#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok tenni az elfogadásért! Ismerd meg 5 #képesvagyok jelöltünket, akik meg merik mutatni, hogy milyen sokszínű a világ

Képes vagyok tenni az elfogadásért! Ismerd meg 5 #képesvagyok jelöltünket, akik meg merik mutatni, hogy milyen sokszínű a világ

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2022-es jelöltjeit!

Kép

A tavaly indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepli. A kezdeményezés az idei évre már egy díjátadóvá nőtte ki magát, ahol inspiráló történetek és inspiráló személyek kerülnek a középpontba. Példaként szolgáló emberek, akiket fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz, hogy kezdeményezésünk párbeszédeket indít. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2022-es év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Farkas Franciska

Az ország tehetséges színésznőként ismeri, ám a legizgalmasabb szerepet a „kulisszák mögött” vállalta el, Franciska ugyanis a színház és a forgatások mellett gyermekotthonokban szociális munkásként és drámapedagógusként dolgozik. Bevallása szerint eddig mindent négyszer olyan elszántan kellett csinálnia az életben, mint másoknak, mégsem szereti, ha példaképként emlegetik. Vallja, hogy a világot nem lehet megváltoztatni, amin tudunk változtatni, az a saját hozzáállásunk.

Kép

Fajt Alex

A hazai transz közösség egyik legismertebb arca, Alex ugyanis tranzícióját a nyilvánosság előtt kezdte meg. Az elsők között volt, aki ilyen részletesen és nyíltan dokumentálta a témát Magyarországon. Azóta is végtelen türelemmel edukálja az őt követőket, bízva abban, hogy ha az emberek már tudnak valamit vagy valakit kötni a transzszexuális definíciójához, akkor a következő transzneművel, aki szembejön velük, már nyitottabbak lesznek. A 2021-ben bevezetett gyermekvédelmi törvény tiltja a homoszexualitás és a nemváltás népszerűsítését és megjelenítését, ő mégsem hátrált meg, hiszen a transznemű emberek öngyilkosságának statisztikái még egy olyan országban is rémisztően magasak, ahol elfogadóbb a légkör, mint Magyarországon.

Kép

Steiner Kristóf

Férjével, Nimrod Dagannal idén is 35 000 emberrel vonult a Budapest Prideon, hogy támogassa a szabadságot, szeretetet, sokszínűséget, egyenlőséget és az elfogadást. Kristóf számára az egyetlen út az életben a nyitottság, és esetében ez többről szól, mint az LMBTQ-emberek elfogadásával szembeni misszióról. Hosszú évek óta aktívan kiáll az alapvető emberi jogokért, és nem hisz az elvárásokban. Szeretné, ha 10-20 év múlva eljutnánk oda, hogy senkinek ne kelljen valamilyen csoportba kategorizálnia magát, hiszen mind emberek vagyunk, akik azt csináljuk, amiben hiszünk, ami jól esik a lelkünknek, a testüknek, és senkinek nem kellene szégyellni magát amiatt, hogy ő az, aki.

Kép

Wilson Luca

Wilson Luca hisz a beszélgetés erejében. A Mi a femme podcast társalapító-műsorvezetője számára nem léteznek tabutémák, adásaik lazák és kötetlenek, ugyanakkor társadalomkritikusak. Luca szerint az olyan súlyos kérdésekben, mint az abortusz, melegházasság, vagy a menekültválság, az emberek megijednek. A legfontosabb, hogy meghallgassuk egymást, hiszen mindenkinek megvan a maga álláspontja, érvrendszere, különösen fontos, hogy párbeszédeket nyissunk. Főleg most, hogy ekkora a széthúzás ember és ember között.

Kép

Lakatos Levente

Hosszú ideje van jelen a YouTube-on, ám Levente Klubja névre keresztelt podcastját a tavalyi év végén indította el, ami mára az egyik legkeresettebb tartalom a platformon. Változatos, tabudöntögető beszélgetései számos szélsőséges emberi sorsba engedett belelátni a nézőket és hallgatókat. Megrázó és felemelő történetekbe, amik adásról adásra bebizonyítják, hogy színesebb a világ, mint gondolnánk, és sose ítéljünk elsőre.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is:

Videók

Promóciók

Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

A Holt-tengerből a fürdőszoba polcaira

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Kép
Életmód

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép
Sztárok

Fegyveres rablás, szerelemféltés: 10 sztár, akinek szülei gyilkosság áldozatai lettek

A sztárok életében is vannak olyan fejezetek, amikről karrierjük során tényleg csak pár interjúban hajlandók mesélni - és ez valahol teljesen érthető.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen szép nő volt fiatalon a Titanic idős Rose-át alakító Gloria Stuart - fotók

Gloria Stuart angol-amerikai csillagot a legtöbben az 1997-es Titanicból ismerik, mint az idős Rose-t megformáló színésznő, pedig a 2010-ben elhunyt tehetség ennél sokkal többet tett le az asztalra élete során.

Kép
Életmód