„A lelki nyomasztást jól bírom, viszont a horrorfilmek képeitől nem tudok szabadulni” - Pálmai Annával beszélgettünk kedvenc filmjeiről

„A lelki nyomasztást jól bírom, viszont a horrorfilmek képeitől nem tudok szabadulni” - Pálmai Annával beszélgettünk kedvenc filmjeiről
Forrás: Zsólyomi Norbert

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Nyár elején indult interjúsorozatunk utolsó részében Pálmai Anna színésznő avat be minket a legmeghatározóbb filmélményeibe. Jó filmekből sosem elég, és ez volt a nyári lapszámunk fő üzenete is, amiről, ha lemaradtál, a Magaziner oldaláról még beszerezheted!

"Az első, ami eszembe jutott, az egy ördögűzős horrorfilm. Ez évekre kicsinált, annyira ijesztő volt" - kezdi a beszélgetést Pálmai Anna, aki számára annyira meghatározó volt ez a filmélmény, hogy akkor megfogadta, nem néz többet ilyet jellegű alkotásokat. "Szóval a nem éppen pozitív, első benyomások után térjünk is át a vidámabb emlékekre. Egyébként, ami thriller, pszicho thriller, azt nagyon szívesen nézem. Egyik kedvenc skandináv sorozatom a Bron, imádom, mert kibírhatatlanul izgalmas a történet és fantasztikusak a színészek. A lelki nyomasztást jól bírom, viszont a horrorfilmek képeitől nem tudok szabadulni" - folytatja a színésznő, aki egy gyerekkori emlékét is megosztja velünk.

Gyerekként véletlenül láttam a Twin Peaks c. sorozatból pár jelenetet, ami felnőtt fejjel talán annyira nem is durva, de akkor nagyon félelmetes, és rémisztő volt!Évekre belémégett.

"Azért gyerekként inkább rajzfilmeket néztem, és ezekért a mai napig rajongok. Imádom a nagy Disney klasszikusokat, az Oroszlánkirályt, a Hamupipőkét, a Kis hableányt. Rengetegszer láttam mindet" - tekint vissza Pálmai Anna, aki azt is elárulja, hogy honnan ered már a későbbiekből a művészfilmek iránti rajongása. "Gimnazistaként kezdtem sokat moziba járni és akkor leginkább a művész mozik által vetített filmek kötötték le az érdeklődésemet. A Cirko-Gejzír és a Művész Mozi a törzshelyemmé vált" - mondja Anna, aki arról is beszélt, hogy milyen konkrét filmeket tud kiemelni meghatározó élményként, amik akár a pályafutására is hatással vannak.

"A teljesség igénye nélkül legnagyobb kedvenceim az Eszeveszett mesék, a Hetedik, a 21 gramm, A szenvedélyek viharában, a Csillagok között, a Bábel, A szabadság útjai. Mostanában láttam a Babylont, mert Brad Pitt függő vagyok, illetve a TÁR-t ami szintén lenyűgözött. Cate Blanchett emberfelettit játszik benne" - sorolja a művésznő kedvenceit.

Nyilván van olyan film, ami a képi világa miatt nyűgöz le elsősorban, mint például az Avatar, de főleg a jó színészek miatt leszek kiváncsi egy filmre.

"Most épp Crown lázban égek, Claire Foy és Matt Smith párosába szerelmes vagyok, de örök kedvencem Anthony Hopkins is, akit nemrég láttam Az apa című filmben. Kiszakította a szívemet" - zárja a beszélgetést Anna.

Most pedig íme 2023 kasszasikerei, melyek az évtized legjobb filmjeiként fognak bevonulni a történelembe!

Galéria / 7 kép

2023 kasszasikerei: filmek, amik az évtized legjobb filmjeiként fognak bevonulni a történelembe

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.