Elképesztő! Így érte el Halle Berry 50 felett az álomalakot

Elképesztő! Így érte el Halle Berry 50 felett az álomalakot
Forrás: GettyImages

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

A színésznő bomba alakjával még a hollywoodi szabályokat is átírta!

Ha szükséged lenni némi motivációra ahhoz, hogy ha mást nem, legalább a nap végén tegyél egy hosszú sétát, hát akkor vess egy pillantást Halle Berry-re. Az 56 éves színésznő tökéletesen kimunkált teste természetesen a következetes életmódjának köszönhető, na és persze a rengeteg edzésnek, Halle ugyanis az 50-en túl is elképesztő tempóban tolja.

Halle Berry egy interjúban elmondta, számos olyan mozgásforma van, amit előszeretettel végez, ám valójában az egyetlen elvárása magával szemben az, hogy minden nap sportoljon valamit, mindezt pedig azért teszi, hogy a lehető legtovább egészséges legyen, hogy részese lehessen gyerekei, a 14 éves Nahla és a 8 éves Maceo életének.

Bár persze mindez nem ilyen egyszerű, ám a színésznő tervei egyáltalán nem légbőlkapottak, hiszen a PLOS Medicine egyik közelmúltbeli tanulmánya kimutatta, hogy azoknál, akik 50 felett is rendszeres sportolnak és egészségesen étkeznek, kisebb százalékban fordul elő agyi keringészavar, illetve kitolhatnak olyan betegségeket is, mint a demencia. Eközben más kutatások már azt is bebizonyították, hogy ugyanolyan előnyös az életkor közepén elkezdeni sportolni.

Halle egyébként elképesztő formájával még a hollywoodi szabályokat is átírja! Tavaly év végén jelent meg Bruised című filmje, amiről akkor így nyilatkozott:

Régen, amikor 40 éves voltál, a karriered befejeződött, úgy értem, végleg. Vagy esetleg megvárhattad, amíg elég idős leszel ahhoz, hogy nagymamát alakíts, és akkor még egy szeletet kaphattál a tortából. Régen nem gondoltam volna, hogy 50 felett egy MMA-harcost játszhatok. Mégis így lett, szóval változnak a dolgok. Erre én is bizonyíték vagyok.

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

Negyvenes, ötvenes nők bikiniben

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.