#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok küzdeni a céljaimért! Ismerd meg 5 #képesvagyok jelöltünket, akik mindig inspirálnak minket arra, hogy merjünk álmodni és megvalósítani

Képes vagyok küzdeni a céljaimért! Ismerd meg 5 #képesvagyok jelöltünket, akik mindig inspirálnak minket arra, hogy merjünk álmodni és megvalósítani

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2022-es jelöltjeit!

Kép

A tavaly indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepli. A kezdeményezés az idei évre már egy díjátadóvá nőtte ki magát, ahol inspiráló történetek és inspiráló személyek kerülnek a középpontba. Példaként szolgáló emberek, akiket fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz, hogy kezdeményezésünk párbeszédeket indít. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2022-es év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Szilágyi Áron

Háromszoros olimpiai bajnok és egyéni világbajnok kardvívó klasszis, aki hihetetlen sikerei ellenére a mai napig végtelen alázattal áll a sporthoz és teljes erőből küzd. Áron számára mindig a következő győzelem a tét, ám sikereinek gyarapodó számával az ellenfelei is egyre elszántabbak vele szemben. Ez pedig csak tovább és tovább hajtja őt. „Visszafogottan kezelem a dicsőséget. A családom és az edzőim iránymutatásnak köszönhetően valahogy ez az attitűd alakult ki. Szívből tudok örülni az eredményeknek, kemény munka van mögöttük, alázat és kudarcok, amelyek megerősítenek. Soha nem nosztalgiázom, már a következő cél lebeg a szemem előtt. Amikor ellátogatok az ország valamelyik általános iskolájába, akkor is ezekről mesélek. Sikerről és kudarcról. Ezekből lehet tanulni, építkezni.”

Kép

Tomán Szabina

Élvonalbeli divatmodellként megfordult számos nemzetközi és hazai kifutón, reklámkampányok arca volt. Édesanya és mára kőkemény üzletasszony, akit a saját márkája, a Toman Diet építése mellett egyre inkább motivál, hogy befektetőként vagy mentorként segítse a női vállalkozókat, startup tulajdonosokat. Meggyőződése, hogy sokkal jobban működik egy vállalkozás, ha női vezetőik is vannak, sokkal több vélemény találkozik, sokkal nyitottabbak ezek a csapatok és hatékonyabbak is, és igenis lehet egy nő egyszerre családanya és sikeres vállalkozó.

Kép

Horváth József

Már gyermekként elhatározta, hogy valami olyat ér el, amit cigány ember Magyarországon még nem, mostanra József a mélyszegénységből a rákkutatásig jutott. A kutatóbiológus a karcagi cigánytelepen nőtt fel, innen küzdötte fel magát a mesterdiplomájáig, amit molekuláris genetikából szerzett. A doktori disszertációjának központi témája a szájüregi daganatok korai diagnózisa volt nyál alapú biomarkerekkel. Mára cégtulajdonos. Az áttörést a 2017-es év jelentette számára, amikor is megtalálta önmagát az alternatív terápiák fejlesztésébe. Fő célja a daganatos betegek palliatív terápiájának elősegítése, azaz a tünetek és mellékhatások csökkentése, melyek a betegséggel és az azokhoz kapcsolódó terápiákkal járnak. Többszörösen díjazott példakép, ám ő azt mondja, nem az elismerései a legbüszkébb, hanem arra, hogy segíthet az embereknek.

Kép

Görög Zita

Zita az elsők között állt bele teljes mellszélességgel a menekültválságba. Mikor kitört az orosz-ukrán háború, és mások csak beszéltek, ő cselekedett. Nem hagyta, hogy megbénítsa a tehetetlenség érzése, nem bírt otthon ülni és nézni a fejleményeket, már az első napon beállt önkéntesnek. Hol a határnál, hol a budapesti pályaudvaroknál várta a hazánkba érkezőket, segített az adományok gyűjtésében, szétosztásában, tolmácsolásban, állás- és szálláskeresésben, valamint saját otthonába is befogadott családokat. Minden kapcsolatát mozgósította, miközben egy kisebb csapattal megalkották a hogysegít.hu-t, ami segített összefogni azt a káoszt, ami kezdett eluralkodni az információáramlásban. „Sokan nem engedik közel, mások azt gondolják, nem az ő gondjuk. Tudjuk, hogy a háború csak a megoldatlan politikai helyzetek folytatása, amit mindig az ártatlanok szívnak meg. Épp ezért kell a saját lehetőségeinkhez képest folyamatosan tenni valamit. Néha elég nyitott szemmel járni, észrevenni egy családot. Máskor nagyobb összefogásra van szükség.”

Kép

Palágyi Eszter

Magyarország női sztárséfjét a szakmájában való tökéletes megfelelés hajtja egyre előre. A kihívások egyszerre éltetik és inspirálják. Karrierje kezdetén érték hátrányok a férfiak között, saját bevallása szerint mindig kétszer annyit kellett letennie az asztalra, hogy komolyan vegyék, ám mára előnyt kovácsolt abból, hogy a kitartása kifogyhatatlan. Határozott, kemény és szigorú vezető, ám az évek alatt megtanulta, hogy a könnyedség elengedhetetlen, hogy élvezze is azt, amit csinál. Már azelőtt is Európa-szerte egy-két-három Michelin-csillagos helyeken dolgozott, mielőtt átvette, majd hat éven át vezette a Michelin-csillagos Costes éttermet. Pályafutását ezután az akkor indulni készülő Matild Palace-ban folytatta, másfél évet töltöttél executive chef pozícióban itt, ám számításait keresztbe húzta a Covid. A hely nem tudott vendégeket fogadni, ezek után álmodott Eszter ismét egy nagyot és a Balaton északi partján, Szigligeten készült megnyitni egy igazán különleges helyet, ahol tervei szerint végre le fogja tudni szedni a fine dining fogalma körül lebegő sznobériát, a feszengést. Zsenialitásába most viszont még a dubai Ossiano vendégei kóstolhatnak bele, a tenger alatti éttermet a világ top 50 legjobb éttermének listájára készült Eszter feltenni pár csillag kíséretében.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is:

Videók

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Kép
Sztárok

Fegyveres rablás, szerelemféltés: 10 sztár, akinek szülei gyilkosság áldozatai lettek

A sztárok életében is vannak olyan fejezetek, amikről karrierjük során tényleg csak pár interjúban hajlandók mesélni - és ez valahol teljesen érthető.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen szép nő volt fiatalon a Titanic idős Rose-át alakító Gloria Stuart - fotók

Gloria Stuart angol-amerikai csillagot a legtöbben az 1997-es Titanicból ismerik, mint az idős Rose-t megformáló színésznő, pedig a 2010-ben elhunyt tehetség ennél sokkal többet tett le az asztalra élete során.

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Hollywood legszebb sztárpárjai, akik között nagy a korkülönbség, de ők fittyet hánynak mások véleményére

Sok ember szkeptikus a szerelmesek közötti nagy korkülönbséggel, hiszen minden életkorban más dolgok hajtják és motiválják az embert akár az életét, akár a terveit tekintve.

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 31 szuper decemberi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Decemberben már olyan outfitötletek is beleférhetnek, amiknek eddig még egy százaléknyi esélyt sem adtál!