A hal az egyik legjobb fehérjeforrás az általános egészség szempontjából, mivel rengeteg tápanyagot, és jótékony zsírokat tartalmaz, valamint kiváló D-vitamin forrás is. Egy adag lazac vagy pisztráng például 570 és 645 közötti Nemzetközi Egységnyi D-vitamint fedez. Szerencsére rengeteg módja van annak, hogy ízletes halakkal gazdagítsuk az étrendünket. Párolva, grillezve, sütve, füstölve, a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen!
3 D-vitaminban gazdag étel, amit érdemes rendszeresen fogyasztani
Te tudod, hogy mi az a szulforafán és milyen betegségek előzhetők meg vele? Ezentúl tuti, hogy több olyan zöldséget fogsz fogyasztani, amiben megtalálható!6 egzotikus gyümölcs, ami igazi vitaminbomba
Ha gyümölcsről van szó, mindenkinek a klasszikus téli kedvencek, így az alma, banán és a mandarin, illetve a nyári vitaminbombák, például az eper, a málna vagy az ananász jut eszébe. Pedig mégis mennyi olyan egzotikus másfajta gyümölcs van, ami bár kevésbé elterjedt és ismert, mégis valódi ízbomba, és igen jótékony hatású is lehet a szervezetre nézve!