„A lelki nyomasztást jól bírom, viszont a horrorfilmek képeitől nem tudok szabadulni” - Pálmai Annával beszélgettünk kedvenc filmjeiről

„A lelki nyomasztást jól bírom, viszont a horrorfilmek képeitől nem tudok szabadulni” - Pálmai Annával beszélgettünk kedvenc filmjeiről
Forrás: Zsólyomi Norbert

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Nyár elején indult interjúsorozatunk utolsó részében Pálmai Anna színésznő avat be minket a legmeghatározóbb filmélményeibe. Jó filmekből sosem elég, és ez volt a nyári lapszámunk fő üzenete is, amiről, ha lemaradtál, a Magaziner oldaláról még beszerezheted!

"Az első, ami eszembe jutott, az egy ördögűzős horrorfilm. Ez évekre kicsinált, annyira ijesztő volt" - kezdi a beszélgetést Pálmai Anna, aki számára annyira meghatározó volt ez a filmélmény, hogy akkor megfogadta, nem néz többet ilyet jellegű alkotásokat. "Szóval a nem éppen pozitív, első benyomások után térjünk is át a vidámabb emlékekre. Egyébként, ami thriller, pszicho thriller, azt nagyon szívesen nézem. Egyik kedvenc skandináv sorozatom a Bron, imádom, mert kibírhatatlanul izgalmas a történet és fantasztikusak a színészek. A lelki nyomasztást jól bírom, viszont a horrorfilmek képeitől nem tudok szabadulni" - folytatja a színésznő, aki egy gyerekkori emlékét is megosztja velünk.

Gyerekként véletlenül láttam a Twin Peaks c. sorozatból pár jelenetet, ami felnőtt fejjel talán annyira nem is durva, de akkor nagyon félelmetes, és rémisztő volt!Évekre belémégett.

"Azért gyerekként inkább rajzfilmeket néztem, és ezekért a mai napig rajongok. Imádom a nagy Disney klasszikusokat, az Oroszlánkirályt, a Hamupipőkét, a Kis hableányt. Rengetegszer láttam mindet" - tekint vissza Pálmai Anna, aki azt is elárulja, hogy honnan ered már a későbbiekből a művészfilmek iránti rajongása. "Gimnazistaként kezdtem sokat moziba járni és akkor leginkább a művész mozik által vetített filmek kötötték le az érdeklődésemet. A Cirko-Gejzír és a Művész Mozi a törzshelyemmé vált" - mondja Anna, aki arról is beszélt, hogy milyen konkrét filmeket tud kiemelni meghatározó élményként, amik akár a pályafutására is hatással vannak.

"A teljesség igénye nélkül legnagyobb kedvenceim az Eszeveszett mesék, a Hetedik, a 21 gramm, A szenvedélyek viharában, a Csillagok között, a Bábel, A szabadság útjai. Mostanában láttam a Babylont, mert Brad Pitt függő vagyok, illetve a TÁR-t ami szintén lenyűgözött. Cate Blanchett emberfelettit játszik benne" - sorolja a művésznő kedvenceit.

Nyilván van olyan film, ami a képi világa miatt nyűgöz le elsősorban, mint például az Avatar, de főleg a jó színészek miatt leszek kiváncsi egy filmre.

"Most épp Crown lázban égek, Claire Foy és Matt Smith párosába szerelmes vagyok, de örök kedvencem Anthony Hopkins is, akit nemrég láttam Az apa című filmben. Kiszakította a szívemet" - zárja a beszélgetést Anna.

Most pedig íme 2023 kasszasikerei, melyek az évtized legjobb filmjeiként fognak bevonulni a történelembe!

Galéria / 7 kép

2023 kasszasikerei: filmek, amik az évtized legjobb filmjeiként fognak bevonulni a történelembe

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!