Bennfentes: Tavasszal minden-ki-virágzik

Bennfentes: Tavasszal minden-ki-virágzik

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.


Mi is lehetne szebb metaforája a tavasznak, mint a női test kivirágzása! A reggeli ébredés a beszűrődö lanygos napfényre, ami az arcunkat cirógatja, a friss tulipán illata, a jóleső nyújtózkodás, ahogyan a fák lombjai is életbe borulnak. A lepedő lebbenése testünk minden porcikáját csiklandozza, szerelmünk bőrének finomsága, mikor a virágok szirmai szimbiózisba lépnek a napsugarakkal, és az őket simogató méhekkel. Kézenfogva, bőrkabátban, napszemüvegben, tornacipőben, ébredő mosollyal az arcunkon fürdőzve az első napsugarakban, dallam-dobolta dobhártyával, felhőkön lépkedve, lelkünk karjait kitárva táncolva körbe-körbe, így indulok én a tavasznak.
A modellek bizony a téli hajtást követően sem állhatnak meg! Tavasszal kihasználva a legcsodálatosabb természetes fényviszonyokat, sorra mindenkit, top formában (bőr, haj, alak tekintetében) lepolázunk az ügynökségen. Polának (polaroidnak) a következő képeket hívjuk:

 Eneh polaroidok
Eneh polaroidok


Ezeket egészen egyszerűen, okostelefonnal a kezemben, természetes fényben fotózom egy ablaknál állva, Ami nagyon fontos, hogy a lányokon kizárólag szempillaspirál lehet sminkként, hiszen ezeket a képeket mindenféle módosítás nélkül kapják meg világszerte a kliensek és ügynökségek, látva a modellek jelenlegi állapotát. Egy-két havonta újra és újra fotóznunk kell róluk polákat, hiszen ezek alapján tudjuk nyomon követni, mennyit változtak a lányok és a kliensek is ezek alapján tudnak dönteni róluk, megfelelőek e az adott munkára vagy sem. Személyes castingra sokszor nincs lehetőség, hiszen egy lány lehet éppen New Yorkban, és a barcelonai ügynöksége érdeklődik iránat munkaügyben.

Kép


A polák, vagy másnéven snappek elkészítésével párhuzamosan, hasonló kondíciókkal, már egy stúdióban, Orsi segítségével (Fehér Orsi, az Attractive modellügynökség tulajdonosa - a szerk.), elkészítjük a modellekről a castingvideójukat is. Ennek szintén sorsdöntő szerepe van, hiszen ezekben a videókban a lányok megmutathatják, színészi kvalitásaikat, amik a reklámfilmek miatt nagyon fontosak, valamint, hogyan tudnak pózolni, kifutózni, milyen a személyiségük, és mennyit fejlődtek a korábbiakhoz képest.


A video, az elektronikus portfólió és a róluk készült polák kerülnek kiküldésre az általunk legmegfelelőbbnek vélt partnerügynökségnek. Így a lányok ajánlása elkezdődik áprilistól és indul az izgalom, ki melyik ügynökséghez, és melyik piac elvárásainak és igényeinek felel meg a legjobban. Hatalmas a verseny így hatalmas a tét is, hiszen egy ügynökség adott szezonra van, hogy csak 8-10 lányt visz ki, és ezekre a helyekre a világ minden pontjáról, több ezer modell pályázik. Iskola után indul is a kicsik nagy utazása, a nagyok pedig újabb és újabb pontjait hódítják meg a világnak.
Most pedig lessétek meg szépséges Rosie és Eneh tavaszi ébredését. Kecskés Marcival fotóztunk egy egyszerű, letisztult, tavaszváró anyagot az Attractive modellügynökség lányairól. Külön köszönet a csodálatos fehérneműkért a H&M és az Intimissimi showroomnak, illetve Sármán Nórinak a szépséges bodykért! Remélem, a női test letisztult szépsége napsugarakba és a legújabb tavaszai fehérnemű trendekbe borítva megpihenteti majd a szemeteket a sok szövegelésem után!

Galéria / 6 kép

InStyle - Bennfentes: Tavasszal minden-ki-virágzik

Megnézem a galériát


Kattintsatok a galériára a teljes sorozatért!

Kreditek:

  • Fotó_Márton Kecskés
  • Styling_Péter Frák
  • Modellek_Rosie, Eneh @Attractive
  • Smink_Eszter Galambos @L'école
  • Haj_Pál Kiss @Close

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.

Kép
Sztárok

Elolvadtunk! 2 év után fotó készült Amber Heard kislányáról, a kis Oonagh hihetetlenül cuki

Amber Heard kislánya, Oonagh Paige már 3 éves, most pedig friss fotót láthatunk róla!