A Szex és New York sztárjai közül ő változott meg a legjobban

A Szex és New York sztárjai közül ő változott meg a legjobban
Forrás: HBO
Facebook
Twitter
Pinterest

Az idő múlása persze egy természetes dolog, de nem csak minket ért meglepetésként ez a sok-sok új fejezettel járó változás.

Hosszú évek után tegnap végre elstartolt a Szex és New York folytatása, az And Just Like That (És egyszercsak...). Az elmúlt hónapokban bőven kijutott nekünk a forgatásokról elcsípett fotókból és azok köré épült elméletekből, amik néhány esetben már spoiler magasságokig emelkedtek. És hogy mi volt igaz mindenből? Azt inkább most nem mondanánk el! Inkább a széria férfi karaktereinél időznénk el egy kicsit, egészen pontosan egynél.

Kép
forrás: HBO

A sorozat írói Miranda Hobbes és Steve Brady kapcsolatát, a második évadtól kezdve, 41 epizódom és 2 filmen keresztül sem kímélték az elmúlt 22 évben. A megannyi hullámvölgyön át, szerelmük végül kiállta az idő próbáját és jó pár újrakezdés után talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a nehézségek ellenére is a ma napig együtt vannak és a legnagyobb szeretetben nevelik közös fiúkat, Bradyt.

Kép
forrás: HBO

Tegnap, a második film bemutatója után 11 évvel ismét életre keltek a karakterek és bár a Stevet alakító a David Eigenberg az elmúlt évtizedben sem volt tétlen, mégis, aki nem követte pályafutását és egy részt se látott a Lángoló Chicago című sorozatból, azt talán meglepetésként érte az, hogy mennyit változott a színész az elmúlt évek során. Ez persze két évtized fényében teljesen érthető, ám valamiért mégis furcsa volt újra látni ennyi kihagyás után.

Kép
forrás: Getty Images

Csak remélni tudjuk, hogy az a sok energia, ami karakterét körüllengte egykoron, az új szériában is idővel előtérbe kerül majd a maga összes szerethető részletével együtt, mert egyenlőre mindössze csak annyi derült ki róla az And Just Like That első részéből, hogy a hallása bizony már nem a régi, sőt! Na de félre a spoilerekkel!

David Eigenberg egyébként nemrég így nyilatkozott a folytatásról:

Majdnem 20 év telt el a sorozat óta. Ez ijesztő volt! Mindig is ki-be ugráltam a sorozatból és próbáltam valamennyire megtartani az egyensúlyt. De jó móka, hogy újra belevágtunk. Mindig nagyszerű ugyanazokat a kedves arcokat újra látni.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

5+1 sztárpasi, akikről kevesen tudják, de szerepelt a Szex és New York című sorozatban

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.