A testpozitív mozgalom őket is elérte - A Victoria's Secret lecserélte eddigi angyalait: Itt az új csapat!

A testpozitív mozgalom őket is elérte - A Victoria's Secret lecserélte eddigi angyalait: Itt az új csapat!
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Végre kapcsoltak! Már ideje volt...

Bombaként robbant a hír, hogy az eddig a tökéletességre, kockás hasra és zero narancsbőrre építő Victoria's Secret is beállt a testpozitív márkák sorába, és búcsút intenek az eddig olyan szorgalmasan és hosszasan felépített angyali csapatnak!

Mindehhez kellett az is, hogy a Victoria's Secret piaci értéke a különféle rosszul célzott sajtóbejelentéseik és kampányaik hatására hatalmasat zuhant, az elmúlt évek bukásai pedig elhozták a változás szelét náluk is. Végre rájöttek arra, hogy könnyebb lazítani és kicsit faragni a jól bevált imidzsen, mint végleg lehúzni a rolót! És bár sikerük titka hosszú éveken át pont a látványos bemutatóikban rejlett, 2021-ben eljutottunk oda, hogy mindez már messze nem elég ahhoz, hogy az élvonalban maradjanak.

Tudtam, hogy már régóta változtatnunk kellett volna a márkán, de az irányítás nem volt a kezünkben, hogy véghez vihessük az elképzeléseinket. Amikor a világ hatalmas változáson ment keresztül, mi túl lassan reagáltunk.

- nyilatkozta Martin Waters, a márka vezérigazgatója

Az új angyalok között olyan ismert és elismert gyönyörű nők kaptak helyet, akik természetességükkel és jelenlétükkel talán segítenek visszaépíteni a márka fénye vesztett képét, így innentől Priyanka Chopra színésznő mellett, Amanda de Cadenet fotós, a #Girlgaze alapítója, Adut Akech dél-szudáni modell, Paloma Elsesser plus-size modell, Megan Rapinoe világ- és olimpiai bajnok labdarúgó, Eileen Gu freestyle síző és Valentina Sampaio brazil transznemű modell is erősítik a Victoria's Secret csapatát. Menő, ugye?

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 5 kép

Híres nők, akiket a szépséghibájuk tett híressé

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.