Mikor láttad utoljára? Halle Berry lánya gyönyörű tinivé cseperedett - FOTÓ

Mikor láttad utoljára? Halle Berry lánya gyönyörű tinivé cseperedett - FOTÓ
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Szerinted kire ütött ez a gyerek?

Halle Berry szerencsés génjeiről már évek óta ódákat zengünk. Az 55 éves színésznő mindent megtesz azért, hogy kirobbanó formában legyen és a megannyi edzés jótékony hatását nemcsak a közösségi oldalain, de a vörös szőnyegen is örömmel mutatja meg szebbnél szebb, néhol ízlésesen kivágott ruháiban.

A színésznő sosem vonta be csemetéit az őt körülvevő rivaldafénybe, éppen ezért nagyon örültünk annak, amikor tavaly októberben egy cuki szülinapi posztban köszöntötte Olivier Martineztől született 8 éves kisfiát, Maceot. Most pedig a lesifotósoknak hála 13 éves lányáról, Nahlaról is végre felkerült pár friss kép az internetre és szerintünk a szépséges tini nagyon hasonlít modell apukájára.

Halle 2005 novemberében kezdett el randizni a nála 10 évvel fiatalabb kanadai modellel, Gabriel Aubry-val, akit egy Versace fotózáson ismert meg. Körülbelül 2,5 évvel később, 2008 márciusában pedig megszületett szerelmük gyümölcse, egyetlen közös gyermekük, Nahla Ariela Aubry.

Kép
forrás: Getty Images

A sztárpár útjai bár 2010 áprilisában végleg különváltak, ám még ezután is bőven szállították a híreket a sajtónak. Halle nem sokkal később ugyanis megismerkedett Olivier Martinez francia színésszel, így lányával együtt Los Angelesből Franciaországba szeretett volna költözni új szerelméhez. Gabriel Aubry ezt viszont nem nézte jó szemmel, így a bírósághoz fordult, ami végül a javára döntött. A feszültség azonban továbbra sem csitult a két férfi között, és egy szép napon egészen verekedésig fajult a dolog, amiből rendőrségi ügy lett és bíróság végül távoltartási végzést hozott Aubry ellen. 2012 novemberében sikerült megállapodniuk a közös felügyeletben, illetve az akkori határozat havi 16 ezer dolláros gyerektartásra kötelezte a színésznőt a mindennemű ügyvédi díjak megtérítése mellett. Szerencsére azóta már béke honol köztük és a legnagyobb egyetértésben nevelik közös lányukat!


És ha már a sztárcsemetéknél tartunk, ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

New generation: Sztárok gyerekei, akik még szüleiknél is híresebbek lehetnek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!