Egy szett a hét minden napjára: Avagy 31 szuper októberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 31 szuper októberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Még pont abban az időszakban vagyunk, hogy mindenkinek máshol mozog a hőérzete, emiatt pedig kimondottan színes az utcai felhozatal rétegek szempontjából. Éppen ezért most megpróbáltunk kicsit mindenkinek a kedvében járni ezzel a válogatással!

Októberben még pont az átmeneti időjárás hónapja, így ebben a 31 napban tényleg bármi megtörténhet, amihez nem árt az összeállításaiddal is kicsit jobban alkalmazkodni.

Olvasd el ezt is!

Augusztus után a szeptembert amolyan ismerkedősen töltöttük az őszi trendekkel, és nem is nagyon folytunk bele egy-egy stílustrükkbe, hiszen a nyár még néha-néha olyannyira képviseltette magát, hogy ötletelések helyett megpróbáltuk inkább még kiélvezni azokat a melegebb nappalokat, amikor nem kell a plusz rétegek miatt különösképpen aggódni. Most viszont lassan ideje visszacsöppenni a jelenbe és kicsit több figyelmet fordítani arra a sok szuper trendre, ami már izgatottan várja, hogy bevessük az őszi forgatagba. A steppelt kabátok mellett a bomberdzsekik, a kötött ruhák, a vibráló színek és a minták, na meg például a fehér bokacsizmák is mindent megtesznek azért, hogy ne unatkozz egy percre sem ebben a szezonban!

És itt még messze nincs vége! Kattints tovább és nézd még, hogy miket hozhatsz ki a felhasználható trendekből idén ősszel!

Galéria / 31 kép

31 szuper októberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.