Zene

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!

Kép
Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Janza Katával, a frissen Jászai Mari-díjas színésznővel beszélgettünk a Budapesti Operettszínházban hamarosan bemutatásra kerülő Carmen című musical kapcsán. A darabban játszott szerepének jelentőségén túl Frank Wildhornhoz, a világhírű zeneszerzőhöz való személyes kötődéséről, valamint arról is mesélt, hogy miként egészítik ki egymást a különböző szerepek a színpadon.

Kép
Életmód

Sokszor látod ezt a bizonyos számot? A számmisztika szerint ennek az angyalszámnak komoly üzenete van

Ez az egyik legerősebb angyalszám a számmisztika szerint!

Kép
Életmód

12 kihagyhatatlan életrajzi film, ha tetszett a Back to Black

Az első kritikák szerint igen jól sikerült az Amy Winehouse életét bemutató film, mutatunk még pár alkotást, aminek érdemes esélyt adni.

Kép
Sztárok

Büszkeség: Barbra Streisand egy magyar zeneszerző dalával kápráztatta el a közönséget - videó

Rosenberg Zsigmondot az amerikai musical és operett műfajának úttörője volt, slágereit pedig a mai napig világszerte ismerik.

Kép
Életmód

5 ok, amiért a homokóra alkatú nők egészen egyszerűen ellenállhatatlanok a férfiak számára

A tudomány megválaszolta, miért tetszenek jobban a férfiaknak a homokóra alkatú nők!

Kép
Sztárok

7 zenész, akit a saját bandájából rúgtak ki: volt, akinek a turnébuszból hajították ki cuccait

A sztárokkal kapcsolatban gyakran élhet bennünk az a kép, hogy velük az olyan hétköznapi dolgok nem történhetnek meg, mint egy felmondás vagy esetleg kirúgás. Pedig a zenetörténelemben több olyan sztorit is találtunk, amikor híres zenészeket a a saját zenekarukból társaik rúgtak ki. Hogy mi vezethetett az ilyen drasztikus döntések meghozatalához? Utánajártunk!

Kép
Sztárok

A magyar, akit tizenhétszer jelöltek Oscar-díjra! Rózsa Miklós életének különleges története

Rózsa Miklósért nem meglepő módon rajongott Hollywood. Mi pedig most mesélünk a három Oscar-díjjal jutalmazott magyar zeneszerzőről!

Kép
Sztárok

Ezek a sztárok szívből gyűlölték egy-egy szerepüket

Sokan már akkor sem szerették a munkát, amikor forgattak, mások utólag bánták meg keservesen.

Kép
Életmód

Készen állsz hogy elszakadj a valóságtól? Kihagyhatatlan kiállítás nyílik most februárban az Unmute Galériában

Jaszkarik, kingek, habisztik, füstszagú krimók. Az Unmute Galéria legújabb kiállító művésze, Bács Levente a jazz és a hip-hop aranykorába repít, miközben a modern világnak is görbe tükröt mutat. Zene- és street art rajongóknak kötelező!

Kép
Sztárok

Utazz velünk a múltba! Ilyen volt a Grammy-gála 10 évvel ezelőtt

2014-ben még egészen más zenei stílusok hódítottak, és már szinte el is felejtettük, hogy milyen szuper produkciókat dobtak össze a sztárok a színpadon.

Kép
Stílus

A Spice Girls legőrültebb szettjei

Aki a 90-es években nőtt fel biztos, hogy meghatározó banda volt számára a Spice Girls, nem csak zeneileg de öltözködésben is.

Kép
Életmód

A dietetikus szerint ez a 10 legjobb szénhidrát, ha fogyni szeretnél

A szénhidrát jó ideje nincs már tiltólistán, pláne azoknál, akik kőkeményen edzenek. Ha viszont leadnál pár kilót, érdemes még kiemeltebben figyelned arra, melyek a legoptimálisabb verziók a szervezeted számára!

Kép
Sztárok

Ezt nem lehet sírás nélkül kibírni! Jennifer Aniston szívszorító üzenetben búcsúzott Matthew Perrytől

Jennifer Aniston megtörte a csendet, és megrázóan őszinte sorokkal búcsúzott elhunyt kollégájától, Matthew Perrytől.

Kép
Életmód

Volt, aki végig dohányzott, míg más vajúdott a felvételek alatt! Avagy 10+1 Disney-dal, melynek különleges története van

A Disney bizony nemcsak történetekben volt erős mindig is, hanem a zenékben is.

