Meghan Markle hatalmasat tévedett, amikor ezt a kijelentést tette

Meghan Markle hatalmasat tévedett, amikor ezt a kijelentést tette
Forrás: GettyImages/Max Mumby
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy royal szakértő szerint Meghan Markle drámázása egy félreértés!

Már két hónapja, hogy Meghan Markle és Harry herceg leültek arra bizonyos interjúra a talkshow-k nagyasszonyával Oprah Winfrey-vel, ám a királyi család még mindig nem heverte ki az elhajított bulvárbombákat. Bár az elhangzottakat azóta is csak érintőlegesen kommentálták, minden bizonnyal hallgatásuk egyik legkomolyabb oka, hogy tudták, az igazság előbb vagy utóbb majd úgy is kiderül. Mert hogy úgy néz ki, Meghan Markle és Harry herceg több dologban is ferdített!

Először is bebizonyosodott, hogy kamuzott a titkos esküvőjükkel kapcsolatban, aztán többen szólaltak fel Katalin hercegnéről tett kijelentéseivel szemben, és most itt egy újabb ügy, amire egy royal szakértő tett pontot.

gif

Meghan Markle ugyanis az Oprah interjúban kijelentette, hogy Harry-vel közös fiuknak, Archie-nak nem volt hajlandó hercegi címet adni a palota, illetve a személyi védelmet is megtagadták tőle, ám míg Meghan ezt úgy állította be, hogy mindezzel diszkriminálták őket, valójában a palota nagyon is szabálykövetően járt el esetükben.

Több mint egy évszázaddal ezelőtt V. György király írásbeli parancsot adott ki, amelyben kijelentette, hogy csak azokat a királyi gyermekeknek jár automatikusan a hercegi a hercegnői megnevezés, akik közvetlenül érintettek a trónutódlásban

- nyilatkozta a royal szakértő, Omid Scobie.

Archie tehát valóban nem jogosult a hercegi címre, ennek megadására majd akkor kerülhetett volna sor, ha Károly herceg lesz az uralkodó, de ettől függetlenül Erzsébet királynő szeretett volna hercegi címet adományozni neki. És akkor még nem is tettük hozzá, hogy az elején Meghan és Harry szerették volna, hogy a kicsi ne kapja meg a címet, ahogy Anna hercegnő, a királynő második gyermeke is lemondott erről annak idején két gyermeke esetében, illetve az sem igaz, hogy a királyi család tagjainak automatikusan jár a személyi védelem.

Persze az tény, hogy a palota lehetett volna rugalmasabb, látva, hogy mekkora a felhajtás Meghan és Harry kerül, de hogy direkt ki akartak volna szúrni velük? Nos, ez így nem igaz.

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 10 kép

Testbeszéd-szakértők kielemezték Meghan és Harry fotóit az elmúlt évekből

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.