Február

Kép
Sztárok

Interjú Shane Tusuppal, A férfi stílusa e havi sztárjával - VIDEÓ

A 2017-es január-februári számunk A férfi stílusa rovat sztárja ezúttal Shane Tusup, Hosszú Katinka legendásan temperamentumos és profi edzője és férje.

Kép
Stílus

Konfekció: Megnyílt Oltai Kata second-hand boltja

Oltai Kata művészettörténész ruhatárának igényesen összeválogatott darabjait évek óta garázsvásárok, titkos turkálók vagy igazi kincseket rejtő bolhapiacokon találja meg. Hisz abban, hogy a régi ruháknak történetük, külön meséjük és személyiség formáló hatásuk van. Új, Konfekció nevű second-hand boltjában, amelyet Vida Vera programszervező barátnőjével most februárban nyitott, nem csak retró ruhák, és kiegészítők, de olyan alkalmi szettek is megtalálhatóak, amelyeket közösen alakítottak át.

Kép
Promóciók

Forevermark - A Diamond is Forever - Február 8-tól már a Jutánál is!

A De Beers több mint 125 éve megtalálta a természet csodáját a gyémántot...

Kép
Stílus

7 bevált outfit, amit egyszerűen nem lehet megunni

A február trükkös hónap. Már a tavaszi divaton jár az agyunk - végre üde színeket és izgalmas mintákat látunk a kirakatokban, de néhány napsütéses nap kivételével, sajnos kint még mindig hideg van. Ha te is kezdesz belefáradni a téli szürkeségbe, és reggel tanácstalanul állsz a szekrényed előtt, akkor nézd meg a legnagyobb stílusikonok bevált szettjeit!

Kép
Életmód

Teszt: melyik Szex és New York szereplő lennél?

Minden évben macera a bűvös február 14-e: mintha elvárnák tőlünk, hogy az évszázad legromantikusabb eseményében vegyünk részt, ellenkező esetben depressziósan, egyedül fetrengünk a zsepitengerben. Rossz irány…

Kép
Szépség

Programajánló: Omorovicza Pop Up Spa

Február 3-án nyitja meg kapuit az első budapesti Omorovicza Pop Up Spa. A háromnapos esemény helyszíne pedig hol máshol lehetne, mint egyik kedvenc kávéházunk, a Villa Bagatelle impozáns szalonjában.

Kép
Stílus

David Bowie inspirálta az új InStyle divatanyagát - FOTÓK

David Bowie művészete és stílusa volt a január-februári InStyle divatanyagának fő inspirációja, ezért szerkesztőségünk úgy döntött, hogy a napokban elhunyt ikon tiszteletére most az egész fotósorozatot közzétesszük online is.

Kép
Stílus

Dora Abodi a Londoni Divathéten - exkluzív képek és interjú

DORA ABODI luxus pret-a-porter márkája ismét meghívást kapott a London Fashion Weekre, amely keretében február 23-án bemutathatta 2015/16 őszi/téli kollekcióját. A nagyszabású shown ott volt az InStyle-nak tudosító Csalár Bence, aki exkluzív interjút készített a tervezővel.

Kép
Promóciók

Ne hagyd ki a Siker-nap konferenciát!

2015. február 22-én Magyarországon tart előadást Arnold Schwarzenegger az MVM SIKER-NAP konferencia és fesztivál elnevezésű rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában.

Kép
Promóciók

Hol vagy, nagy szerelem?

Budapest – Februárban minden a szerelem körül forog a TLC-n

Kép
Életmód

A kreativitás menő: Highlights of Hungary

A Toldi Klub szolgált helyszínéül a február 5-én csütörtökön már második alkalommal megrendezésre kerülő Highlights of Hungary díjátadónak. Az eseményt hatalmas érdeklődés övezte, és a fotók tanúbizonysága szerint mindenki győztesnek érezte magát.

Kép
Sztárok

Exkluzív: Sophie Ellis-Bextor Budapesten!

Február 7-én, a Garçons partisorozat 3. születésnapján lép fel Sophie Ellis-Bextor férjével. A fergeteges buli helyszíne a Dorottya utcai Kasino, ahol Sophie a Me and Mrs Jones DJ set-tel bűvöli el a közöséget.