Kép
Életmód

A nárcisztikus emberek tényleg állandóan a telefonjukat nyomkodják? Így irányítanak teljesen észrevétlenül!

A válasz eléggé összetett és felfoghatatlan, de mutatjuk, mit kell tudnod a nárcisztikus személyek telefonhasználati szokásairól.

Kép
Életmód

Ezért öregszenek lassabban azok, akik egyetlen reggel sem felejtik ki ezt a reggeli rutinjukból

Sokan a fiatalság kulcsát látják benne!

Kép
Sztárok

„A lelki nyomasztást jól bírom, viszont a horrorfilmek képeitől nem tudok szabadulni” - Pálmai Annával beszélgettünk kedvenc filmjeiről

Nyár elején indult interjúsorozatunk utolsó részében Pálmai Anna színésznő avat be minket a legmeghatározóbb filmélményeibe. Jó filmekből sosem elég, és ez volt a nyári lapszámunk fő üzenete is, amiről, ha lemaradtál, a Magaziner oldaláról még beszerezheted!

Kép
Promóciók

Mutasd meg a világnak egyedi szépséged! - Az answear.LAB új limitált kollekciója, a No Shame fontos üzenetet közvetít

Az emberek valódi értéke külsőségektől független kéne, hogy legyen, ám olyan világban élünk, ahol a tökéletességre való törekvés sokszor háttérbe szorítja a természetességet. Az önelfogadáshoz vezető út megtalálása komoly feladat, különösen, amikor rendre a környezetünk kiritikáival kell szembenéznünk. Az answear.LAB limitált No Shame kollekciója most azt az örök érvényű üzenetet hangsúlyozza, hogy a női test gyönyörű, és minden formában megérdemli a tiszteletet.

Kép
Promóciók

Négy évszak, négy város, hét fellépő és több ezer néző az idei MVM ZENERGIÁN

Az MVM idén immár nyolcadik alkalommal szervezte meg az MVM ZENERGIA összművészeti gálakoncertet. A zenei sokszínűség jegyében Balázs János, a Bagossy Brothers Company, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós, az Anima Musicae Kamarazenekar, Sárközy Lajos és a Cantemus Vegyeskar gondoskodott a varázslatos hangulatról, a klasszikus és a könnyűzene páratlan találkozásával. A jótékonysági koncertet 2023. szeptember 2-án 18:30-tól a Müpa koncerttermében személyesen, három nagyvárosban óriáskivetítőn élőben, valamint otthonuk kényelméből, online is követhették a zenekedvelők.

Kép
Sztárok

Selena Gomez új számot adott ki, amiben egy titkos üzenetet is elrejtett

A rajongók pedig odavannak érte.

Kép
Életmód

9 jel, amivel a tested azt üzeni, ideje felkeresned egy orvost

Lehet, hogy nem járnak fájdalommal, de fontos üzenetet közvetítenek ezek a tünetek.

Kép
Sztárok

Diadalok és sorscsapások - Whitney Houston emlékére

Már több, mint tizenegy éve nincs köztünk a legendás amerikai énekesnő, Whitney Houston, aki ma, augusztus 9-én lenne 60 éves.

Kép
Életmód

Rasszista szellemiség, kétértelmű felhang, káros üzenet - 8 Barbie baba, amit kivontak a forgalomból, az alábbi okokból!

Meglehet, hogy listánkban szereplő Barbie-k nagy részéről soha nem is hallottál. Nos, nem véletlenül! Megosztó volt a fogyasztók körében az azóta betiltott, forgalomból kivont Barbie babák fogadtatása...

Kép
Életmód

Büszkeség: Austin Butler és Taylor Swift mellett egy magyar filmessel bővült a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia tagjainak listája

Dolgozott már Arnold Schwarzeneggerrel és Helen Mirrennel, Forgács Erzsébet pedig most a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia tagjai közé kapott meghívást!

Kép
Életmód

Ő lett a Nemzet Színésze! A 7 legjobb film Udvaros Dorottyától, amit egyszer mindenkinek látnia kell

Most érkezett a hír, Udvaros Dorottya kapta a Nemzet Színésze elismerést azzal, hogy a cím jelenlegi tizenegy birtokosa őt választotta a 2023. május 8-án elhunyt Máthé Erzsi helyébe. Dorottya személyébe egy igazán zseniális színésznőről beszélhetünk, most össze is gyűjtöttük a legjobb filmjeit!

Előző oldal
Következő oldal