Miért érdemes épp tavasszal új parfümre váltani, és hogyan válasszunk? 3 tipp, ami segít megtalálni a legjobbat

Miért érdemes épp tavasszal új parfümre váltani, és hogyan válasszunk? 3 tipp, ami segít megtalálni a legjobbat
Forrás: Pexels

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Itt az ideje tavaszi üzemmódra váltani!

A cikk támogatója az Orbico Beauty Kft.

Végre elérkezett a tavasz, a változás és a megújulás frissességgel és virágokkal teli időszaka. Ilyenkor különösképp érdemes figyelmet és időt szentelni magunkra, és ennek fontos minden egyes pillanatát kiélvezni. Mi lehetne jobb módja a tavaszi megújulásnak, mint az erőteljesebb téli illatunk friss, könnyed és virágos tavaszi illatra való cserélésére? Ha nem vagy otthon a parfümök világában, akkor se aggódj, segítünk, hogy Te is megtaláld a kedvenc tavaszi illatod!

Kép
forrás: pexels

Miért éppen tavasszal érdemes illatot váltani?

Tavasszal megújul a természet, így nem csoda, hogy mi magunk is valami újra, frissre vágyunk, ami rajtunk is a jó időt és napsütést idézi. Éppen ezért ebben az időszakban már elhagyhatjuk a fajsúlyosabb illatokat, és átadhatjuk a helyet valami könnyedebb, virágosabb és citrusosabb parfümnek. Számos különböző illat van a piacon, ám az igazit megtalálni korántsem olyan egyszerű!

Mutatunk 3 tippet, ami segít megtalálni a számodra legjobb tavaszi illatot:

#1 Ideje búcsút intenünk a télnek! A tavasz sok meleget és napsütést hoz. Ennek köszönhetően emelkedik a testhőmérséklet és a bőr nedvességtartalma is javul. Ezért jó ötlet könnyebb és frissebb illatok mellett dönteni, amelyeket az esetleg kimelegedett test hője nem tesz túl erőteljessé, a téli, fajsúlyos illatokkal ellentétben.

#2 Ha van szezonja a virágos parfümöknek, akkor az a tavasz! Sokan nem is gondolnánk, pedig tudat alatt a tavasz eljöttével, a természet éledésével jobban vonzódunk az erőteljesen vagy dominánsan virágos parfümökhöz. A klasszikus tavaszi aromák között szerepel például a bergamott, a citrom és a mandarin, valamint a romantikus virágjegyek, mint az jázmin és a rózsa. Ha ezekkel az illatokkal bolondítod meg a megjelenésed, akkor garantáltan mindenki megfordul utánad.

#3 A legfontosabbat se felejtsd el: válassz olyan illatot, amelyet szívesen viselsz és jó kedvre derít a mindennapokban. Fontos, hogy a tavaszi parfümöd tükrözze az évszak virágos, gyümölcsös tulajdonságait, valamint új energiáját és életvidámságát.

Ha végképp elvesznél a hatalmas választékban, akkor jobb, ha a megérzéseidre és a személyiségedre hallgatsz...

Bár sokan nem tudják, pedig bizonyos személyiségtípusok mindig ugyanazt a parfümöt választják.

  • A merész és magabiztos nők szeretnek középpontban lenni és olyan parfümöt viselni, amivel kitűnhetnek. Ezt pedig a lényegre törő, virágos és gyümölcsös illatokkal érhetik el.
  • A romantikus és álmodozó típusokhoz a könnyű, finom aromák illenek, amik gyengéden kiegészítik a törékeny nő báját. Ezek legtöbbször a jázmin, a rózsa és az orgona.
  • A sportos stílust kedvelők számára leginkább a friss és citrusos illatok imponálnak, hiszen ezek határozzák meg az energikus személyiségüket.
  • Az érzéki és a szenvedélyes kifejezés által jellemzett hölgyek olyan keleties, fás illatok mellett teszik le a voksukat, mint a cédrus és a rózsafa.

A fentieket megfontolva, ha idén tavasszal valami igazán új, virágos illatra vágysz, mellyel átélheted a megújulás és a magadra fordított értékes pillanatok élményét, nézd meg mi mit ajánlunk Neked!

Elhoztuk a tavasz kedvenc illatát, melyet Neked is muszáj megismerned!

Kép

Elizabeth Arden White Tea Gingerlily

Egy varázslatos, fenséges virágos illat, amely váratlan fordulatot hoz a mindennapjaidba. Hívogató. Szenvedélyes. Friss. A White Tea Gingerlily illatot a fűszerek, a pezsgő bergamott és a keserűnarancs felemelő energiája hatja át, hogy kiegyensúlyozza a gyömbérliliom és a fehér cédrusfa jegyeit.

Kép

Nézd meg a White Tea kollekció többi illatát is, garantáltan nem fogsz csalódni!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.