Virágok

Kép
Sztárok

Aki ellopta Leonardo DiCaprio elől a figyelmet! 4 meglepő érdekesség a Megfojtott virágok csillagáról, Lily Gladstone-ról

Van egy olyan gyanúnk, hogy Lily Gladstone nevét sűrűn halljuk majd a jövőben, így érdemes kicsit jobban megismerni az álomgyár egyik legújabb üdvöskéjét.

Kép
Sztárok

Brutális a hasonlóság! Így néztek ki a való életben a Megfojtott virágok szereplői

A Megfojtott virágokat valós történelmi események ihlették, na de hogyan néztek ki a szereplők igazából?

Kép
Életmód

8 virág, ami nemcsak ehető, hanem finom is - akár a kertben is termesztheted őket!

Szeretnél virágokból főzni és ezzel feldobni az étkezéseidet? Segítünk!

Kép
Stílus

Carrie Bradshaw egyik nagy kedvence visszatért - és erre a tavaszi trendre szinte biztos, hogy Miranda Priestly is igent mondana!

A tavaszi trendek között bizony akadnak olyanok, amik nem éppen férnének bele a minimalizmus témakörébe, és talán nem is baj!

Kép
Szépség

Miért érdemes épp tavasszal új parfümre váltani, és hogyan válasszunk? 3 tipp, ami segít megtalálni a legjobbat

Itt az ideje tavaszi üzemmódra váltani!

Kép
Promóciók

Tavaszi szél szépséget áraszt

A rügyező virágok téged is arra ösztökélnek, hogy szánj egy kis időt végre magadra. Sokszor észre sem vesszük, hogy a rohanás miatt mennyire elhanyagoljuk a szépségápolást, pedig a hideg tél után a bőrünknek is szüksége van napsugárra és a méregtelenítésre. A következő pár sorban most néhány hasznos tavaszi szépségtippről olvashatsz.

Kép
Promóciók

Trendek a világítástechnikában

A lakberendezés minden évben egy újabb divathullámot hoz, amely aztán végigkíséri a hónapokat. A lámpák tekintetében a 2020-as év a kerti virágokat hozta el számunkra. A LED technológia és a napelem kombinációjából jöttek létre ezek a világítás csodák. Az idei évben a leszúrható kivitelek között a virág alakzatúak jelentek meg újdonságként. Bármelyik is legyen a kedvenc virágunk, azok legtöbbje már mint világítótest is elérhető.

Kép
Promóciók

A színes kert titka, avagy miket ültess tavasszal

A tél fakó szürkesége után szinte mindenki vágyik a tavasz színeire és üdeségére. Bár az örökzöldek megörvendeztetnek némi színnel a legkomorabb évszakban is, mégis, az újjáéledt tavasszal nem veheti fel a versenyt. Lássuk, hogy mik azok a növények, amik már egészen korán feldobják a hangulatunkat a szépségükkel!

Kép
Stílus

A világ legkreatívabb virágosai, akiknek fantáziája határtalan

Virágkötők, akik számára nem létezik lehetetlen: a legközönségesebb útszéli vadvirágokat is képesek műalkotássá változtatni.

Kép
Stílus

A világ legkeresettebb virágosa

Azt mondják, hogy úgy bánik a virágokkal, mint egy reneszánsz festő az olajfestékekkel.

Kép
Szépség

Készítsd a lelked a tavaszra pár szuper hajfonattal!

Süt a nap, csicseregnek a maradak, nyílnak a virágok. Minden megújul, itt az ideje neked is kipróbálni valami különlegeset!

Kép
Stílus

Virágos midiruhában várd a tavaszt!

Végre virágba borulhatsz, épp úgy, mint a természet. Örök klasszikus midiruhákból válogattam néhányat, szerintem biztosan köztük lesz a neked való darab is!

Kép
Egyéb

Viszlát, tavasz! Helló, tél!

Bár kinyíltak a hóvirágok és az aranyeső, de most annyi a tavaszi melegedésnek. Újra jön a fagy és a hideg, a jeges vihar.

Kép
Életmód

Retró vidámság az IKEÁ-ban - GALÉRIA!

