Mintha a tükörképét látnánk! Halle Berry megmutatta 8 éves kisfiát, aki kísértetiesen hasonlít rá

Halle
Forrás: Axelle/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

Halle Berry nem tartozik azok közé a sztáranyukák közé, akik napi szinten osztanak meg képet csemetéikről. Sőt, abban sem nagyon támogatja őket, hogy hozzá hasonlóan a rivaldafényben éljék az életüket.

Ez persze lányán, Nahlan és a még kevesebbszer látott kisfián, Maceón meg is látszik. Mindketten nagyon okos és kiegyensúlyozott gyerekek és híres szüleik ellenére is normális életet tudnak élni. Nahla Ariela a modell, Gabriel Aubrytól született 13 éve és az eddigi fotók alapján inkább az édesapjára ütött. Ám fia, Maceo – aki egyébként tegnap töltötte be a 8. életévét – minden túlzás nélkül tiszta anyja.

A kisfiú nemcsak külsejében hasonlít édesanyjára, állítólag imád szerepelni és nagyszerű érzéke van az énekeléshez is. Ez pedig süt Halle legfrissebb képéről, amelyen a 8 éves Maceo édesanyja kedvéért még pózolni is hajlandó volt, méghozzá igazán huncut módon. Bár még csak 8 éves, Halle és apja, Oliver Martinez génejivel biztosan nagy szívtipró lesz belőle.

A gyönyörű színésznő egyébként 2019-ben vált el harmadik férjétől – Maceo apjtától – Oliver Martineztől. De azóta újra rátalált a szerelem, mégpedig Van Hunt zenész személyében.

Ha kíváncsi vagy, mely hírességek tudták a plasztikai műtétek határait, akkor kattints a galériára!

Galéria / 7 kép

Híres nők, akik tudták, hogyan kell ízléses melleket csináltatni

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!