Virág

Kép
Életmód

Varázslatos képek a cseresznyevirágba borult Kiotó utcáiról

A tavasz hivatalosan is megkezdődött Japánban, amely az ikonikus szakurához, vagyis cseresznyevirágzáshoz kötnek a japánok. A március és május közötti időszakban az egész ország rózsaszínbe borul. Ezt a szezont örökítette meg egy fotós, aki Oszaka és Kiotó utcáit járva készíti el lenyűgöző fotóit.

Kép
Stílus

Nina Dobrev romantikusra vette Párizsban

A Nap szettje rovatunkban megmutatjuk a celebek legstílusosabb outfitjeit pénztárcabarát verzióban. Ma Nina virágos-elegáns stílusát mutatjuk meg.

Kép
Egyéb

Viszlát, tavasz! Helló, tél!

Bár kinyíltak a hóvirágok és az aranyeső, de most annyi a tavaszi melegedésnek. Újra jön a fagy és a hideg, a jeges vihar.

Kép
Szépség

Egyesek magukra tetováltatják, mások magukra kenik

Te melyik leszel? A The Body Shop termékei olyan trendi összetevővel bővültek, amikbe azonnal beleszeretsz.

Kép
Stílus

Ha olyan virágot visz neked, mint az exének...

...akkor nagy a baj. Azt is pontosan megmondjuk, hogy miért.

Kép
Stílus

Urak! Ilyen virágot trendi most vásárolni nőnapra!

Még nem volt időd átgondolni, milyen virággal lepd meg a kedvesed? Mi segítünk!

Kép
Stílus

Hatalmas virágcsokrok. Minden nő ilyenre vágyik-de van amelyik meg is kapja!

Ha egy nő életében egyszer kap egy, a képek valamelyikén látható csokrot, soha, de soha nem felejti el. Hála a közösségi médiának, erre egyre több férfi rá is ébred.

Kép
Shopping

Feminista pólók nőnapra

Ne elégedj meg idén egy szál virággal! Vegyél fel egy menő pólót és fejezd ki vele mit is jelent valójában a nőnap.

Kép
Életmód

Nőnapi virág helyett: „A pasim fizeti a fogamzásgátlóm felét”

„40 éves vagyok, de még sosem jutott eszembe, hogy a pasim is fizetheti a fogamzásgátlómat." Nőnapi virág helyett ennek is örülnek a csajok, ez derült ki a Szexsuli egyik cikkéből.

Kép
Stílus

Hordható darabok, amikkel felfrissítheted a ruhatáradat: 5 tavaszi trend az aktuális divathetekről

Itt a tavaszi szezon, mi pedig kiválasztottunk 5 trendet, amiket szeretni fogsz. A street style hősnői segítségével bemutatjuk neked, hogy hogyan viseld őket.

Kép
Életmód

Retró vidámság az IKEÁ-ban - GALÉRIA!

Kicsi, színes virágok, pöttyös minták és strandlabda minden mennyiségben. Egyrészt elkezdtük várni a nyarat az IKEA új kollekciója láttán, másrészt kedvet kaptunk, hogy feldobjuk a lakást pár újdonsággal. Te hogy vagy ezzel?

Kép
Promóciók

A kertből az asztalra

A kopár fákra és a téli álmot alvó növényekre pillantva nehéz elhinni, mennyi ehető finomságot tartogat számunkra a kert a hideg időszakban is. A természet körforgásának köszönhetően azonban minden évszakban akad felfedeznivaló: teákhoz, csatnikhoz és pesztókhoz felhasználható termések, ehető virágok, fűszer- és gyógynövények várják, hogy hasznosítsuk őket. Beh Mariann-nak, a Bazsalikomos kert megálmodójának segítségével ez már bárkinek sikerülhet, akár a saját konyhakertjében is.

Kép
Shopping

Heti shoppingszemle: 10 leopárdmintás cipő, amit te is imádni fogsz

2018-ra eljutottunk oda, hogy igazából már nem nagyon nyúlhatsz mellé, bármilyen mintát is választasz. Az csíkok, kockák, pöttyök és virágok mellett érdemes beruházni az állatmintás darabokba is. Ha eddig kicsit tartottál tőle, akkor van egy tippünk arra, hogy miként építsd be a hétköznapjaidba úgy, hogy nem léped át a letisztultság határát.

Kép
Stílus

1 perc stílus: Ezek a ruhadarabok hódítanak a 2018-as fesztiválszezonban

Némely brand külön kollekcióval rukkol elő, ha beköszönt a jó idő és megkezdődnek a szabadtéri koncertekkel egybekötött dínomdánomok, de magadtól is nekifoghatsz a ruhavadászatnak. Hiszen a jól bevált, sokak szerint már túlontúl sablonos virágkoszorúkon túl is van élet...