Kép
Stílus

Ragyogó kabátok: így készülj a tavaszra!

Bár a február csak 28 napos, a tél utolsó hónapja mégis fájdalmasan hosszúnak tűnik. A nap sugarai még nem melegítenek, a hó már csak olvadt latyak és a decemberben még annyira menő monokróm szettek egyre nyomasztóbbak. Egy friss árnyalatú rózsaszín kabát a legmorcosabb téli napodat is feldobja majd!

Kép
Stílus

Az év legkreatívabb projektjeit keresik – szavazz te is!

A hazai kreatív ipar évről évre számtalan sikeres és elismert projektet termel ki. A kreatív szakma értékmenedzsmentjével foglalkozó Super Channel idén második alkalommal rendezi meg a Highlights of Hungary�t, amely díjátadó gálával zárul a Toldi Klubban február 5-�én.

Kép
InStyle TV

Gryllus Dorka az InStyle címlapfotózásán - VIDEÓ

Több mint 10 éve ingázik Berlin és Budapest között Gryllus Dorka, aki februárban új filmmel, méghozzá egy thrillerrel jelentkezik.

Kép
InStyle TV

60 másodperc Gryllus Dorka és Lakatos Márk beszélgetéséből

Több mint 10 éve ingázik Berlin és Budapest között Gryllus Dorka, aki februárban új filmmel, méghozzá egy thrillerrel jelentkezik.

Kép
Promóciók

Esküvői Kiállítás a Sportarénában

2015. január 31-től február 1-ig szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Kép
Életmód

Olvass bele David Beckham naplójába!

David Beckham 2014 februárjában járt a Fülöp-szigeteken, a UNICEF jószolgálati nagyköveteként. Naplójában mesélt a tapasztalatairól.

Kép
Életmód

Projekt Showroom: Antik és vintage bútorraktár újratöltve

Tavaly februárban hatalmas érdeklődéssel fogadták a látogatók a Projekt Showroom Hajós utcában megtartott antik és vintage bútorboltját. Most nagyobb térben, koncepciózusabban és még sokkal több ötlettel rendezik meg a tavalyi villámbolt nagytestvérét – hogy ez a tavasz is jól induljon! A tervezésben Matisz Alíz enteriőrtervező és stylist segített a szervezőknek. A pop-up boltnak ezúttal a Balassi Bálint utcai Blitz Galéria ad otthont.

Kép
Promóciók

Estée Lauder backstage smink

2014. február 9-én tartották a Sean Kelly Gallery-ban, New Yorkban Derek Lam 2014 őszi/téli bemutatóját.

Kép
Életmód

Gyertek velünk moziba!

A tavalyi nagy sikerű vetítés után újra moziba hívunk titeket: ezúttal a Csajkeverők című filmet nézhetitek meg velünk február 26-án este 7 órától, A Westendben.

Kép
Stílus

Megnyitott a magyar stand a londoni divathéten

Február 14-én este közös standon mutatkozott be Tomcsányi Dóri, a KELE clothing, a THEFOUR és a ZAKO a London Fashion Weeken a Design Terminál és a Balassi Intézet Londoni Magyar Kulturális Központ szervezésében.

Kép
Promóciók

Valentin-napi shopping az il Bacióban

Vegyél részt te is az il Bacio di Stile ma este (február 13.) 19.00 órától kezdődő elő-Valentin-napi shopping partiján!

Kép
Sztárok

Londonban koncertezett Taylor Swift

Taylor Swift, az InStyle január-februári címlapsztárja tovább turnézik a nagyvilágban: ezúttal Londonban, az O2 arénában lépett fel.

Kép
Sztárok

Taylor Swift a Golden Globe-on is ragyogott

Két stílust villantott meg és mindkettő remekül passzolt hozzá: január-februári címlapsztárunk, Taylor Swift az idei Golden Globe-on.

Kép
InStyle TV

Így alakította át Lakatos Márk Gryllus Dorkát

Lakatos Márk új műsorában bárkiből shoppingkirálynőt varázsol. A január-februári InStyle-ban Gryllus Dorka segítségével gyakorolta átalakító tehetségét. Azt is elárulta, mitől lehetsz te is olyan csinos, mint a színésznő.

Előző oldal
Következő oldal