Márkás parfümök a SPAR tavaszi hűségakciójában

Márkás parfümök a SPAR tavaszi hűségakciójában
Forrás: Unsplash.com

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Az áruházlánc márkás illatszereket kínál hűséges vásárlóinak a február 13-án induló pontgyűjtő promóciójában. A női, férfi és uniszex parfümök nagyszerű ajándékok Valentin napra, nőnapra, anyák napjára vagy húsvétra is.

A tavaszi megújulás jegyében a SPAR ezúttal nem használati tárgyakat, hanem parfümkülönlegességeket kínál legújabb pontgyűjtő akciója keretében. A jelentős kedvezménnyel beszerezhető 13-féle márkás parfüm között női, férfi és uniszex változat is található, melyekből nemtől és kortól függetlenül mindenki kiválaszthatja az ízlése szerint kedvére valót. Tökéletes ajándékul szolgálnak minden emlékezetes pillanatra, a név- és születésnapok mellett olyan ünnepekre is, mint a Valentin-nap, a nőnap, az anyák napja és a húsvét.

A promócióban a háromféle Hugo Boss, háromféle Dolce & Gabbana, háromféle Calvin Klein, Cristiano Ronaldo, Joop!, Roberto Cavalli és Lacoste parfümöket a pontok összegyűjtését követően 50-62%-os kedvezménnyel vehetik meg a vásárlók, de a termékek hűségpont nélküli áron is megvásárolhatóak.

„Hűségakciói során vállalatunk mindig magas minőségű termékekkel igyekszik kényeztetni a minőségi termékek iránt elkötelezett vásárlóit. A legfrissebb promóciónkban márkás parfümöket kínálunk, amelyek épp úgy jó közérzetet adnak a mindennapokban, mint ahogy kiválóak egy figyelmes gesztusnak. A tavaszi ünnepekkor egy értékes illatszerrel igazán kellemes meglepetést tudunk okozni” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A pontgyűjtő akció 2020. február 13-án indul és 2020. április 15-ig tart a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. A vásárlók minden elköltött 1.000 forintjuk után 1 hűségpontot kapnak, amelyet gyűjtőfüzetbe ragaszthatnak. Ha egy pontgyűjtő füzetben összegyűjtenek 12 darab matricát, megvásárolhatják a 13-féle parfüm egyikét a feltüntetett kedvezményes áron.

A hűségpontok beváltására 2020. február 13. és 2020. április 26. között lesz lehetősége a vásárlóknak az árukészlet erejéig. A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.