Interjú

Kép
Sztárok

Elképesztő örömhír: Koltai Lajos filmje, a Semmelweis hatalmas nemzetközi elismerésben részesült

Nem kérdés, a nemzetközi közönséget teljesen levette a lábáról a Semmelweis. Koltai Lajos filmje tarolt a Torontói EU Filmfesztiválon, olvasd el a rendezővel készült interjúnkat!

Kép
Sztárok

Fegyveres rablás, kóros féltékenység: 10 sztár, akinek szülei gyilkosság áldozatai lettek

A sztárok életében is vannak olyan fejezetek, amikről karrierjük során tényleg csak pár interjúban hajlandók mesélni - és ez valahol teljesen érthető.

Kép
Sztárok

„Luxus, hogy ne próbáljuk meg a legjobbat kihozni az életből, amíg lehet” – interjú Alföldi Róberttel

Októbertől látható a hazai mozikban Szeleczki Rozália első nagyjátékfilmje, a Cicaverzum, mi pedig a premier alkalmából kifaggattuk a stáb több tagját is, köztük Alföldi Róbertet!

Kép
Sztárok

„Aki meglát az új autómban, annak szerencséje van” - Szoboszlai Dominik elárulta, mennyit változott az élete, mióta a Liverpool játékosa lett

Nincs itthon olyan, aki ne ismerné Szoboszlai Dominik nevét, ritka pillanat viszont, hogy Magyarországon sikerülne elcsípni a Liverpool játékosát. Az InStyle MEN-nek azonban most sikerült!

Kép
Sztárok

„Egy férfi rendezőtől ritkábban kérdezik azt, hogy férfi filmet készített-e, míg egy női direktor munkáját női alkotásnak címkézik” – interjú a Cicaverzum főszereplőjével, Törőcsik Franciskával

Október 19-től látható a hazai mozikban Szeleczki Rozália első nagyjátékfilmje, a Cicaverzum, mi pedig a premier alkalmából kifaggattuk a stáb több tagját is!

Kép
Sztárok

Pataki Ági: Mindent túl lehet élni, ha elég nyitottak vagyunk arra, hogy csalódás is érhet...

A #képesvagyok megmutatni a szépség kortalanságát kategória jelöltje, Patai Ági elárulta szépségének titkát!

Kép
Sztárok

Oláh Gergő élete rossz döntéseiről vallott - ezt üzenné fiatalkori önmagának!

A #képesvagyok tenni az elfogadásért kategória jelöltjével az InStyle magazin főszerkesztője, Alberti Petra Bianka beszélgetett a #képesvagyok díjátadó előtt!

Kép
Sztárok

Péterfy Bori: Egy művészetgyűlölő társadalomban képesnek kell lenni megmaradni művészként - VIDEÓ

A #képesvagyok küzedni a céljaimért kategória jelöltjével az InStyle magazin főszerkesztője beszélgetett a #képesvagyok díjátadó előtt.

Kép
Képesvagyok

Molnár Lainey: „A világ minden sarkában minden nő ugyanezekkel a problémákkal küzd...” - VIDEÓ

Molnár Lainey többek között arról is mesélt a #képesvagyok díjátadón, hogy miért kezdete el azokat a bizonyos illusztrációkat készíteni, melyeknek köszönhetpen ma már 1 millióan követik!

Kép
Sztárok

Szilágyi Liliána: „Egy ilyen történetnek az a legnagyobb buktatója, hogy hiteltelenítik az áldozatok érzelmeit”

Szilágyi Liliána pont egy évvel ezelőtt vehette át #képesvagyok díját, most ismét leült velünk beszélgetni.

Kép
Sztárok

„Minden űr ad egy lehetőséget arra, hogy elkezdj valami újat” - interjú Gryllus Dorkával, az idei #képesvagyok díjátadó gála egyik jelöltjével

Gryllus Dorkával a #képesvagyok díjátadó gálán az idő múlásáról, az ageizmusról, a nehézségekről és az újrakezdésről beszélgettünk!

Kép
Sztárok

„Ha én szabadon írok arról, hogy kit szeretek vagy kit nem, az a törtvények szerint jelen pillanatban egy lefóliázandó dolog” - interjú Lakatos Márkkal, az idei #képesvagyok díjátadó egyik jelöltjével

Lakatos Márk többek között arról is mesélt a #képesvagyok díjátadón, hogy mi a válasza azoknak, akik nem értik, hogy miért fontos még mindig a Pride!

Kép
Sztárok

„A sport egy olyan közösséget ad a fogyatékossággal élő embereknek, ahol ki tudnak teljesedni” - interjú Ekler Lucával, az idei #képesvagyok díjátadó gála egyik győztesével

Ekler Lucát a #képesvagyok díjátadó gálán arról is megkérdeztük, hogy ő és sorstársai találkoznak-e ma még előítéletekkel.

Kép
Sztárok

„Valamilyen szinten mindannyian érintettek vagyunk ebben az oktatási káoszban” - interjú Jocó bácsival, az idei #képesvagyok díjátadó gála egyik győztesével

Jocó bácsi többek között arról is mesélt a #képesvagyok díjátadón, hogy miért kezdett bele a tanári pályába!

