Február

Kép
Stílus

Februári shoppinglista: 10 darab, amit megéri beszerezni ebben a hónapban

Februárban pont az a jó, hogy a meleg darabok mellett már az átmeneti ötleteknek is jut bőven hely!

Kép
Stílus

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 28 szuper februári outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Már nem kell sokat várni arra, hogy a magunkra pakolt rétegek száma rohamosan csökkeni kezdjen, ám addig még próbáld csak ki a rád váró lehetőségeket!

Kép
Promóciók

Kilenc magyar márka vitte tovább hazánk hírnevét a 63. Milano Fashion Weeken

Február 23. és március 1. között került sor a 2021/2022-es őszi-téli kollekciók bemutatására a 64. alkalommal megrendezendő Milano Fashion Weeken. A Camera Nazionale della Moda Italiana és a Magyar Divat & Design Ügynökség közös, nemzetközi mentorprogramjának résztvevő márkái egy élőben közvetített runway show, valamint egy online kiállítás formájában kapnak lehetőséget legújabb alkotásaik megjelenítésére.

Kép
Promóciók

Debütált a A H&M Studio legújabb kollekciója

A H&M évente kétszer mutatja be Studio fantázianevű kapszulakollekcióját, mely a legdivatosabb, előremutató darabokkal kedveskedik a divat szerelmeseinek. Az idei tavaszi-nyári kollekciót a szabadság és a tenger inspirálta. A kollekció február 20-tól elérhető a Váci1-es H&M üzletben limitált számban, valamint online a hm.com oldalon.

Kép
Promóciók

Márkás parfümök a SPAR tavaszi hűségakciójában

Az áruházlánc márkás illatszereket kínál hűséges vásárlóinak a február 13-án induló pontgyűjtő promóciójában. A női, férfi és uniszex parfümök nagyszerű ajándékok Valentin napra, nőnapra, anyák napjára vagy húsvétra is.

Kép
Promóciók

Az NKM elektromosautó-töltő hálózatához csatlakozott a SPAR

A SPAR a fenntarthatósági programja keretében 17 áruházához 33 elektromos gépjármű töltőberendezést telepített még tavaly, amelyeket idén a NKM Mobilitás Kft. (Mobiliti) rendszerébe integrál. A szolgáltatás februártól a Mobiliti által kínált mobiltelefonos applikáció segítségével egyszerűen vehető igénybe, és a Mobiliti országos hálózatában is alkalmazott díjszabás mellett válik elérhetővé.

Kép
Promóciók

Február 28-ig lehet jelentkezni az Adj Egy Ötöst! iskolai szemléletformáló programra

„Nem az a fontos, ami elválaszt, hanem az, ami összeköt!”

Kép
Promóciók

Fiatal divattervezők és fodrászok versenyeztek az első Syoss Fashion&Hair Awardon

2019. február 21-én egy nagyszabású showműsor keretén belül a Magyar Nemzeti Galériában került megrendezésre az első Syoss Fashion & Hair Award. A fődíjat a szakmai zsűri divat kategóriában Karsai Áginak, fodrász kategóriában pedig Kis Szandrának ítélte oda.

Kép
Promóciók

Hatalmas sikert arattak a magyar tervezők a Milan Fashion Weeken

A Magyar Divat & Design Ügynökség és a Camera Nazionale della Moda Italiana közös mentorprogramjának köszönhetően nyolc magyar márka egyedülálló lehetőséget kapott, hiszen a Milan Fashion Week hivatalos programjaként, a Spazio Cavallerizze impozáns épületében állíthatták ki kollekciójukat február 20. és 24. között. Mind a nyitóünnepségre, mind a közös divatbemutatóra rengeteg szakember, influencer és beszerző látogatott el, hogy megismerkedjen a tervezőkkel és a kollekciókkal. (X)

Kép
Életmód

Ezt hívják hosszú póráznak – thaiföldi útra küldtem a férjemet a születésnapján. Amit a barátaimtól kaptam ezért, azt nem tettem zsebre

Az, hogy mennyire másként gondolkodom a párkapcsolati játékszabályokról, mint az ismerőseim nagy többsége, év elején vált világossá számomra. Februárban ugyanis megleptem a férjemet egy thaiföldi úttal. Illetve, ha pontosan akarunk fogalmazni, elküldtem őt Thaiföldre egy barátjával, amivel – számomra meglepő intenzitású – rosszindulatú megjegyzéscunamit szabadítottam magamra.

