Szabó Kimmel Tamás: “Átértékelődnek a dolgok: apa, férfi, színész - ez a fontossági sorrend az életemben”

Szabó Kimmel Tamás
Forrás: InStyle

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Új videósorozatunkban, a Nosztalgiajáratban ismert emberekkel látogatunk el fiatalkoruk, fiatal felnőttkoruk meghatározó helyszíneire. Ebben a részben Szabó Kimmel Tamás vall őszintén a család fontosságáról az életében, a meghatározó és a kihagyott szerepekről, és arról, hogyan képzeli el magát a jövőben.

A cikk támogatója a Suzuki

Szabó Kimmel Tamás jóképű, tehetséges, a Made In Hungária pimasz mosolyú sármőreként országszerte imsertté vált színész immár odaadó, kétgyerekes apuka, akinek 38 éves korára hiába van maga mögött megannyi kitüntetett színházi szerep, játékfilmek és sorozatok, elmondása szerint számára az apaság a legfontosabb szerep, amit ebben az életben kaphatott. "Átértékelődnek a dolgok. Nagyon bírom a felnőtt létet, minden nehézségével együtt, de nem tudsz fontosabbat mutatni nekem, mint az én két gyerekem boldogsága." De ne ugorjunk ennyire előre a jelenbe, hiszen kiadónk, a Marquard Group Hungary és a Suzuki új videósorozata, a Nosztalgiajárat ezúttal Szabó Kimmel Tamást repítette el egy kis emlékidézésre. A videóból megtudhatjuk, milyen meghatározó gyerekkori autós emlékeket őriz Tamás az édesapjáról, hogyan került a színészi pályára, hogyan zajlott a felvételi, amely során elsőre felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti egyetemre - sőt még egy-két izgalmas egyetemi sztoriba és csínybe is beavat minket. Beszélünk meghatározó szerepekről, díjakról, nehéz szakmai elválásokról. Az emlékek és helyszínek között van kedves és keserédes is, hiszen ahogy Tamás személyisége, úgy története is összetett.

A kötöttségekkel problémáim vannak…sose tudtam azért röhögni valaki viccén, mert kellett.

- mondta Szabó Kimmel Tamás.

Tamás arról is mesél, miért lett szabadúszó, és miért nem a színészet már a fő és egyetlen karrierlába. Saját bevallása szerint nem mindenki szeret vele együtt dolgozni, de aki igen, az viszont nagyon, mert mindent, amit elvállal, maximális odaadással és profizmussal teszi.

Budapesti kirándulásunk során olyan ikonikus forgatási helyszíneket is bejárunk, mint például a Made In Hungária egyik összetéveszthetetlen utcája, és a forgatások kulisszatitkai közül is megtudunk néhányat.

Hogyan indult Szabó Kimmel Tamás karrierje, mik voltak a meghatározó vagy éppen tanulságos mérföldkövek, hogyan képzeli el magát a jövőben, mi lett a fő prioritás az életében? Kiderül a Nosztalgiajárat új részéből - ahogyan az is, mit is rejt a színész autója!

“Megvagyok úgy az életemben, hogy kimaradt 1-2 nagy szerep, én ezt már elengedtem, mert nem keresem senki kegyét” - mondja Tamás, akinek azért az éneklős-táncolós szerepek skatulyáján túl mégiscsak elvitathatatlanul akadt néhány nagy és meghatározó darab. Beszélgetünk az Apró mesékről, és a legutóbb forgatott, Lefkovicsék gyászolnak című filmjéről is, amelyben egy igazán összetett karaktert és történetet kell bemutatnia egy korántsem egyszerű apa-fiú kapcsolatról.

Ismerd meg a többi izgalmas, nosztalgiázós tartalmat, visszaemlékezős sztárinterjút és vidéki kalandozást a suzukinosztalgiajarat.hu oldalon!

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?