Új részletek derültek ki Meghan és Harry kapcsolatáról

Új részletek derültek ki Meghan és Harry kapcsolatáról
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Meghan Markle és Harry herceg kapcsolatának a kezdetek kezdetén sok ellenzője akadt, de az idő, és egyre több bennfentes vélemény is a szerelmüket igazolja.

Az elmúlt években olyannyira "jól szerepeltek" a királyi család rajongóinak a szemében, hogy egy friss felmérés alapján, idén már Meghan szerezte meg a "világ legbefolyásosabb királyi tagja" címet, ezzel a második helyre tolva az évek óta a lista elején trónoló 95 éves Erzsébet királynőt.

És bár a sussexi hercegi pár közti érzelmek, szívből jövő őszinteségében még a mai napig is sokan kételkednek, a közeli családtagok egészen máshogy gondolkodnak erről. Sarah Ferguson, azaz Sára yorki hercegné a minap egy olasz talkshowban tett látogatása során megannyi téma mellett, Meghan és Harry kapcsolatáról is őszintén mesélt, kitérve arra, hogy az egykori színésznő mennyire boldoggá teszi imádott unokaöccsét.

Ez a legfontosabb dolog - és tudom, hogy ha Diana még itt lenne, ő is ezt mondaná, hogy ők ketten együtt boldogok. Meghan boldoggá teszi Harryt. És örülök, hogy azt látom, hogy az a kicsi fiú, aki annyira sírt édesanyja temetésén, most ennyire boldog.

- mesélte a Porta a Porta műsorában.
Sarah Ferguson és Diana 1983-ban
forrás: Getty Images
Sarah Ferguson és Diana 1983-ban

A Fergie becenéven ismertté vált Sarah Ferguson a saját bőrén tapasztalta meg azt, hogy milyen is valójában a királyi család tagjaként élni a mindennapokat. 1996-os viharos válása Erzsébet királynő második fiától, András yorki hercegtől jó pár évig lázban tartotta a sajtót. És Meghanhoz és Harryhez hasonlóan ő is Oprah Winfrey vendége volt még 1996-ban, ahol őszintén mesélt többek közt arról, hogy a királyi családban az élet nem mindig egy tündérmese és kitért Dianahoz fűződő jó kapcsolatára, illetve arra is, hogy a brit sajtó már akkor sem a szépen formázott szavairól és ítélkezésmentes újságírásáról volt híres. Így ha valaki ő nagyon jól tudja, hogy mit kellett kiállnia Meghan és Harry kapcsolatának ahhoz, hogy ott tartsanak, ahol most.


És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Testbeszéd-szakértők kielemezték Meghan és Harry fotóit az elmúlt évekből

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.