#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok megmutatni a szépség ezer arcát! Ismerd meg 5 #képesvagyok jelöltünket, akik emlékeztetnek minket, hogy az önelfogadás gyönyörködtet

Képes vagyok megmutatni a szépség ezer arcát! Ismerd meg 5 #képesvagyok jelöltünket, akik emlékeztetnek minket, hogy az önelfogadás gyönyörködtet

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2022-es jelöltjeit!

Kép

A tavaly indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepli. A kezdeményezés az idei évre már egy díjátadóvá nőtte ki magát, ahol inspiráló történetek és inspiráló személyek kerülnek a középpontba. Példaként szolgáló emberek, akiket fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz, hogy kezdeményezésünk párbeszédeket indít. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2022-es év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Sena

„Be you, be true, be free” (Légy önmagad, légy igazi, légy szabad) – ez a ghánai gyökerekkel rendelkező énekesnő, Sena mantrája. Bevallja, hogy vannak pillanatok, amikor ő sincs kibékülve önmagával, ám ahelyett, hogy otthon ülne és azon őrlődne, hogy mit gondolnak róla mások, inkább azt teszi, amit mindannyiunknak kellene: élvezi az életet. Vibráló színpadi jelenléte pedig hihetetlen energiákat ad át a közönségének: „Ahogy adsz, úgy kapsz vissza. Szívesen adok energiát és szívesen engedem el, ami bennem van, mert tudom, hogy visszajön”.

Kép

Szilágyi Szilvi

Ugyanúgy nőtt fel, mint az összes többi magyar gyerek, teljesen magyarnak érzi magát, mégis kisiskolásként szinte csak negatív élményei voltak kortársai között. Minden vágya az volt, hogy ő is úgy nézzen ki, mint a többiek: „Nagyon sokszor mentem haza a szüleimhez sírva, és könyörögtem nekik – mert azt hittem akkor, hogy ez így működik –, hogy vigyenek el a doktor bácsihoz, és műttessék meg a szemem, legyen olyan, mint a többi gyereké” – nyilatkozta az InStyle korábbi interjújában. Igazán sosem tudott haragudni azokra, akik bántották. Az edukálást tarja kiemelten fontosnak, hogy a szülők igenis beszéljenek arról otthon, hogy az emberek mind különbözőek, és léteznek más etnikumok is, hiszen az elfogadást és a nyitottságot nem lehet elég korán kezdeni.

Kép

Bálint Bianka

Nemcsak hazánk egyik legismertebb tetoválóművésze, a testpozitív mozgalom egyik első számú hazai alakja. Instagram-oldalánál kevés őszintébbet találni, ahol oké a szőr, a hurka, a bajusz, a striák és a narancsbőr, hogy nincs belőve a frizkó, vagy hogy pizsamában/melegítőben vagy a napok 80%-ban. Azaz a természetesség és az élet valódisága, melyből oly kevés mutatkozik meg a közösségi médiában. „Nem hiszek abban, hogy a testem határoz meg. Ideig-óráig tart csak, amíg a külsőnkből fakadó előítéleteket felülírja a személyiségünk. Ami valójában lényeges. Mióta ezt megtapasztaltam, sokkal inkább eltudom engedni a társadalom által elvárt beidegződéseket”.

Kép

Cintia Natália

Korábban kutatta a lehetőségeket, hogy hogyan tűntethetné el őket, mára meglátta szeplőiben a különlegességet és a szépséget. Nem ismeretlen számára az iskolai bullying, fiatalon napi szinten bántották és kiközösítették azért, mert kilóg a sorból. Hosszú út vezetett odáig, hogy már büszkén álljon a kamerák elé. Amiért egykor csúfolták, azért ugyanis a fotósok rajonganak. Egyre több modellunkát kap, épp ezért Cintia küldetésének érzi, hogy megmutassa másoknak, hogy sokszor abból kovácsolható a legnagyobb előny, amit egykor hátránynak gondoltunk: „Sok év után a szeplővel teli arcomra boldogan nézek, boldogan gondolok rájuk és boldogsággal tölt el, hogy vannak. Nagyon sok mindent átéltem a szeplőkkel, de úgy gondolom, hogy megérte a kitartást. Megérte a sok sírást, a sok fájdalmat. Úgy vélem amennyi szeplő van rajtam annyi bántást kaptam melyek az évek során nem fájdalomként maradtak meg, hanem ragyogó csillagokká változtak át. Csillagokká, melyeknek minden fénypontja mesélni tudna valami pozitív történetet”.

Kép

B. Nagy Réka

„Igenis nézz ki úgy, ahogy te akarsz és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak” – mondja Réka. Közel 215 ezren követik a mindennapjait az aranytorkú, mindig vidám lánynak, aki igazi színfolt a közösségi médiában – és nem csak a változatos hajszínei miatt! Réka az iskolai és internetes zaklatás ellen is gyakran szót emel, és segítséget nyújt az érintett fiataloknak, emellett az önelfogadásra és a testünk szeretetére buzdít.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is:

Kép
forrás: https://kepesvagyokdij.instyle.hu/

Videók

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Kép
Stílus

3 kardigánfazon, ami már nem lesz divatos 2023 telén - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Eljött a kardigán szezon! Így segítünk egy kicsit eligazodni a kínálat között.

Kép
Életmód

Az egészségügyi szakértő szerint azok, akik ezt eszik edzés után, bizonyítottan több kalóriát égetnek el, mint mások

Nagyon nem mindegy, milyen ételt fogyasztasz egy-egy komolyabb edzés után. Íme a szakértő véleménye!

Kép
Szépség
Kép
Sztárok

Nem Diana és Károly az egyetlen! Minden idők 10 legszomorúbb királyi házassága

A történelem során sajnos nem egy rémesen rossz és szomorúan végződő királyi házasság köttetett.

Kép
Sztárok

7 bombasztikus 60 feletti nő, aki élő bizonyítéka annak, hogy az életkor tényleg csak egy szám

Ezek a szépséges nők bebizonyították, a nőiesség a vonzerő nem a kor függvénye. Nézd meg, kik ők!

Kép
Sztárok

6 sztárpár, akik hosszú évek óta boldog házasságban élnek: náluk tényleg működik!

A romantikus filmek végén a két főhős egymásra talál, összeházasodnak és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Persze tudjuk, hogy ez az életben nem ennyire egyszerű. Vagy mégis? Most olyan sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akik többszörösen is rácáfolnak arra az elméletre, hogy a sztárok házassága csak a látszatra épít és hamar véget ér. Mert sokaknál tényleg működik a boldog és hosszan tartó házasság!