9 film, ami ragyogást hoz az életedbe

9 film, ami ragyogást hoz az életedbe
Forrás: pexels/Skitterphoto

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Van vidámság, de szatíra és horror is: ezek a legjobb napfényes filmalkotások.

Azúrkék égbolt, ragyogó lég, perzselő színek, napraforgósárga vagy narancsszín napfény: már a filmvásznon is remekül mutat, nem igaz? Persze attól, hogy süt a nap, itt a Földön még nem garantált a boldogság. Cikkünkben olyan filmeket gyűjtöttünk egybe, ahol boldog és kevésbé boldog embertársaink minden elözönlő fényben élik mindennapjaikat, de hogy ezek a napok szépek avagy pokoliak, az már rajtuk (is) múlik.

Mamma Mia

Elsőnek itt van minden napfények filmje, szerelem és ABBA-dalok egy alig-történetes mozgóképen. A boldogságtól kicsattanó musical egy görög szigeten játszódik, ahol a hoteltulajdonos Donna (Meryl Streep) és lánya, Sophie (Amanda Seyfried) esküvőre készülődik. A lány nem ismeri az apját, ezért három levelet ad fel három lehetséges apajelöltnek, hogy meghívja őket hozzájuk és végre kiderítse, kinek is van joga őt oltárhoz kísérni. Colin Firth, Stellan Skaarsgard és Pierce Brosnan közül csak az nem tudja, ki lesz a befutó, aki még sosem látott kliséktől duzzadó vígjátékot, így marad a sok remek sláger és a napfényözön a tenger partjainál.

Kép
forrás: IMDb/Meryl Streep and Amanda Seyfried in Mamma Mia! (2008)

A csodálatos Mr. Ripley

Tom Ripley (Matt Damon) szeretne gazdag ember és igazi világpolgár lenni, de ez csak gyilkosság árán lehetséges. Az európai csodavárosok, a mediterrán idill, a luxusmindennapok, ez lenne Tom álma, amit úgy valósít meg, ahogy senki más: furfangos személyiségcsere révén. A francia Ragyogó napfény adaptációjában luxusjachtok, olasz tengerpartok és a laza életérzés az úr, miközben minden gyönyörűségre árnyékot vet egy sóvár gyilkos mohó tekintete.

Koktél

Hozzunk még egy limonádét! A maga korában szép közönségsikert hozó, mégis földbe dorongolt Koktélban Tom Cruise a Wall Street-i nagymenőség helyett koktélbárokban köt ki, pénzguru helyett a női szívek pultosálma lesz. Aztán persze beleszeret Jordanbe (Elizabeth Shue), a titkolt milliomoslányba, és a pálmafákkal szegélyezett, napfényes óceánparton mindig gondja megoldódik.

Kattints a galériára, ahol további 6 film vár rád!

Galéria / 6 kép

6 napsütéses film, ami érdekes ragyogást hoz az életedbe: ezek a legjobb fényben fürdő alkotások

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

Ebben rejlik Ázsia divatjának varázslatossága: ezeket a titkokat őrzik kedvenc desztinációink tradicionális öltözetei

Ázsia varázslatos világa egyrészről a hagyományos viseletekben rejlik! Most megmutatjuk mi áll a divat középpontjában kedvenc országainkban!

Kép
Szépség

4 középhosszú frizura, amit 40 felett érdemes kipróbálni idén nyáron - 10 évvel fiatalabbnak tűnsz tőle!

Ezek a hajtrendek tarolnak 2024 nyarán a 40 év feletti nők körében! Ezek a középhosszú frizurák megérnek egy próbát, már csak azért is, mert legalább 10 évet fiatalítanak.

Kép
Életmód

Észre sem veszed milyen pszichológiai trükköt alkalmaznak a Bridgerton készítői: ezzel a zenei csellel láncolnak magukhoz!

Gondolkoztál már azon, miért szereted olyannyira A Bridgerton családot? Mi megmondjuk! Nem csupán a csodás jelmezek, a meseszép helyszínek, a forró szerelmi szálak és Lady Whistledown élces társadalmi meglátásai miatt, hanem a sorozatban játszott zenékért is. Hiszen rengeteg modern számot hallhatsz klasszikus köntösbe bújtatva.

Kép
Életmód

Kinek van igaza? Ki nem állhatta Colin és Penelope intim jelenetét a Bridgerton-rajongótábor egyik fele! - Így érvelnek

Alig vártuk a Bridgerton 3. évadának második felét, hogy kiderüljön, miként alakul a kémia Colin és Penelope között. Ilyen intim jelenetre azonban nem számítottunk!

Kép
Életmód

Erre a 4+1 dologra figyelj, ha all-inclusive nyaralást tervezel a családnak

Az all-inclusive nyaralás sokak számára vonzó lehet, azonban, ha gyermekekkel mennél, ezeket a tanácsokat érdemes megfogadnod!

Kép
Életmód

10 hazai kisváros, ahová érdemes ellátogatni a nyáron

Mindegyiknek egyedi a hangulata, amibe érdemes belekóstolni egy hétvégi kirándulás alkalmával!