A rajongók követelik vissza Skippert az And Just Like Thatben - Így néz ki a sorozat egykori színésze most

A rajongók követelik vissza Skippert az And Just Like Thatben - Így néz ki a sorozat egykori színésze most
Forrás: HBO
Facebook
Twitter
Pinterest

Emlékeztek még rá?

A Szex és New York folytatása, az And Just Like That már a forgatási időszakban is kellőképpen borzolta a rajongók kedélyeit, és a megannyi elmélet a premier óta sem csitult az új részek körül.

Mi éppen ezért inkább megpróbálunk spoilermentesen lavírozni az infók és a hírek között, és most egy olyan érdekes történetszálat elevenítünk fel, amivel a sorozat rajongók is egyre többet foglalkoznak az utóbbi időben.

Az már régóta nem titok, hogy a Samanthat megformáló színésznő, Kim Cattrall nemet mondott a folytatásra, és bár sok új szereplővel színesedett a megszokott szereplőgárda, olyan régi, kicsit talán feledésbe is merült karakterek is visszatértek a szériába, mint Big első felesége, Natasa. Talán ennek apropóján is merült fel többeknek egy másik ismertebb ex, Skipper neve is.

Kép
forrás: HBO

Skippert az első évad első részében ismerhettük meg Carrie weblapkészítő ismerőse, aki később Miranda szeretője lesz. A srác fülig beleszeret a határozott ügyvédnőbe és kettejük viharos kapcsolata több részen át bonyolódik az első évadban, míg végül elválnak útjaik. Bár a srácot Carrie egyik jó barátjaként ismerhettük meg, a második évad 14. része után minden magyarázat nélkül eltűnt a sorozatból. A Skippert megformáló színész, Ben Weber mindössze 7 epizód erejéig szerepelt a Szex és New Yorkban, ám a rajongók még így sem tudták elfelejteni karakterét, azaz az imádott hősszerelmest, aki a barátnőjét képes aktus közben dobni azért, hogy Mirandat randira hívhassa.

Kép
forrás: HBO

A rajongók elmélete szerint Skipper amellett, hogy ma már kriptobefektető lehet, egészen biztos, hogy bitcoinmilliárdos is. Sokan úgy gondolják, hogy házas és gyerekei is vannak, míg mások egy reménytelen szingliként képzelik el, akibe ha Miranda belefutna az utcán, könnyen lehet, hogy ismét előtörnének benne a régi érzelmek. És bár semmi jel nincs arra, hogy a sorozat készítői gondolkodnának még ebben a szálban, mi azért utánajártunk annak, hogy mit is csinál mostanság a sorozatban feltűnt színész.

Ben Weber idén lesz 50 éves és a széria óta jó pár reklámban is szerepet kapott, de inkább megmaradt a sorozatoknál, többek közt feltűnt az Esküdt ellenségekben, a Vészhelyzetben, Az elnök embereiben és éveken át játszott Az amerikai tini titkos életében. 2000 óta házas és az Instagram oldalára örömmel posztol gyerekeiről is...

A színész tehát köszöni szépen jól van, és bár a rajongók elméletei minden bizonnyal falakba ütköznek majd, mindenesetre jó volt kicsit visszarepülni kicsit 1998-ba és elnosztalgiázni olyan történetszálakon, amiket már könnyen elfelejtettünk volna pár lelkes rajongó közbenjárása nélkül.


És ha már a Szex és New York pasijainál tartunk, ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

5+1 sztárpasi, akikről kevesen tudják, de szerepelt a Szex és New York című sorozatban

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.