Kép
Promóciók

Menedzserszövetség – Business Menü LIVE Bombera Krisztinával ALLSTARS - Üzleti Talk Show 24 sikeres vezetővel

A Menedzserszövetség közel 30 éve tünteti ki az év legkiválóbb vezetőit, 2019 óta pedig a kitüntetettek életútját egy egyedülálló interjúsorozat keretében mutatja be a nagyközönség számára, Business Menü Bombera Krisztinával címmel. 2023. október 25-én izgalmas formátumban kerül megrendezésre az interjúsorozat rendezvényadaptációja Business Menü LIVE Bombera Krisztinával ALLSTARS címmel, ahol 24 sikeres vezető osztja meg értékes gondolatait egy üzleti talk show keretében.

Kép
Sztárok

„Negyven felett ehhez már csak humorral lehet hozzáállni” - interjú Jakupcsek Gabriellával, az idei #képesvagyok gála egyik győztesével

Jakupcsek Gabriellával #képesvagyok gála még azon pontján beszélgettünk, amikor még nem is sejtette, hogy hamarosan a színpadon veheti át a díját!

Kép
Sztárok

„Megalkuvással van tele a mi kis társadalmunk, szerintem ez hiba” - interjú Nagy Ervinnel, az idei #képesvagyok gála egyik győztesével

Nagy Ervin többek között arról is mesélt a #képesvagyok díjátadón, hogy mit vár a fiatalabb generációtól!

Kép
Sztárok

„Ha rajtunk múlik, biztos, hogy több női főhőst láthatnak majd a vásznakon” – interjú a Cicaverzum rendezőjével, Szeleczki Rozáliával és Iványi Petra producerrel

Október 19-től látható a hazai mozikban Szeleczki Rozália első nagyjátékfilmje, a Cicaverzum, mi pedig a premier alkalmából kifaggattuk a stáb több tagját is!

Kép
Promóciók

Üzleti Talk Show 24 Sikeres Vezetővel - Menedzserszövetség – Business Menü LIVE Bombera Krisztinával ALLSTARS

A Menedzserszövetség 2023. október 25-én egyedi, izgalmas formátumban rendezi meg nagysikerű interjúsorozatának rendezvényadaptációját, Business Menü LIVE Bombera Krisztinával ALLSTARS címmel. Az eseményen 24 sikeres vezető osztja meg értékes gondolatait egy üzleti talk show keretében.

Kép
Stílus

„Fontos, hogy visszaadjak a társadalomnak, amelyben élek” – interjú Áron Eszter divattervezővel

Az AERON márka alapító divattervezőjével, Áron Eszterrel kreatív igazgatójával az UNICEF Pop-Up Store and More és a Világszép Alapítvány által megszervezett jótékonysági workshopról, illetve a művészet, az alkotás terápiás hatásáról beszélgettünk.

Kép
Stílus

„Boldogsággal tölt el, hogy másoknak is segíthetek azzal, amit nagyon szeretek” – interjú Daubner Anna divattervezővel

Az Anna Daubner márka alapítójával az UNICEF Pop-Up Store and More és a Világszép Alapítvány által megszervezett jótékonysági workshopról, illetve a művészet, az alkotás terápiás hatásáról beszélgettünk.

Kép
Stílus

„A művészet mindenkire pozitív hatással van” – interjú Szegedi Kata divattervezővel

A Kata Szegedi márka alapítójával az UNICEF Pop-Up Store and More és a Világszép Alapítvány által megszervezett jótékonysági workshopról, illetve a művészet, az alkotás terápiás hatásáról beszélgettünk.

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: “Átértékelődnek a dolgok: apa, férfi, színész - ez a fontossági sorrend az életemben”

Új videósorozatunkban, a Nosztalgiajáratban ismert emberekkel látogatunk el fiatalkoruk, fiatal felnőttkoruk meghatározó helyszíneire. Ebben a részben Szabó Kimmel Tamás vall őszintén a család fontosságáról az életében, a meghatározó és a kihagyott szerepekről, és arról, hogyan képzeli el magát a jövőben.

Kép
Sztárok

„A lelki nyomasztást jól bírom, viszont a horrorfilmek képeitől nem tudok szabadulni” - Pálmai Annával beszélgettünk kedvenc filmjeiről

Nyár elején indult interjúsorozatunk utolsó részében Pálmai Anna színésznő avat be minket a legmeghatározóbb filmélményeibe. Jó filmekből sosem elég, és ez volt a nyári lapszámunk fő üzenete is, amiről, ha lemaradtál, a Magaziner oldaláról még beszerezheted!

Kép
Sztárok

„Mindegyik munkám meghatározó volt a maga miértjéért” - interjú Koltai-Nagy Balázzsal

A hazai filmes szakmát ünnepli 23/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Koltai-Nagy Balázzsal beszélgettünk!

Kép
Sztárok

Sorsfordító találkozás: Járai Máté elárulta, melyik az a film, ami meghatározta az életét

Még a nyár elején indult A film, ami meghatároz névre keresztelt interjúsorozatunk, amiben a hazai közélet népszerű szereplői osztják meg velünk legkedvesebb filmélményeiket. Most Járai Mátén a sor!

Előző oldal
Következő oldal