Kép
Stílus

Heti shoppingszemle: Mutatunk 10 példát arra, hogy miért is szuper a farmerruha

Nyári ruhaválasztékban sem fogunk szűkölködni idén sem. Már nem csak a fodrok és a virágminták futnak, ha beköszönt a jó idő, hiszen a retrónak hála számtalan régi darabba lehelnek folyamatosan új életet, így kerültek megint középpontba gyerekkorunk egyik nagy kedvencei, a farmerruhák is.

Kép
Stílus

Ezt eddig észre sem vettük: itt láthattad már korábban Carrie Bradshaw ikonikus ruháját

Egy-egy ruha köré egész jó kis divattörténeti tanulmányt lehetne írni, arról nem is beszélve, hogy a trendek egymásnak adják át a kilincset. Pontosan ezért történhetett meg az, hogy még Carrie Bradshaw is viselt olyan darabokat, amelyek évtizedekkel korábban is népszerűek voltak.

Kép
Stílus

Az év legmenőbb kezdeményezése! Így lehetsz egyszerre divatos, és támogathatsz egy jó ügyet

A jó ügyek mellett mindig szeretünk kiállni, és különösen szeretjük, amikor a divat és civil szervezetek összekapcsolódnak, és a vedd_magadra kampány most pontosan ilyen, amit két magyar lány, Virág Zsófi és Kegyes Júlia hívott életre Hencz Péter fotós és Adamik Luca modell segítségével!

Kép
Promóciók

Új limitált szériájú tusfürdőkkel és deokkal hódit a Fa

A mennyeien édes jázmin és kókusz illatokat a tavaszi zsongás ihlette. Most te is szerelembe eshetsz a limitált kollekció virágzóan üde termékeivel.

Kép
Életmód

Fess tojást az idei trend szerint – útmutató, amit inkább ne csinálj!

Ahogyan az öltözködésnek, lakberendezésnek vagy akár a virágkötésnek, úgy az ünnepi dekorációknak is megvannak a maga trendjei. Míg pár évvel ezelőtt a tojásfestési technikák között a galaxisos, addig tavaly az unikornisos és a márványos hímes tojások mentek nagyot, úgy tűnik, idén továbbra is a kőhatású darabok hódítanak, így mi is tettünk velük egy próbát. Csakhogy óriási problémába ütköztünk!

Kép
Sztárok

Nem mondhatni, hogy maga alatt van: Brad Pitt kivirágzott, amióta elhagyta Angelina Jolie

A barátai elárulták, hogy telnek a világsztár mindennapjai.

Kép
Életmód

Nincs is szebb ajándék egy nőnek! Finom vacsora, amit nem neked kell megfőzni - és mosatlan halmokat takarítani utána

Mire vágysz nőnapon? Egy szál virágra? Egy doboz bonbonra? Valami jó kis programra? Egy kis nyugalomra? Vagy hogy főzzön neked valaki egy finom vacsorát? Ezek közül mi bármelyiknek örülnénk, és bár szívesen dobnánk fel a te napodat is egy kis nőnapi meglepetéssel, ez nem a mi tisztünk. Abban viszont szívesen segítünk, hogy finom vacsorát kapj a párodtól holnap. Neked mindössze annyi dolgod lesz, hogy már ma elküldöd neki ezt a cikket!

Kép
Életmód

Jöjjön a tavasz! 6 csodás botanikus kert Európában, ahova muszáj ellátogatnod!

A japán kertektől, Monet buja világán át a kimért, angol és francia tökéletességig itt mindent megtalálsz, amire csak egy kertimádó vágyhat.

Kép
Promóciók

Home dekor előrejelzés 2018-ra: Japán inspiráció

Errol szól a Hanakotoba, amely a virágokkal való önkifejezés nyelve Japánban. A virágok nagyon intenzív módon képesek érzelmeket és hangulatokat közvetíteni. 2018-ban az otthonunk gyönyöru virágos színekben fog pompázni.

Kép
Promóciók

Éld át az IDdesign élményt virágok között!

Megérkezett a 2018-as IDdesign katalógus. Itt megnézheted.

Kép
Életmód

Le a szürke hétköznapokkal! Idézd meg a tavaszt költséghatékony lakásdekorációs tippjeinkkel

Úgy várjuk már a tavaszt, mint a messiást, de sajnos az egy ideig még biztosan várat magára. Ha te is úgy epekedsz a színek, fények és virágok után, mint egy korty víz után a sivatagban, mutatom, mit tehetsz annak érdekében, hogy kibírd a tavasz eljöveteléig. Így hiába szakad majd a hó, hiába kell elviselned még jó pár borús napot, az otthonod frissességgel és pozitív energiákkal tölt majd fel.

Kép
Sztárok

Exkluzív: "A Dawson és a haverok után nem volt leállás, teljesen kiégtem" – meglepő interjú tinikorunk egyik nagy kedvencével

Vida Virág ismét elcsípett egy igazi világsztárt Los Angelesben!

Előző oldal
Következő oldal