A Victoria's Secret modellje és Down-szindrómás párja bebizonyította, hogy a szerelem nem ismernek határokat

A Victoria's Secret modellje és Down-szindrómás párja bebizonyította, hogy a szerelem nem ismernek határokat
Forrás: Victoria's Secret

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A Victoria's Secret Puerto Ricó-i modellje le se tagadhatná, hogy mennyire boldog!

Sofia Jirau pár kisebb kifutós munkát leszámítva hivatalosan 2019-ben, 23 évesen kezdett el modellkedni, és talán azt még ő maga sem gondolta volna, hogy 2022-ben már egy Victoria's Secret kampány keretein belül mutathatja meg különleges szépségét. Pedig így lett!
A most 27 éves Down-szindrómás modell bár kezdetben többen próbálták lebeszélni arról, hogy divat világában helyezkedjen el, ám álmaiba vetett hite erősebb volt annál, minthogy egy pillanatra is elbizonytalanítsák őt a kételkedők. És milyen jól tette! Azt viszont kevesen tudják róla, hogy a szakmai élete mellett bizony a magánéletben is megtalálta a számításait. Még jóval a hírhedtté vált Victoria's Secret kampány előtt, 2020 áprilisában jelentette be Sofia Jirau egy Instagram Live keretein belül azt, hogy egy párt alkot Christopher González Down-szindrómás séffel, akivel találkozásuk szerelem volt első látásra.

Mit kell tudni Christopherről?

Nos, őt sem abból a fából faragták, aki egy pillanatra is feladta volna. 2014-ben ugyanis ő volt az első Down-szindrómás Puerto Ricóban, aki jogosítványt szerzett. De ez még nem minden, hiszen amellett, hogy képzett séf, tehetséges barista, és sikeres vállalkozóként egy food truckot is üzemeltet.
Sofia és Christopher mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne csak a világnak, de a Down-szindrómás embereknek is példát mutassanak abban, hogy a lehetetlen tényleg csak egy szó, és kellő munkával és erőfeszítéssel bárki képes egy olyan teljes életet élni, amire eddig csak az álmaiban gondolt.

És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Transznemű modellek, akik egy életre megváltoztatták a divatvilágot

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.