot, amit egy kifejezetten zártkörű bulin ünnepelt meg, távol Hollywoodtól.

Kép
Sztárok

„Az egyetlen dolog, amitől félnünk kell, az maga a félelem” – Sztárok, akik felhívják a figyelmet a rendszeres mammográfiai vizsgálat fontosságára

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, melynek az a célja, hogy minél többen belássák, az évenkénti mammográfia szó szerint ÉLETET MENTHETNEK. Ez a misszió számtalan híresség szívügyévé vált, akik az edukálás fényében a saját történetüket, harcukat is megosztották a nyilvánossággal.

Kép
Promóciók

Millie Bobby Brown márkája bemutatja első divatkollekcióját - megérkezett a „florence by mills”

Millie Bobby Brown brit színésznő “florence by mills” névre keresztelt márkájának első divatkollekciója az IMG kreatív ügynökség közreműködésével, 2022. október 19-én debütált az ABOUT YOU oldalán.

Kép
Shopping

Októberi shoppinglista: 10 darab, amit megéri még beszerezni ebben a hónapban

Hoztunk pár csodás őszi újdonságot, amire megéri lecsapni!

Kép
Promóciók

Rendeld meg te is a legújabb JOY Magazint, és szuper meglepetéssel kedveskedünk neked

Kihagyhatatlan akció vár rád október 15-18. között!

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 31 szuper októberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Ezekbe az októberi outfitötletekbe tényleg minden belefér!

Kép
Sztárok

„Igyekszem a lehető legpozitívabb maradni mindig, és erőt adni másoknak” - Interjú Dukai Reginával

Igazi karácsonymániás, aki egész évben ezt a varázslatos időszakot várja, és néha már októberben felállítja a karácsonyfáját, a fahéjas tekercséért pedig az egész család rajong – Interjú Dukai Reginával.

Kép
Sztárok

Melissa McCarthy és férje 16 éve szerelmesek - Titkukról is lerántották a leplet

A vígjátékok királynője és szintén színész férje október 7-én ünnepelték 16. házassági évfordulójukat.

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 31 szuper októberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Még pont abban az időszakban vagyunk, hogy mindenkinek máshol mozog a hőérzete, emiatt pedig kimondottan színes az utcai felhozatal rétegek szempontjából. Éppen ezért most megpróbáltunk kicsit mindenkinek a kedvében járni ezzel a válogatással!

Kép
Promóciók

Szondy Máté: „Nagyon sokszor a sikeresség vagy a maximális teljesítmény nem hozza el a várt boldogságot”

A rendelőből hazafelé tartva, a kocsijával félreállva, az interjú kedvéért egy mobilalkalmazást letöltve arról beszélt, miként nőhet meg a saját személyes szabadságunk, ha ezt igazán akarjuk. Szondy Máté klinikai szakpszichológus 2020. október 15-én az online Éva Psziché Est vendége lesz.

Kép
Promóciók

Almási Kitti: „Kevesebbet hiszünk magunkról, mint amennyit kibírnánk vagy meg tudnánk tenni”

Örömmel mondott igent a harmadik alkalomra, miután kétszer is előadott már a felkérésünkre. 2020. október 15-én az online Éva Psziché Est vendége lesz Almási Kitti klinikai szakpszichológus.

Előző oldal
Következő oldal