Ember

Kép
Promóciók

Ambiciózus SUV a ma emberének

A magával ragadó karakterű Renault Austral a dinamikusan bővülő C-SUV szegmens legújabb versenyzője.

Kép
Életmód

6 meglepő dolog, ami akkor történik a testeddel, ha párna nélkül alszol

Gondoltál már arra, milyen érzés lenne, ha nem egy pihe piha párnán hajtanád álomra a fejed esténként? Nos, a tudomány legújabb állása szerint nem ördögtől való az ötlet, sőt, az egészség szempontjából kifejezetten ajánlott párna nélkül aludni!

Kép
Sztárok

„A sport egy olyan közösséget ad a fogyatékossággal élő embereknek, ahol ki tudnak teljesedni” - interjú Ekler Lucával, az idei #képesvagyok díjátadó gála egyik győztesével

Ekler Lucát a #képesvagyok díjátadó gálán arról is megkérdeztük, hogy ő és sorstársai találkoznak-e ma még előítéletekkel.

Kép
Sztárok

Az emberek állítják, Anne Hathaway tényleg visszafelé öregszik, miután látták ezt az új videót róla - szerinted igazuk van?

Anne Hathaway új videója tartja lázban a világot!

Kép
Életmód

A legbájosabb esemény az évben! Íme a 2023-as Kutyával a zöld szőnyegen nyertesei

Újra boldog gazdik és kutyáik vettek részt az év talán legbájosabb eseményén, az InStyle X Etele Kutyával a zöld szőnyegen című rendezvényen. A legstílusosabb eb-ember párosok mellett hírességek is felvonultak kis kedvenceikkel.

Kép
Szépség

8 tipp a bőrgyógyászoktól, amik segíthetnek a tág pórusok összehúzásában

A tág pórusok sok mindenkit zavarnak, azonban van rájuk megoldás.

Kép
Promóciók

Bioderma Atoderm - Az ökobiológiai megoldás a száraz, ekcémás és atópiás bőrre

A Bioderma Atoderm termékcsalád azoknak az embereknek kínál megoldást, akiknek mindennapi problémát jelent a száraz, ekcémás vagy atópiás bőr. Az ökobiológiai megközelítésnek köszönhetően a termékcsalád készítményei nemcsak hidratálják a bőrt, de segítenek is annak természetes védekező mechanizmusainak helyreállításában.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akikre igaz a gonosz boszorkány kifejezés

Bár sokan szkeptikusak, már számtalanszor beigazolódott, hogy a csillagjegyünk igenis hatással van a személyiségünkre, tulajdonságainkra és akár az emberi kapcsolatainkra is.

Kép
Életmód

Neked mi a kronotípusod? Sokat segíthet az alvásod minőségén, ha kideríted

Minden élőlénynek van egy saját belső órája, ami szerint működik. Az embereknél ebből négy típust állapítottak meg eddig.

Kép
Életmód

Egyetértesz? A kritikusok szerint ez minden idők legrosszabb élőszereplős Disney-filmje, amit ember valaha láthat

A történet bár sok esetben telitalálat a Disney számára, ám az élőszereplős megvalósítás már nem mindig jön annyira össze, mint ahogy azt tervezték!

Kép
Életmód

Érzelmileg elérhetetlen nő vagy a kapcsolatodban? Ez az 5 jel erre utal

Sok ember egyik elvárása a párkapcsolat megkezdése előtt az, hogy olyan partnert találjon, aki hasonló érzelmi frekvencián rezonál, mint ő.

Kép
Sztárok

Volt, aki kuponokat lopott a szomszédjától! 10 híres ember, aki gyakran elfelejti, hogy szupergazdag

A hírességek között is akadnak olyanok, akiknek messze nem számít annyit a pénz.

Kép
Életmód

Mit tehetsz az erős hajhullás ellen? 10+5 bevált praktika, amivel sokat segíthetsz fejbőröd egészségén

Bizonyos mennyiségben normális a hajhullás, főleg évszakváltáskor. Egy átlagos ember napi 100 hajszálat veszít el, azonban, ha ennél jóval nagyobb mennyiségben tapasztalod a hajhullást, érdemes orvoshoz fordulnod. Ha nem ilyen súlyos a gond, mégis zavar az elveszített szálak száma, érdemes néhány praktikát megfogadnod, ami segíthet.

Kép
Életmód

A nárcisztikus emberek tényleg állandóan a telefonjukat nyomkodják? Így irányítanak teljesen észrevétlenül!

A válasz eléggé összetett és felfoghatatlan, de mutatjuk, mit kell tudnod a nárcisztikus személyek telefonhasználati szokásairól.

