Virág

Kép
Shopping

Eredeti vagy másolat? Segítünk eldönteni

A monogramos táskák divatja talán múlóban, egyelőre mégis sokan úgy gondolják, hogy egy „logós” designer darab jó ötlet. A hamisítványok piaca még mindig virágzik, ezért segítünk eligazodni a valódi és a másolat-táskák rengetegében.

Kép
Stílus

Megjelent az új InStyle, a címlapon Gryllus Dorka

Megjelent az új InStyle! A címlapon Gryllus Dorka, akit hazahoztunk Berlinből a fotózásra. Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Sztárok

JLo könyvbemutatóján mutatta meg formás fenekét

Nem kérdés, hogy JLo második virágkorát éli: a 45 éves sztár kivirultabb, fittebb és szexibb, mint valaha. Most könyvet dobott a piacra True Love címmel, amely nem kérdés, hogy bestseller lesz.

Kép
Sztárok

Reese Witherspoon cuki kis nyári ruhája

Reese Witherspoon tudja, hogy mi áll jól neki.

Kép
Szépség

Maria Sharapova az új AVON parfüm arca

Friss hír: a világklasszis teniszezőnő – Maria Sharapova - lesz az arca az Avon új termékcsaládjának, az Avon Luck parfümöknek. Az Avon új parfümjét az élet szerencsés pillanatai, legemlékezetesebb eseményei és végeláthatatlan lehetőségei ihlették.

Kép
Stílus

Ilyen volt a Los Angeles Fashion Week

Tavasszal mutatták be Kaliforniában az amerikai tervezők a 2014-es őszi/téli kollekcióikat a Los Angeles-i Style Fashion Week-en.Vida Virág is részt vett az eseményen - olvassátok exkluzív élménybeszámolóját!

Kép
Promóciók

NESTEA Cseresznyevirág: Fedezd fel a tavasz új ízét!

Megérkezett a tavasz és vele a NESTEA új, tavaszi jegesteája.

Kép
Stílus

Bennfentes: Tavasszal minden-ki-virágzik

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Kép
Életmód

Így készül Barabás Niki a Los Angeles-i bikiniszezonra

Vida Virág első kézből tudósít nektek a hollywoodi filmvilág különböző szereplőiről. Legutóbb egy szuper szépségkoktél-receptet osztott meg Anastasia Fontaines színésznőtől, aztán az Oscar-gála estéjéről mesélt egy egészen különleges nézőpontból, most pedig egy Los Angelesben élő magyar modell, Barabás Niki bikinititkaiba avat be.

Kép
Stílus

Így ünnepelte az Oscart Los Angeles a Hollywood Boulevardon kívül

Vida Virág első kézből tudósít nektek a hollywoodi filmvilág különböző szereplőiről. Legutóbb egy szuper szépségkoktél-receptet osztott meg Anastasia Fontaines színésznőtől, most pedig az Oscar-gála estéjéről mesél nektek egy egészen különleges nézőpontból.

Kép
Stílus

Bennfentes: Magyar tervezők karácsonyra

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Kép
Stílus

Vedd fel a magyar stílust! - Megnyitott a ONE Fashion

Hivatalosan is megnyitott a ONE Fashion tervezői showroom. A stílusos nyitóbulin a magyar divatra koccinthattunk.

Kép
Szépség

Szépségtippek Los Angelesből: Anastasia Fontaines reggeli szépségkoktélja

Egy újságíró nehezen tudja kikapcsolni a munka-izotópjait még akkor is, ha csupán vakációzni indul. Pláne, ha huzamosabban időzik egy olyan mertopoliszban, mint Los Angeles…. Vida Virág úgy döntött, hogy összegyűjtök nektek pár szépségtippet – első kézből! - a hollywoodi filmvilág különböző szereplőitől.

Kép
Stílus

Mihalik Enikő az il Bacio di Stile kampányában

Mihalik Enikő Valentino- és Céline-ruhákban pózol az Andrássy úti luxusáruház, az Il Bacio di Stile karácsonyi kampányfotóin.

Kép
Stílus

Gombold újra! Közép-Európa: Íme a győztesek

Kihirdették a Gombold újra! Közép-Európa kortárs öltözéktervezői pályázat győzteseit, melynek négy fődíjasa: Newcomer öltözék kategóriában Csík Orsolya; Newcomer kiegészítő kategóriában Kovács Ágnes; Oldhands öltözék kategóriában a Garam Judit, Kovács Adél és Hajdu Anett alkotta NUBU; Oldhands kiegészítő kategóriában pedig a MASAMOD, vagyis Erdei Ildikó Virág lett. A nyertesekkel exkluzív interjúkat is olvashattok az instyle.hu-n.

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #5

"A virágos Hollister nyári ruhámat egy barátnőmtől kaptam. Bár ritkán hordok ennyire rövid szoknyát, ezt mégis nagyon szeretem. Ezt viseltem a harmincadik születésnapomon is."

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #3

"A piros, virágos Denny Rose ruha télen-nyáron működik. Hidegebb évszakban harisnyával, csizmával, melegben csupasz lábbal, magas sarkúval, papuccsal, szandállal, balerinacipővel és övvel is hordhatom. Univerzális."

Előző oldal