Megjelent az InStyle januári–februári száma: nézz bele!

Megjelent az InStyle januári–februári száma: nézz bele!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Címlapon Coco König!

Balla Eszter és Coco König. Két színésznő, két világ, ég és föld. A maga nemében mindkettő tökéletes. Coco 22 éves, magyar anya és osztrák apa gyermeke, világpolgár, és a legjobb úton halad, hogy világsztár is legyen. Budapesti lakásán találkoztunk a fotózás előtti este, ahol fodrászunk, Travis segített neki néhány parókát felpróbálni. Meglepődtem. A világ csillogóbb felén mozgó Cocón nyoma sem volt sztárallűröknek, köntösben, kezében piszkos kiskutyákkal fogadott. Elmesélte, hogy a kölyökkutyákat a Bécsből kivezető út mentén találták Budapest felé. Büdösek, koszosak, éhesek, láthatóan tele vannak élősködőkkel, de nem hagyhatták ott őket. Sokáig bíbelődtünk mi is a kutyákkal, és mire kezdtek megtisztulni, előttünk is tiszta lett a kép: nem kell paróka. Coco akkor is Coco kell hogy maradjon, ha a fotózást Jane Birkin inspirálta. Ő így jó, ahogy van. És persze Eszter is, aki képes kiragyogni a hazai szürke hétköznapokból. Olyan, mint egy jó mobilszolgáltató, akkora térerőt teremt maga körül, hogy jut belőle másnak is. A film, a színház és a család mellett – benne egy speciális nevelési igényű gyerekkel – jut ideje, ereje a közéleti szerepvállalásra, környezettudatosságra is. És most már magára is. Jut eszembe, Eszterben és Cocóban van mégis egy közös vonás. Mindketten nagyszerűek modellnek is. lapozos_190102_92-93 Idén is sorra vettük, kik voltak az év legmenőbb sztárjai, tervezői. És mik voltak 2018 legstílusosabb pillanatai. lapozos_190102_32-33 (1) Stílus gyorsan rovatunkban ezúttal is számost mikrotrendet mutatunk be, télikabát-körképünk pedig rácáfol a tévhitre, miszerint hideg időben képtelenség csinosan öltözni. lapozos_190102_54-55 Mitől szép? című rovatunk főszereplője Gáspár Kata, akivel mostanság 200 első randi című sorozatban találkozhatsz. Szeplőkről, természetességről és az arcápolási rutinjáról is beszélgettünk vele. lapozos_190102_72-73 ByeAlex énekes, producer, zeneszerző, de az egyik legmenőbb divatmárka, a Michael Kors reklámjának zenéje is az ő nevéhez fűződik. A férfi stílusa rovatunkban modellként is bizonyított. lapozos_190102_98-99 Sikeres színésznő, jószolgálati nagykövet és édesanya – nem véletlenül rajongunk Balla Eszterért. A Mátrában készítettünk fotósorozatot vele. lapozos_190102_112-113 Gyermekkorod kedvenc desszertjeinek megsütéséhez csak egy kis bátorság és néhány megbízható recept kell – utóbbit Bernáth József séf szolgáltatja. lapozos_190102_124-125

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!