Így ünnepelte az Oscart Los Angeles a Hollywood Boulevardon kívül

Így ünnepelte az Oscart Los Angeles a Hollywood Boulevardon kívül

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Vida Virág első kézből tudósít nektek a hollywoodi filmvilág különböző szereplőiről. Legutóbb egy szuper szépségkoktél-receptet osztott meg Anastasia Fontaines színésznőtől, most pedig az Oscar-gála estéjéről mesél nektek egy egészen különleges nézőpontból.


A világ szeme évről évre Los Angelesre szegeződik az Oscar napján és több milliárd ember követi élőben, hogy mi történik a Hollywood Boulevard vörös szőnyegén és a Kodak Theatre-ben. De mit csinál Los Angelesben a földi halandó, aki nem lépheti át a bűvös kordont, de mégis része akar lenni a várost felforgató show-nak? Kicsit ennek jártam utána LA-ben…

Oscar pre-partik és hivatalos Oscar-rendezvények


Kép


Az ünneplés már a díjátadót megelőző napokban elkezdődik városszerte. Az Akadémia saját filmszínházában hivatalos Oscar-rendezvényeken lehet találkozni a nominált rendezőkkel, színészekkel. Sajnos ezek leginkább média-jelentkezéshez kötött rendezvények, de limitált számban jegyeket is lehet szerezni a vetítésekkel egybekötött találkozókra. Fotózni nem igazán lehet a Samuel Goldwyn teremben, de titokban sikerült egy képet készítenem.

Kép

LA-szerte vannak úgynevezett pre-partik, amikre belépőjegy ellenében bárki "benevezhet", ám a legtöbb buliba filmeseket és újságírókat várnak. Ezek a rendezvények arról szólnak, hogy a filmeseknek, akik a több száz fős stábokat alkotják egy-egy forgatáson, legyen alkalmunk találkozni - ehhez megfelelő apropó az Oscar. Mindenki felragasztott névtáblával járkál a koktélpartikon, az egész olyan, mint egy élő Linkedin-rendezvény. Érdekes látni, hogy Hollywood háttérmunkásai éppúgy vágynak a csillogásra, mint világsztár kollégáik – a hölgyek elegáns estélyikben és koktélruhákban jelennek meg és a vörös szőnyeg - fotósokkal - is fontos kelléke az estéknek. Mi idén a hollywood-i Hotel W Lounge bárjába voltunk hivatalosak.

Oscar-vacsora igazi sztárokkal


 Épp Michelle Williams mosolyog a kamerába
Épp Michelle Williams mosolyog a kamerába


Ha véletlenül LA-ben jársz ebben az időben, és nincs meghívód a Vanity Fair Party-ra vagy Governors Ballra, akkor sincs veszve minden! Ugyanis sok sztár és celeb is ugyanebben a cipőben jár… Pénztárca kérdése, és kis szerencsével exluzív környezetben, kerek asztaloknál együtt vacsorázhatsz a B- C-listásokkal... Ezt tették idén is azok a halandók, akik potom 1025 dollárért foglaltak helyet a „Night of 100 Stars Viewing Gala”-ra. A helyszín, a Beverly Hills Hotel Kristály Bálterme, nem kevésbé elegáns, mint a Vanity Fair Party helyszíne (Sunset Tower). A rendezvényen mindig megfordulnak olyan celebek és sztárok, akiknek nem jutott hely a Kodak Theater-ben...

És a mentő ötlet...


Kép

Tulajdonképpen ez otthon is megvalósítható: házibuli az Oscar-nevében. Aki nem akar elegáns partira költeni vagy küzdeni a belépőkért, azoknak az Oscar nem más, mint egy alkalom az otthoni bulizásra. A Los Angeles-i polgárok nagy része ezt csinálja ilyenkor (ha nem az egyik sportbárban ül barátaival a közvetítést nézve). Az Oscar napján lemérhető a boltokban, hogy mindenki az esti házibulira vásárol és a városban meglepően több a baleset a nagy sietség miatt.
A filmesek nagy része imádja az efféle casual-bulikat, ahol nem kell kiöltözni, folyik a sör, a bor, és – akár tegnap a Dolby Theatre-ben – mindenki a rendelt pizzát tömi. Idén mi is filmes barátokkal élveztük az Oscart egy ilyen házibuliban, ahol operatőrök, set designerek, costume designerek kommentálták, hogy melyik sztárral milyen dolgozni; hogy tegnapi forgatáshoz képest egész kisimultnak tűnik Charlize Theron, valamint, hogy Bette Midlert úgy megdolgozták a make-up artistok air brush-al, hogy alig lehet felismerni.
Kattintsatok ide és nézzétek meg, hogy az InStyle szerkesztősége szerint kik voltak a legjobban öltöztt sztárok az idei Oscar-gálán.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!