Kicsi, színes virágok, pöttyös minták és strandlabda minden mennyiségben. Egyrészt elkezdtük várni a nyarat az IKEA új kollekciója láttán, másrészt kedvet kaptunk, hogy feldobjuk a lakást pár újdonsággal. Te hogy vagy ezzel?

Kép
Promóciók

A kertből az asztalra

A kopár fákra és a téli álmot alvó növényekre pillantva nehéz elhinni, mennyi ehető finomságot tartogat számunkra a kert a hideg időszakban is. A természet körforgásának köszönhetően azonban minden évszakban akad felfedeznivaló: teákhoz, csatnikhoz és pesztókhoz felhasználható termések, ehető virágok, fűszer- és gyógynövények várják, hogy hasznosítsuk őket. Beh Mariann-nak, a Bazsalikomos kert megálmodójának segítségével ez már bárkinek sikerülhet, akár a saját konyhakertjében is.

Kép
Shopping

Heti shoppingszemle: 10 leopárdmintás cipő, amit te is imádni fogsz

2018-ra eljutottunk oda, hogy igazából már nem nagyon nyúlhatsz mellé, bármilyen mintát is választasz. Az csíkok, kockák, pöttyök és virágok mellett érdemes beruházni az állatmintás darabokba is. Ha eddig kicsit tartottál tőle, akkor van egy tippünk arra, hogy miként építsd be a hétköznapjaidba úgy, hogy nem léped át a letisztultság határát.

Kép
Életmód

Jöjjön a tavasz! 6 csodás botanikus kert Európában, ahova muszáj ellátogatnod!

A japán kertektől, Monet buja világán át a kimért, angol és francia tökéletességig itt mindent megtalálsz, amire csak egy kertimádó vágyhat.

Kép
Promóciók

Home dekor előrejelzés 2018-ra: Japán inspiráció

Errol szól a Hanakotoba, amely a virágokkal való önkifejezés nyelve Japánban. A virágok nagyon intenzív módon képesek érzelmeket és hangulatokat közvetíteni. 2018-ban az otthonunk gyönyöru virágos színekben fog pompázni.

Kép
Promóciók

Éld át az IDdesign élményt virágok között!

Megérkezett a 2018-as IDdesign katalógus. Itt megnézheted.

Kép
Életmód

Le a szürke hétköznapokkal! Idézd meg a tavaszt költséghatékony lakásdekorációs tippjeinkkel

Úgy várjuk már a tavaszt, mint a messiást, de sajnos az egy ideig még biztosan várat magára. Ha te is úgy epekedsz a színek, fények és virágok után, mint egy korty víz után a sivatagban, mutatom, mit tehetsz annak érdekében, hogy kibírd a tavasz eljöveteléig. Így hiába szakad majd a hó, hiába kell elviselned még jó pár borús napot, az otthonod frissességgel és pozitív energiákkal tölt majd fel.

Kép
Stílus

Gigi Hadid legutóbbi bemutatóján nem viselt semmit, csak virágokat

A gyönyörű modell ruha helyett valami nagyon különleges dolgot viselt a kifutón. Nem semmi!

Kép
Életmód

10 híres virágmező a Föld körül – szédítő fotók

Vadvirágok, dísznövény- vagy hasznonnövény-mezők, nekünk most nem számít, a lényeg, hogy káprázatosan szép legyen!

Kép
Életmód

Best of Budapest: A legjobb virágboltok a városban

Végre visszavonhatatlanul itt a tavasz! Szeretnéd becsempészni az otthonodba? Megmutatjuk a kedvenc budapesti virágboltjainkat, ahol csodás csokrokat szerezhetsz!

Kép
Szépség

Illatos kedvenceink: parfümök tavaszra

Kesernyés és friss citrus, kifinomult virágok, aromás pézsma – a legújabb tavaszi parfümök már a legszínesebb évszak napsütéses óráit, üde reggeleit idézik. A mediterráneumtól a francia rózsakertekig elhoztuk nektek a legcsábítóbb illatokat! 1. Hugo Boss Woman