2010-es trend hódít a TikTok-on: újra menő „Victoria’s Secret Angel” sminket készíteni

 2010-es trend hódít a TikTok-on: újra menő „Victoria’s Secret Angel” sminket készíteni
Forrás: Pascal Le Segretain/Getty Image

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Új sminktrend hódít a TikTok-on, amit imádni fogsz, próbáld ki a „Victoria’s Secret Angel” sminket!

Az Y-generáció, vagyis a milleniálok nőtagjai közül sokaknak vannak alapvető emlékei a Victoria’s Secret show-król, annak idején olyanok voltak a kamaszlányok számára, mint a srácoknak a foci világbajnokság.
Lehet, hogy te is emlékszel rá, milyen volt a szupervékony, nagyon magas, tökéletesként ábrázolt modelleket nézni a kifutón, ámulni azon, mekkora angyalszárnyakkal díszítették fel őket a tervezők. Titkon talán te is arról ábrándoztál, egy napon olyan fantasztikus tested és babaarcod lesz, mint az angyaloknak.
A testpozitívitás, az önelfogadás, a mentális egészség fontossága sajnos akkor még sehol sem volt! Ma már persze sokkal jobb a helyzet, a 2010-es évek eleje óta ezerszer többféle alkat, bőrszín, magasság megjelenik a kifutókon. Köszönjük többek között nektek, Ashley Graham és Sirokai Diána!

Visszatért TikTok-on a „Victoria’s Secret Angel” smink

Maguk a Victoria’s Secret angyalok egyébként azt mondják, nem voltak tudatában annak, hogy bárki elhiszi, az a valóság, amit a kifutókon látnak, erről két volt angyal, Jasmine Tookes és Josephine Skriver mesélt nemrég egy podcastben.

„100 százalékig biztos voltam benne akkoriban, hogy, aki ezt a show-t látja, tudja, hogy köze sincs a valósághoz. Az egész csak illúzió, valahogy mind azt hittük, ez kívülről is látszik” – mesélte Josephine. Majd Tookes vette át tőle a szót és azt mondta, minden kampányfotójukat durván retusálták, a képeknek semmi köze nem volt az igazi női testhez, csak azért voltak annyira tökéletesek, mert sok-sok „segítséget” kaptak ehhez.

Persze mindez nem jelenti azt, hogy azokban az időkben nem volt semmi olyan, amit érdemes néha felemlegetni, a Victoria’s Secret modellek klasszikus sminkje például ma is szuper menő, éppen ennek köszönhető, hogy a TikTok rettenetesen felkapta az elmúlt hetekben. Ha szeretnél magadnak egy kis önbizalom „boostot”, nyugodtan próbáld ki, nincs olyan, akinek ez ne állna jól, mert extra nőies és dögös.

Az egész nem túl bonyolult, nem tűnik soknak és viszonylag könnyen elkészíthető. Az első réteg természetesen a bőrszínednek tökéletesen megfelelő alapozó, majd jöhet egy kis bronzosító az orcákra, kevéske világosabb korrektor a szemek környékére. Ezután az ujjbegyeddel vegyél fel egy kis pink szemhéjpúdert és használd úgy, akár a pirosítót. Ecsettel simíts el az arcodon mindent alaposan.
Ha ezzel megvagy, jöhet a fixáló spray. Most válassz ki egy olyan púdert, ami csillogó, fehéres színű, ebből is tegyél az arccsontjaid környékére egy keveset. Végre jöhetnek a szemek, a szemhéjadon az alap legyen egy közepesen sötét bronzosító, majd jöhet a hasonló árnyalatú szemhéjpúder. Végül ceruzával rajzolj füstös cica szemeket és tegyél fel csillogó, rózsaszín szájfényt. Imádod, igaz?

Lássuk, hogy néznek ki a Victoria’s Secret modellek a valóságban, Photoshop nélkül:

Galéria / 7 kép

Így néznek ki a Victoria's Secret modellek Photoshop nélkül

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.