Elképesztő! Így érte el Halle Berry 50 felett az álomalakot

Elképesztő! Így érte el Halle Berry 50 felett az álomalakot
Forrás: GettyImages

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő bomba alakjával még a hollywoodi szabályokat is átírta!

Ha szükséged lenni némi motivációra ahhoz, hogy ha mást nem, legalább a nap végén tegyél egy hosszú sétát, hát akkor vess egy pillantást Halle Berry-re. Az 56 éves színésznő tökéletesen kimunkált teste természetesen a következetes életmódjának köszönhető, na és persze a rengeteg edzésnek, Halle ugyanis az 50-en túl is elképesztő tempóban tolja.

Halle Berry egy interjúban elmondta, számos olyan mozgásforma van, amit előszeretettel végez, ám valójában az egyetlen elvárása magával szemben az, hogy minden nap sportoljon valamit, mindezt pedig azért teszi, hogy a lehető legtovább egészséges legyen, hogy részese lehessen gyerekei, a 14 éves Nahla és a 8 éves Maceo életének.

Bár persze mindez nem ilyen egyszerű, ám a színésznő tervei egyáltalán nem légbőlkapottak, hiszen a PLOS Medicine egyik közelmúltbeli tanulmánya kimutatta, hogy azoknál, akik 50 felett is rendszeres sportolnak és egészségesen étkeznek, kisebb százalékban fordul elő agyi keringészavar, illetve kitolhatnak olyan betegségeket is, mint a demencia. Eközben más kutatások már azt is bebizonyították, hogy ugyanolyan előnyös az életkor közepén elkezdeni sportolni.

Halle egyébként elképesztő formájával még a hollywoodi szabályokat is átírja! Tavaly év végén jelent meg Bruised című filmje, amiről akkor így nyilatkozott:

Régen, amikor 40 éves voltál, a karriered befejeződött, úgy értem, végleg. Vagy esetleg megvárhattad, amíg elég idős leszel ahhoz, hogy nagymamát alakíts, és akkor még egy szeletet kaphattál a tortából. Régen nem gondoltam volna, hogy 50 felett egy MMA-harcost játszhatok. Mégis így lett, szóval változnak a dolgok. Erre én is bizonyíték vagyok.

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

Negyvenes, ötvenes nők bikiniben

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!