Kép
Stílus

Így öltözz szexisen Valentin-napon (is)

Délutáni randi, késő éjszakába nyúló romantikázás vagy a párod lepnéd meg? Esetleg a barátaiddal mész vacsizni? Mutatunk néhány vadító szettet, amivel csábító lehetsz február 14-én is.

Kép
Shopping

A Coca Cola nagyot húz: ezt az ízt dobják piacra

Lassan egy évtizede, hogy a Coca-Cola nem próbálkozott új ízzel. Februártól lesz kapható az újdonság és alig várjuk, hogy mi is megkóstoljuk.

Kép
Életmód

Szomorú számok szingliknek

Ha te sem pont úgy éled meg ezt a február 14-ét, mint a párral rendelkező barátőid, akkor mutatunk neked néhány kellemesen sírós számot. Mi is voltunk egyedülállók, ezért van egy track-listánk, amit bármikor el tudunk kapni.

Kép
Szépség

Meseszép Valentin-napi frizurák

Az, az igazság, hogy február 14-én minden nő jobban készül a randijára. Csinos ruha mellé szexi smink dukál, amit végül egy fantasztikus hajköltemény tesz teljessé.

Kép
Promóciók

Megnyitja első felhasználói élmény-alapú üzletét a Huawei

Február 16-án, a Shopmarkban nyitja meg első, felhasználói élményeket előtérbe helyező üzletét a Huawei Technologies. A vásárlók nem csak a gyártó 120 terméke közül válogathatnak, de különleges aktivitások keretében próbára is tehetik leendő készülékük képességeit.

Kép
Sztárok

"A nap végén a világsztárok is csak olyanok, mint mi" - interjú Coco Königgel

Coco König nevét mindenkinek ideje megjegyezni, január-februári címlapsztárunk karrierje ugyanis egyre csodásabban alakul!

Kép
Shopping

Megjelent az InStyle januári–februári száma: nézz bele!

Címlapon Coco König!

Kép
Stílus

Sose lehet elég hideg hozzá! 5 szuper tipp, hogy már februárban is felkaphasd a kedvenc nyári maxiruháid

Remélhetőleg nincs már sok hátra a hideg időből, de pár tipp attól még elkélhet.

Kép
Shopping

Februári divathoroszkóp – avagy ez a legtökéletesebb Valentin-napi ajándék számodra a csillagjegyed szerint

Milyen ajándékkal lehet igazán elnyeri a szíved? A válasz a csillagokba van írva!

Kép
Életmód

13 vicces, szarkasztikus, kifacsart Valentin-napi képeslap

Te jóságos ég, mindjárt február 14! Az evamagazin.hu készített néhány furmányos képeslapot azoknak, akik már túl vannak a csöpögős idézeteken vagy az ordas közhelyeken...

Kép
Promóciók

Emeli Sandé világhírű brit soul és R&B énekesnő 2018. február 18-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Kép
Shopping

5 ok, amiért érdemes beszerezned a január-februári InStyle-t

Szerezzétek be gyorsan!

Kép
Életmód

Hatalmas örömhír: Oscar-díjas a Mindenki! - Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját

A 89. Oscar szobrocskáit 2017. február 26-án este adták át a Los Angelesben. Az év legfontosabb filmes díjátadóján 24 kategóriában jutalmazták a szakma legjavát, számunkra természetesen a legnagyobb örömhír a Mindenki győzelme!

Kép
Életmód

Grammy 2017: Itt a nyertesek teljes listája

A 59. Grammy szobrocskáit 2017. február 12-én este adták át a Los Angelesben. A zenei Oscarként is emlegetett díjátadón összesen 84 kategóriában jutalmazták a szakma legjavát. A legtöbb, kilenc jelölést Beyoncé kapta, de még így is akad riválisa, méghozzá Adele, hiszen az amerikai és a brit énekesnőt is jelölték a négy legfontosabb kategóriából háromban. Nézd meg, kinek sikerült győzedelmeskednie!

Kép
Sztárok

Máris aranylemez Zséda új albuma: Hallgass bele most!

Te már hallottad január-februári címlapsztárunk új lemezét, a Kémiát?

Kép
Shopping

5+1 ok, amiért érdemes beszerezned a január-februári InStyle-t

2017-ben is veled vagyunk, mindjárt egy kihagyhatatlan összevont számmal, amiben az új év kulcsdarabjait és a tél legmelegebb és legtrendibb darabjait is megmutatjuk!

Előző oldal
Következő oldal