#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

SHERO! Ismerd meg 5 #képesvagyok jelöltünket, akik inspirációt, bátorságot és példát mutatnak a hétköznapokban

SHERO! Ismerd meg 5 #képesvagyok jelöltünket, akik inspirációt, bátorságot és példát mutatnak a hétköznapokban

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2022-es jelöltjeit!

Kép

A tavaly indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepli. A kezdeményezés az idei évre már egy díjátadóvá nőtte ki magát, ahol inspiráló történetek és inspiráló személyek kerülnek a középpontba. Példaként szolgáló emberek, akiket fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz, hogy kezdeményezésünk párbeszédeket indít. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2022-es év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Eke Angéla

„Élni és élni hagyni” – Angéla eszerint éli a mindennapjait. A környezettudatos életmód, a tudatos és etikus vásárlás, és az állatvédelem átszövi a mindennapjait, ítélkezés nélkül és türelmesen tanít bárkit a témában, aki nyitott a zöldebb jövőre: „Nem gondolom, hogy a tudatos életmód egy új trend lenne, csak elkényeztetett társadalmunknak vissza kellene térnie a józan eszéhez, annak mentén élnie”. És példát mutat. Saját gardróbjának nagy részére minden évben jótékonysági vásárt hirdet, a befolyt összegből pedig a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát alapítványt támogatja.

Kép

Nyári Dia

Dia az UNICEF Magyarországgal karöltve már több gyerekvédelemi projektben is részt vett, kezdve a Kiállok a gyermekjogok mellett kampánytól egészen a Gyerekkuckó kezdeményezésig, mely keretein belül meséket olvasott fel a kicsiknek. Emellett a BioTechUSA jótékony CSR projektjeinek nagykövete is. Az étrend-kiegészítő gyártó kiterjedt társadalmi felelősségvállalási programjának részeként éves szinten 100 millió forintos nagyságrendben támogat rászorulókat, egészségügyi dolgozókat, civil szervezeteket. „Törekszem arra, hogy az ismertséget olyan célokra használjam fel, amivel jó példát mutathatok másoknak. Nőként és anyaként pedig mindannyiunknak megvan a lehetősége arra, hogy kicsit szerethetőbbé tegyük az otthonunkat és a környezetünket.”

Kép

Oltai Kata

Művészettörténész, kurátor, a Konfekció vintage shop tulajdonosa, és a feminista nonprofit projekt galéria, azaz a FERI megálmodója, a Bagázs női erőközösség tagja. „Választott hivatásom elsősorban a képzőművészethez köt, azonban a hatalmi, társadalmi, kulturális kódok átszövik a vizualitás minden területét. Több átjárást és több párbeszédet! Let it roll!” – mondja.

Kép

Iszak Eszti

Az Ökumenikus Segélyszervezet elkötelezett önkéntese, aki nem csak nevével áll be a projektek mögé. A népszerű műsorvezető szerint minden nap szükség van segítségre, így amikor csak tud, adománycsomagot visz, ebédet oszt, a koronavírus-járvány alatt pedig online foglalkozást tartott kisgyermekes családoknak. Emellett A szeretet nem árt kampány egyik arca, ami a kapcsolati erőszak elleni küzdelemre koncentrál, a felismerésre és a kilátástalanságból való kiútra hívja fel a figyelmet.

Kép

Szabados Ági

Híradós műsorvezető, riporter, tartalomgyártó, az olvasás szerelmese. A ma már 50 ezer tagot számláló Nincs időm olvasni kihívás alapítója, irodalomterapeuta, könyvkiadó, a Libertine könyvesbolt tulajdonosa, fáradhatatlan olvasásnépszerűsítő. Ági hivatásának érzi, hogy segítsen az embereknek újra felfedezni az olvasás örömét. Nem tartja magát irodalmárnak vagy szakértőnek, csak egy lánynak, aki a könyvekben találta meg a valódi boldogságot. A Mutasd a könyvespolcod! névre keresztelt műsora már a második évadán van túl, most pedig saját podcast csatornája is indult, melyben hétről hétre szenvedélyes olvasókkal, és könyvszeretőket érintő témákkal várja a nézőket és hallgatókat.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is:

Videók

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép
Stílus

Hailey Bieber gyerekkorunk egyik megosztó farmerját hozta újra divatba - és működik!

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most!

Kép
Életmód

Önismereti teszt: Akár egyetlen mondatból kiderülhet, hogy mérgező szülőkkel nőttél fel

Vajon hány olyan mondatot találsz, amelyet te is napi szinten kiejtesz a szádon?

Kép
Sztárok

Biszexuális férj, törvénytelen gyermek, gyorsan múló boldogság: Ilyen volt valójában Margit hercegnő első és egyetlen házassága

Margit hercegnő magánéletében is találni pár elfeledett, ám nagyon is érdekes történetet.

Kép
Sztárok

Így érte el diéta nélkül a bomba alakot! Jennifer Lopez erre a 4 táplálkozási tippre esküszik évek óta

Jennifer Lopez szépségének és tökéletes alakjának titkát te is könnyen lekoppinthatod!

Kép
Életmód

Mekkora kamu! 10 őrült dolog, amit az emberek a filmekben csinálnak, de a valóságban sosem tennék

Arra már egészen fiatalon ráébredünk, hogy a filmekben tényleg bármi megtörténhet, és erre az elméletre a készítők is minden esetben ráerősítenek!