Kíváncsi vagy, mi történt a főszereplőkkel a Valami Amerika-filmek óta? Mutatjuk!

Kíváncsi vagy, mi történt a főszereplőkkel a Valami Amerika-filmek óta? Mutatjuk!
Forrás: RTL Sajtófotó

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A Valami Amerika című filmet Herendi Gábor írta és rendezte és 2002 januárjában mutatták be a mozikban. A vígjáték akkora sikert aratott, hogy két folytatás követte, 2008-ban Valami Amerika 2., 2009-ben pedig Valami Amerika 3. címmel. 2023. október 18-án, több mint 20 évvel az első film után a történet folytatódik, mégpedig egy sorozat formájában, amelyben több jól ismert szereplő is visszatér majd. Vajon mi történt az elmúlt két évtizedben a filmek főszereplőit játszó színészekkel? Utánajártunk!

„Ez egy bűnös hely, ez egy bűnös város.” – Ki ne tudná fejből a szállóigévé vált sorokat, de arra emlékeztek még, hogyan indul az első film története? Alex Brubeck (Szervét Tibor), az amerikai producer Magyarországra érkezik, hogy segítsen megvalósítani a reklámfilmeket rendező Tamás (Pindroch Csaba) álmát: egy valódi mozifilm, a Bűnös város elkészítését. Tamásnak barátnője, Eszter (Ónodi Eszter), bátyja, a dörzsölt üzletember, Ákos (Szabó Győző), és öccse, a bohém életművész, András (Hujber Ferenc) segítenek a producer elszórakoztatásában Budapesten, amely során szeretnék elérni, hogy Alex támogassa a filmet. A történetben feltűnik még Ákos barátnője, Timi (Oroszlán Szonja), aki énekes- és színésznőként próbál a világhírnévre szert tenni. A producer azt ígéri nekik, hogy a szükséges pénz felét biztosítja a filmhez, de a maradék hatvanmillió forintot Tamáséknak kell megszerezni.

A filmet talán azért is szerette meg a közönség, mert tele van a saját korára jellemző geggel, és a három testvér alakja igazi mesébe illő történet. A második és harmadik filmben tovább fokozódnak a bonyodalmak, és olyan szereplőkkel bővül a sztori, mint Bala (Csuja Imre) és az emberei (Thuróczy Szabolcs és Faragó András) vagy Bala lánya, Vivi, akit Tompos Kátya alakít.

Érdekességek a Valami Amerika trilógiával kapcsolatban

– A Valami Amerika első és utolsó részének bemutatása között 16 év telt el.

Herendi Gábor már egy korábbi filmje, a Kincsem (2017) forgatása alatt a Valami Amerika 3 forgatókönyvén dolgozott.

– A harmadik részben az első két rész összes főszereplője visszatér, de új sztárokkal is bővül a lista, többek között Ganxsta Zolee, Nagy Ervin és Pokorny Lia is szerepet kapott az utolsó filmben.

– A történet első részét 592 ezren, a második részt 448 ezren, a harmadik részt pedig 371 ezren látták, mellyel a filmek több rekordot is megdöntöttek.

A Valami Amerika trilógia folytatásaként október közepén debütált az RTL+ új vígjátéksorozata szintén Valami Amerika néven, amelynek fókuszában újra egy testvértrió áll, akiket Ember Márk, Trill Beatrix és Király Dániel alakít. A bonyodalmak itt sem kerülik el a szereplőket, és a filmekben megszokottak szerint a zene, a kamerák és a reflektorfény is főszerepet kapnak a történet során. Azt, hogy a három testvér története hogyan kötődik a filmek sztorijához, nem áruljuk el, de olyan ikonikus szereplők is feltűnnek majd, mint Bala vagy Ákos és Timi karaktere. Azt pedig csak még érdekesebbé teszi a sorozatot, hogy a főcímdalát a három Puskás Aréna-koncertet meghirdető Azahriah énekli, aki szereplőként is feltűnik majd a sorozatban.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi történt a főszereplőkkel a Valami Amerika-filmek óta, nézd végig a galériánkat!

Galéria / 7 kép

Kíváncsi vagy, mi történt a főszereplőkkel a Valami Amerika-filmek óta? Mutatjuk!

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

Egy gyakori hiba, amit el kell kerülni az arcmaszkok használata közben

Eláruljuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az arcmaszkok használatából, ahogy a leggyakoribb hibákról is lerántjuk a leplet!

Kép
Sztárok

11 eset, ami bizonyítja, Keanu Reeves a legszerényebb és legközvetlenebb sztár a világon

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép
Életmód

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.