Megvan, ki érkezik majd Samantha helyére a Szex és New York folytatásában - de ki is ő, és miért is olyan fontos a csatlakozása a produkcióba? Eláruljuk!

Megvan, ki érkezik majd Samantha helyére a Szex és New York folytatásában - de ki is ő, és miért is olyan fontos a csatlakozása a produkcióba? Eláruljuk!
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Izgatottan várjuk az új felállást, bár annyi biztos, hogy Samantha nélkül egészen más lesz nézni a sorozatot...

A rajongók még most is vigasztalhatatlanok amiatt, hogy a Samantha Jonest játszó Kim Cattrall nemet mondott a Szex és New York folytatására, az And Just Like That-re, és bár a színésznő egy interjúban elmondta, hogy őt az se zavarná, ha más bújna karaktere bőrébe, azért jól tudjuk, hogy ez mindig több rizikót rejt, mint sikert. A széria készítői is így gondolták és a könnyebb utat választva egy teljesen új karakterrel színesítik tovább a sorozat szereplőgárdáját.

Az Empire című sorozatból ismert Nicole Ari Parker játssza majd Carrie Bradshaw dokumentumfilmes barátnőjét, Lisa Todd Wexleyt, aki remélhetőleg méltó negyedik tagja lesz majd az ikonikus, és megszokott barátnőkoszorúnak.

De ki is ő?

A marylandi Baltimore-ban született, 50 éves Nicole Ari Parker a Boogie Nights és az Emlékezz a titánokra című filmek mellett leginkább sorozatokban tűnt fel az évek során, most pedig minden esélye megvan arra, hogy az ő neve is felkerüljön a Szex és New York rajongóinak a listájára.

Ez pedig minden bizonnyal nagyot dob majd a sorozat megítélésén, az HBO ugyanis már régóta komoly kritikákat kapott azzal kapcsolatban, hogy egy kimondottan színes etnikummal rendelkező világvárosban az írók abszolút nem reprezentálták azt a fajta kisebbséget, ami annyira jellemzi New York lakosságát és ezzel együtt a város egészét. Most viszont végre új irányból közelítik meg a dolgot, és Nicole Ari Parker mellett Sara Ramirez, Karen Pittman és Sarita Choudhury is feltűnik majd a folytatásban, ami minden bizonnyal nem csak egy egészen új fényt ad a történetnek, de segít lecsillapítani a negatív hangokat is.

És ezt láttad már?

Galéria / 17 kép

Így néztek ki a Szex és new York színésznői, mikor először léptek a vörös szőnyegre

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.