Priscilla Presley bevallotta: 7 éven át könyörgött Elvis Presley-nek, hogy szeretkezzen vele

Priscilla Presley bevallotta: 7 éven át könyörgött Elvis Presley-nek, hogy szeretkezzen vele
Forrás: Getty Images

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Facebook
Twitter
Pinterest

Priscilla Presley a mai napig azt állítja, nem vitte őt ágyba az énekeslegenda az esküvőjük előtt.

Február 1-jén érkezett a magyar mozikba az év egyik legjobban várt filmalkotása, a Priscilla című életrajzi dráma, amelyet Sofia Coppola rendezett, és amely Elvis Presley és Priscilla Presley bonyolult kapcsolatát dolgozza fel. A történet 1959-ben kezdődik, amikor az akkor 14 éves kamaszlány, Priscilla Beaulieu megismerkedett a nála tíz évvel idősebb énekessel, Elvis Presley-vel, és 1973-ban, a pár váláskor ér véget. A film alapja az Elvis és én című 1985-ben megjelent memoár, amelyet Priscilla Presley írt, aki egyébként a film megalkotásában is aktívan részt vett.

Jelenet a Priscilla filmből: Priscilla Presley és Elvis Presley 1967-ben házasodott össze.
forrás: Mubi/A24 Films
Jelenet a Priscilla filmből: Priscilla Presley és Elvis Presley 1967-ben házasodott össze.

Priscilla Presley és Elvis Presley 7 évig nem szexeltek

Az évtizedek során nagyon sok támadás érte Elvis-t, amiért annak idején egy nála tíz évvel fiatalabb, még csupán 14 éves kislányba szeretett bele. Priscilla, aki ma már 78 éves, a mai napig azt állítja, egykori férje, a legenda egy ujjal sem ért hozzá, amíg nem lett nagykorú, még annak ellenére sem, hogy 15 évesen már vele élt.
A páros megismerkedése különlegesen alakult, nem hazájukban, az Egyesült Államokban találkoztak, hanem Németországban. Ennek oka, hogy Priscilla katona édesapja ott állomásozott, Elvis Presley pedig ott töltötte kötelező katonai szolgálatát. Bár nagyon tetszettek egymásnak, amikor a sztár leszerelt, hazatért az USÁ-ba akkori barátnőjéhez, Anita Wood-hoz. Elvis azonban képtelen volt lemondani a szépséges és fiatal Priscilla-ról, így titokban vele is találkozgatott. Amikor erre Anita rájött, azonnal szakított a férfival. Így történt, hogy 1962-ben, nem sokkal 16. születésnapja előtt Priscilla Presley hazarepült Amerikába, hogy összeköltözzön Hollywood akkor legfényesebb csillagával.
„Elvis bevitt engem a hálószobájába, ahol hosszú, szenvedélyes csókokat váltottunk. Úgy simogatott, hogy teljesen elgyengültem a vágytól” – emlékezett vissza megérkezésére Priscilla egy korábbi interjúban. Ezután elmondta, Elvis nem volt hajlandó szeretkezni vele, míg 21 éves nem lett és össze nem házasodtak. „Elmondtam Elvis-nek, hogy olyan nő vagyok, akinek kellenének a szeretkezések ahhoz, hogy azt érezze, a férfi akarja, kívánja őt. Mondtam neki, hogy kényszerítsen arra, hogy ezért könyörögjek” – mesélte Priscilla, majd hozzátette, a legenda még így sem ment bele, ennek oka pedig az volt, hogy olyan nőt akart feleségül venni, aki még szűz.

Kép
forrás: Getty Images

Valószínűleg Elvis Presley számára azért sem volt nehéz az önmegtartóztatás, mert folyamatosan csalta Priscilla-t. 1964-től fogva három éven át viszonya volt Ann Magret színésznővel. „Elvis önmagának tett ígéretet, hogy olyan nőt vesz feleségül, akinek nem veszi el az ártatlanságát az esküvő előtt. Csak erre tudok gondolni, úgy hiszem, egyszer még nagyon fiatalon találta ki ezt, hogy neki egy szűz kell” – mesélte Priscilla Presley egy Barbara Walters-szal készült interjúban. Elvis Presley 1967-ben vette feleségül Priscilla Presley-t, aki az esküvő után kilenc hónappal adott életet első és egyetlen gyermeküknek, Lisa Marie Presley-nek. A páros 1973-ban vált el Elvis nőcsábász életvitele miatt. Elvis Presley 1977-ben hunyt el 42 évesen, egyetlen lánya, Lisa Marie Presley pedig 2023-ban, 54 évesen.

Most pedig íme 9 bizonyíték arra, hogy Elvis Presley családját több generáció óta tragédiák sújtják!

Galéria / 9 kép

9 bizonyíték arra, hogy Elvis Presley családját több generáció óta tragédiák sújtják

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

4 konyhai trend, ami már nem lesz divatos 2024-ben a lakberendezésben - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Igen megosztó trendek érkeztek 2024-ben, ami a konyhát érinti: egy olyan darab ment ki a divatból, amit tényleg sosem gondoltunk volna!

Kép
Életmód

Köztünk járnak! Így él egy mai, modern boszorkány - még világsztárok is vannak köztük!

A 20. században született modern boszorkányság, a Wicca egyre népszerűbb. Hírességek is gyakorolják!

Kép
Életmód

Idén már 50 éves! Íme 12 érdekesség, amit talán nem is tudtál A Keresztapa II-ről

Idén éppen ötvenéves a film, amely hat Oscar-díjat nyert, és máig az egyik legsikeresebb, legkedveltebb folytatás.

Kép
Életmód

6 filmes baki, amit csak kevesen vettek észre: te kiszúrtad ezeket?

Hat film és sorozat, aminek a bakijaira talán nem pontosan emlékszel.

Kép
Életmód

6 pszichológiai kísérlet, ami megmutatta, milyen kiszámíthatatlan is emberi természet

Kiszámíthatatlan és kegyetlen az emberi természet? Mutatunk 6 pszichológiai kísérletet, ami azt bizonyítja, hogy emberségből megbuktunk!

Kép
Sztárok

Ő Aang az Avatár: Az utolsó léghajlítóban: Így néz ki Gordon Comrier a valóságban!

Ilyen cuki kiskamasz az Avatár: Az utolsó léghajlító című sorozat főszereplője, Gordon Comrier.