„Igyekszem a lehető legpozitívabb maradni mindig, és erőt adni másoknak” - Interjú Dukai Reginával

Fotós: Zsólyomi Norbert, Haj: Kozma Norbert, Smink: Kutasi Mariann
Forrás: Fotós: Zsólyomi Norbert,

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Igazi karácsonymániás, aki egész évben ezt a varázslatos időszakot várja, és néha már októberben felállítja a karácsonyfáját, a fahéjas tekercséért pedig az egész család rajong – Interjú Dukai Reginával.

Gyakran ajánlasz könyveket a követőidnek. Neked melyik a kedvenc karácsonyi könyved, amit az évnek ebben az időszakában veszel elő? Esetleg most készülsz -e arra, hogy a karácsonyi pihenőnapok alatt egy olyan könyvet vegyél le a polcról, amire eddig nem volt időd?

Hiába vagyok 38 éves, a karácsonyi könyvek, mesék és filmek még mindig különleges hatással vannak rám. A legkedvesebb számomra, melyet könyv vagy film formájában is szívesen nézek és olvasok, az Charles Dickens Karácsonyi ének története. Egy igazi klasszikus! Elvarázsol a világa és az üzenete. Bár az ünnepi időszak is általában a nagy pörgésről szól, igyekezni fogok, hogy olvasásra mindig jusson majd időm. Anyukámtól például idén karácsonyra Jay Shetty Gondolkodj úgy, mint egy szerzetes című könyvét kértem.

Mi a kedvenc karácsonyi sütid?

Szinte minden édesség, amiben gyömbér, narancs vagy fahéj van. A fahéjas tekercsem nagy sikernek örvend általában a családban.

Mi a kedvenc karácsonyi parfüm illatod?

Valamiért az Armani Sí illata egész évben az ünnepi időszakot idézi számomra. Évközben, ha picit szeretnék fürdőzni a felvillanó karácsonyi emlékekben, akkor biztosan ezt viselem. Emellett a Jo Malone London Orange Blossom, valamint a legújabb karácsonyi kollekciójuk Starlit Mandarin & Honey illata elengedhetetlen kelléke a napjaimnak.

A My Love shop, a szerelemvállalkozásod, minden évben csodás karácsonyi darabokkal készül. Neked melyik az idei kedvenced?

Természetesen az oversize, hatalmas kötött pulóvereink, a karácsonyi mintával ellátott retro fém bögréink, melyek sokáig melegen tartják a forrócsokit vagy teát, a finomabbnál finomabb illatú ünnepi gyertyáink és a Körvonal játék, amivel hosszú és megható beszélgetésekbe bonyolódhatsz a családoddal.

Nem titok, hogy szeretsz főzni, és gyakran kötényt ragadsz. Mi a kedvenc karácsonyi fogásod?

Karácsonykor leginkább Apukám vette át az uralmat a konyha felett. Halászlevet főzött, isteni töltött káposztát sütött és kocsonyát készített. Mi pedig segítettünk neki, amiben csak tudtunk. Közben Anyukám a sütiről gondoskodott és az egészséges finomságokról. Sajnos Apukám tavaly már nem lehetett velünk, de Édesanyukám megtett mindent, hogy Apu finomságait elénk tálalja, és azt hiszem idén is remekelni fog.

Van-e olyan karácsonyfa díszed, ami a nagyon közel áll a szívedhez? Ha igen, mi az és miért?

Tavaly óta van! A sógornőmtől, Klaudiától kaptam egy olyan díszt/gömböt, melyben egy Apukámmal közös képünk van. Az utolsó napon készült a fotó, de mindketten mosolygunk rajta és bármennyire is borzasztó a hiánya, nagyon jó ránézni erre a csodálatos ajándékra.

Van olyan magyar termék, ami nem maradhat ki az ünnepi készülődésből? Akár egy termelői termék, vagy kézműves dekoráció?

Eva Remenyi ékszerei. Rajongója vagyok! Karkötőit, fülbevalóit még otthoni mackó szetthez is viselem, valamint az illatos ZADOR szappanokból a Winter Spirit változat a kedvencem.

Mi az bőrápolási és smink kozmetikai termék, ami "must have" számodra az adventi és karácsonyi, téli, időszakban?