Kép
Stílus

Dior, Chanel, Jimmy Choo! Elképesztő desinger darabokra licitálhatnak most a divat szerelmesei - itt az Unicef Pop-Up Store & More

Szeptember 20-25. között több mint 30 különleges divat tételt felsorakoztató online aukcióval indul az UNICEF Pop-Up Store & More!

Kép
Promóciók

UNICEF Pop-Up Store & More: Összefogás a traumatizált gyerekekért - te is tehetsz értük!

Szeptemberben újra UNICEF Pop-Up Store! A nagyszabású gardróbvásár idén a gyerekek testi-lelki jóllétéért és jogaiért küzdő UNICEF Magyarország hazai állami gondoskodásban nevelkedő gyerekeket támogató Világszép Alapítvány különleges összefogásával UNICEF Pop-Up Store and More néven valósul meg. A szervezetek a kétnapos eseménysorozat teljes bevételével a traumát átélt gyerekeket támogatják. A jótékonysági kezdeményezés nagykövetei: Blaskó Nikolett és Mihalik Enikő mellett, Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszichológus. Az online aukcióval egybekötött jótékonysági gardróbvásár idén szakmai előadásokkal, valamint adománygyűjtő vacsorával egészül ki.

Kép
Sztárok

Zsarnok anyák: 5 sztár, akinek az anyja pokollá tette az életét

Anyának lenni talán az egyik legnagyobb dolog a világon, hiszen ők azok, akik táplálnak, szeretnek és nevelnek egy kis emberi lényt, akit egyszer útjára indítanak és, aki őket fogja tükrözni a világ számára.

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: “Átértékelődnek a dolgok: apa, férfi, színész - ez a fontossági sorrend az életemben”

Új videósorozatunkban, a Nosztalgiajáratban ismert emberekkel látogatunk el fiatalkoruk, fiatal felnőttkoruk meghatározó helyszíneire. Ebben a részben Szabó Kimmel Tamás vall őszintén a család fontosságáról az életében, a meghatározó és a kihagyott szerepekről, és arról, hogyan képzeli el magát a jövőben.

Kép
Életmód

A sorozattörténet 10 legtoxikusabb barátsága, amit ideje más szemmel nézned, mint korábban

A sorozatgyártók sokszor a valós életből merítenek ihletet, a maga könnyed, és néha kikerülhetetlenül is nehezebb részletével együtt.

Kép
Sztárok

12+1 jól elkapott paparazzi fotó, ami megmutatja, hogy a sztárok is átlagos emberek

Zseniális lesifotókat hoztunk kedvenc sztárjainkról!

Kép
Életmód

5 súlyosan toxikus viselkedés, ami elsőre teljesen normálisnak tűnik

Ne dőlj be! Ha valaki így viselkedik, az bizony toxikus.

Kép
Életmód

Csillagporból vagyunk - 8 furcsa tény, amit ezután sosem fogsz tudni elfelejteni

Fogadjunk, hogy némelyik kérdésen már agyaltál korábban egy-egy álmatlan éjszakán! Nos, többé már nem kell!

Kép
Életmód

Tudtad? Ennek az 5 visszatérő félelemnek megdöbbentő jelentése van az álmokban

Nincs olyan ember a világon, aki ne félne valamitől.

Kép
Promóciók

Mutasd meg a világnak egyedi szépséged! - Az answear.LAB új limitált kollekciója, a No Shame fontos üzenetet közvetít

Az emberek valódi értéke külsőségektől független kéne, hogy legyen, ám olyan világban élünk, ahol a tökéletességre való törekvés sokszor háttérbe szorítja a természetességet. Az önelfogadáshoz vezető út megtalálása komoly feladat, különösen, amikor rendre a környezetünk kiritikáival kell szembenéznünk. Az answear.LAB limitált No Shame kollekciója most azt az örök érvényű üzenetet hangsúlyozza, hogy a női test gyönyörű, és minden formában megérdemli a tiszteletet.

Kép
Sztárok

Ember Márk elárulta, mi volt karrierje eddigi legmaghatározóbb élménye - VIDEÓ

A hazai filmes szakmát ünnepli 2023/02-es lapszámával az InStyle magazin - a lapszámhoz készült videósorozatunkban pedig most tíz ismert magyar alkotót faggattunk ki kedvenc magyar filmjeikről és forgatási élményeikről. Ebben a részben Ember Márkkal beszélgettünk!

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? A csillagjegy, akinek hatalmas fordulatot vesz az élete a következő időszakban

A csillagok szerint fantasztikus dolgok vannak kilátásban!

Előző oldal
Következő oldal