Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Megvan, ki érkezik majd Samantha helyére a Szex és New York folytatásában - de ki is ő, és miért is olyan fontos a csatlakozása a produkcióba? Eláruljuk!

Megvan, ki érkezik majd Samantha helyére a Szex és New York folytatásában - de ki is ő, és miért is olyan fontos a csatlakozása a produkcióba? Eláruljuk!
Forrás: gettyimages.com

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Izgatottan várjuk az új felállást, bár annyi biztos, hogy Samantha nélkül egészen más lesz nézni a sorozatot...

A rajongók még most is vigasztalhatatlanok amiatt, hogy a Samantha Jonest játszó Kim Cattrall nemet mondott a Szex és New York folytatására, az And Just Like That-re, és bár a színésznő egy interjúban elmondta, hogy őt az se zavarná, ha más bújna karaktere bőrébe, azért jól tudjuk, hogy ez mindig több rizikót rejt, mint sikert. A széria készítői is így gondolták és a könnyebb utat választva egy teljesen új karakterrel színesítik tovább a sorozat szereplőgárdáját.

Az Empire című sorozatból ismert Nicole Ari Parker játssza majd Carrie Bradshaw dokumentumfilmes barátnőjét, Lisa Todd Wexleyt, aki remélhetőleg méltó negyedik tagja lesz majd az ikonikus, és megszokott barátnőkoszorúnak.

De ki is ő?

A marylandi Baltimore-ban született, 50 éves Nicole Ari Parker a Boogie Nights és az Emlékezz a titánokra című filmek mellett leginkább sorozatokban tűnt fel az évek során, most pedig minden esélye megvan arra, hogy az ő neve is felkerüljön a Szex és New York rajongóinak a listájára.

Ez pedig minden bizonnyal nagyot dob majd a sorozat megítélésén, az HBO ugyanis már régóta komoly kritikákat kapott azzal kapcsolatban, hogy egy kimondottan színes etnikummal rendelkező világvárosban az írók abszolút nem reprezentálták azt a fajta kisebbséget, ami annyira jellemzi New York lakosságát és ezzel együtt a város egészét. Most viszont végre új irányból közelítik meg a dolgot, és Nicole Ari Parker mellett Sara Ramirez, Karen Pittman és Sarita Choudhury is feltűnik majd a folytatásban, ami minden bizonnyal nem csak egy egészen új fényt ad a történetnek, de segít lecsillapítani a negatív hangokat is.

És ezt láttad már?

Galéria / 17 kép

Így néztek ki a Szex és new York színésznői, mikor először léptek a vörös szőnyegre

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.