A MAC Cosmetics vörös Ruby Woo rúzsa. Túlél minden karácsonyi fogást. Hihetetlenül tartós. A hideg napokon pedig a bőröm megmentője nem más, mint a legendás Creme de la mer a La Mer-től.

Igazi karácsony rajongóként, már jóval az ünnep előtt feldíszíted, a karácsonyfád. Idén mikor fogod ünnepi pompába öltöztetni a fát és a lakást?

Hála az égnek idén talán még hamarabb "kell" feldíszítenem a fánkat, mint eddig bármikor, mert több üzleti partner kéri be időben a karácsonyi együttműködéseink képeit. Természetesen én ezt nem bánom, így október végén nálam már biztosan állni fog a fa. Mivel az ünnepek nagy részét otthon, Kapuváron töltöm, így a budapesti otthonunkban is szeretem kiélvezni ezt a számomra oly kedves időszakot.

Körülvesz a zene, hiszen a Music chanel műsorvezetője vagy, és éveken át te is aktívan énekeltél. Melyik a kedvenc karácsonyi slágered?

Sok dalt fel tudnék sorolni, de szerintem itt nem lenne elég hely számukra, így a top 3 karácsonyi dalom Andy Williams-től az It's The Most Wonderful Time Of The Year, Nat King Cole-tól a The Chistmas Song és Darlene Love-tól az All Alone On Christmas.

Ha egy mondattal kellene megfogalmazni, hogy számodra mit jelent a karácsony, mit mondanál?

A karácsony nekem egyenlő a családdal. Sosem tudtam megfogalmazni, hogy igazán miért is olyan fontos nekem ez az ünnep, de azt hiszem legfőképp azért, mert ilyenkor mindig együtt lehettem/lehetek azokkal, akik igazán fontosak nekem.

Gyakran vagy otthon Kapuváron, az ünnepeket is végig ott töltöd, vagy a saját otthonodban is?

December 22.-én pattanok be az autómba és már úton is vagyok Kapuvárra. Tavaly már a szilvesztert is ott töltöttem és ez idén sem lesz másként. Ahogy említettem már, ezért is díszítem fel hamar Budapesten az otthonom, hogy ott is élvezni tudjam egy picit ennek a különleges időszaknak a varázsát.

Vannak, akik a szilveszert bekuckózva, mások flitterekbe öltözve, reggelig tartó bulival ünneplik. Te melyik típusba tartozol?

Volt ilyen és olyan is. Most már leginkább az a fontos, hogy kikkel vagyok és nem az, hogy miben. Tavaly Kapuváron a barátainknál ünnepeltünk kényelmes ruhában, nagy szeretetben. Idén is hasonlóképp képzelem el. A páromat, az Anyukámat és a kutyusomat ölelve és nagyon boldog lennék, ha a Testvérem családja is csatlakozna hozzánk.

Nagyon pozitív és mosolygós vagy, öröm ránézni az Instagram képeidre. Mi az, ami inspirációt jelent számodra a szürke mindennapokban?

Természetesen nálam sem telik minden nap hatalmas mosollyal, de igyekszem nem teret adni a szomorú pillanatoknak. Ez nem jelenti azt, hogy elfojtom. Kiadom magamból, aztán mehetünk tovább... Volt idő, amikor egyértelmű volt a követőim számára, hogy rossz időszakon megyek keresztül, de visszatekintve ez nem volt jó ötlet, hiszen akik kedvelnek, aggódni kezdtek értem. A mosolynak hatalmas ereje van és ezt nap mint nap megtapasztalom, hiszen sok levelet kapok azzal kapcsolatban, hogy mennyi erőt adok néhány követőmnek pusztán a mosolyommal, amikor social media felületeimre érkeznek. Nyíltan beszéltem az egészségügyi zűrjeimről, az endometirózisomról, Apukám elvesztéséről, de ennek ellenére igyekszem a lehető legpozitívabb maradni mindig és erőt adni másoknak.

És ezt láttad már? Így dekorálják a sztárok az otthonukat az ünnepek alatt!

Galéria / 10 kép

Sztárok őrületes karácsonyi dekorációi

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.