#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok túllépni a korlátaimon! Ismerd meg 5 #képesvagyok jelöltünket, akik minden nap emlékeztetnek minket arra, hogy akadályok nem léteznek

Képes vagyok túllépni a korlátaimon! Ismerd meg 5 #képesvagyok jelöltünket, akik minden nap emlékeztetnek minket arra, hogy akadályok nem léteznek

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2022-es jelöltjeit!

Kép

A tavaly indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepli. A kezdeményezés az idei évre már egy díjátadóvá nőtte ki magát, ahol inspiráló történetek és inspiráló személyek kerülnek a középpontba. Példaként szolgáló emberek, akiket fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz, hogy kezdeményezésünk párbeszédeket indít. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2022-es év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Nyáry Luca

Regényeket ír, a legkülönfélébb társadalmi témákban publikál, könyveket fordít, műsort vezet, egy igazán szabadszájú fiatal, aki idén felkerült a Forbes 30 sikeres magyar 30 alatti listájára, bipoláris. Nyáry Luca nyíltan és nyitottan beszél gyakorlatilag mindenről, így betegségéről is, amit sokáig nem ismertek fel, így az érzelmi hullámok megkeserítették az életét. A diagnózis után viszont a felelősségét azonnal érezte a betegsége kordában tartásával szemben, komolyan veszi állapotát, mindent megtesz a stabil lelki állapotáért: „Tudom, milyen, amikor a hozzád legközelebb állókról sem tudod elhinni, hogy jót akarnak neked. Tudom, milyen felébredni az éjszaka közepén dübörgő aggyal, azt érezve, hogy azonnal el kell dobnod mindent, és megcsinálni azt az egy logikátlan marhaságot, amit nem tudsz kiverni a fejedből. Tudom, milyen akaratlanul is megbántani azokat, akiket szeretsz, mert annyira instabil vagy, hogy egyszerűen képtelen vagy rendesen odafigyelni másokra. Ha ilyenekkel küzdesz, szinte óhatatlan, hogy valahol, valamikor fogsz olyan dolgokat csinálni, amik károsak lesznek mások számára. Ez az élet része, és senkit sem tesz rossz emberré. De fontos, hogy bármennyire is félrecsúszol, utána fel kell állnod, fel kell fognod a helyzetet, és vállalnod kell a felelősséget a tetteidért, ha szándékosak voltak, ha nem” – írta egyik cikkében.

Kép

Szalay Anna Lilla

Dolgozik, sportol, zenél, fesztiválozni jár és készül az önálló életre a vőlegényével, ugyanúgy, mint bármelyik másik kortársa. A 31 éves Anna Lilla nem engedi, hogy a Down-szindróma bármiben is korlátozza. Az InStyle #képesvagyok lapszámának és kampányának címlapsztárja és arca volt 2021 tavaszán. A Nem Adom Fel Alapítvány hivatalos arcaként pedig mi is nyomon követhetjük az életét a közösségi oldalakon, ahol rendszeresen posztol a mindennapokról és a hobbijaikról. Az indulás óta a Nem Adom Fel Kávézó és Étterem mosolygós felszolgálója, életvidámságával és természetes bájával a hosszú évek során számos vendég szívébe lopta már be magát. A következő célja pedig az, hogy elköltözhessen otthonról. Édesanyja úgy tartja, Anna Lilla egy nagy álommegvalósító, ezért is fogott bele négy társával együtt a Mikes Lélekközpont névre kereszt projektbe, ami egy 10-12 sérültséggel élő fiatal számára teremtené meg az önállósodás lehetőségét egy olyan házban, ahol saját külön kis apartmanban élhetnének, miközben egy segítőszolgálat keretében elérhető maradna számukra a biztos háttér.

Kép

Iván Bence

A maximalista sportoló korábban 6 évig kosarazott, mikor az egyik meccsen Petrov Iván úszóedző meglátta benne a lehetőséget. Itt indult Bence úszókarrierje. Egy álma vált valóra az EB bronz- és ezüstérmes sportólnak, mikor 2020-ban sikerült a tokiói paralimpiára kvalifikáltatnia magát, élete első paralimpiáján pedig a még mindig csak 22 éves Bence a kilencedik helyezést érte el. 2021-ben a Magyar Úszó Szövetség az év paraúszójának választotta. Nem is kérdés számára, hogy a 2024-es párizsi ötkarikás játékokon is ott a helye, ám a felkészülés mellett jelenleg is a Pécsi Tudományegyetemen tanul úszóedző szakon, valamint idén még a táncparketten is megméretteti tudását. A 2022-es Dancing with the Starsban Stana Alexandra partnereként mutatkozik be a nézőknek. Azt mondja, bármilyen kihívás gördül elé, ő bátran elébe áll, ebbe a versenybe is igazi sportolói mentalitással érkezik.

Kép

Jacsmanik Attila

Attila és kutyája, Zsömi sztorija egy igazán szívmelengető történet az ember és a kutya barátságáról. Attila hároméves kora óta cukorbeteg, 16 éves kora óta él egyedül, ám a valódi szabadságot és az önállóságit akkor tapasztalta meg, mikor hozzákerült Zsömi, a vércukorszint-jelző kutya. Együtt tanulták meg kezelni a betegséget, a kutyázás pedig életcélt adott Attilának. Zsömi többször megmentette az életét, mára pedig Attila is kutyakiképzéssel foglalkozik, így segítve másoknak. TikTok-csatornáját 60 ezren követik, videói a kutyás életbe, a feleős állattartásba, és a segítőkutyával élő emberek mindennapjaiba enged betekintést.

Kép

Fenyvesi Zoli

Többszörös handbike-os maratonfutó, aki a Suhanj! Alapítvány színeiben már a New York-i maratont is teljesítette. Zoli, vagy ahogy sokan ismerik, Wheelchairguy, születése óta egy orvosi műhiba miatt került kerekesszékbe, nevét pedig az ország Till Atilla Tiszta szívvel című filmje révén ismerte meg igazán. Bár annak idején az orvosok leírták, családja és elszántsága viszont egyre csak előrébb vitte, mára pedig állítja, „Kerekesszékből is lehet teljes életet élni”. Próbálja a helyzetéből a lehető legtöbbet kihozni, éli az életét, kitűz maga elé célokat és terveket, és ezeket igyekszik elérni. Ha eközben tud másokat motiválni, akkor az csak külön öröm számára.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is:

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!